Bildirim
MuOnline season5 prewiev
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zannetmiyorum.Birkaç map eklemişler sadece.
Yeni sezon gelecekse karekter/karekterler olur.Sezon 4'e yeni bir eklenti olur.Başka birşey çıkacağını zannetmiyorum.
Ayrıca Webzen'in niye hala aynı grafik tasarımı üstünde durduğunu bir türlü anlayabilmiş değilim. -
ee bos konu acmis bu ne simdi??? -
quote:
Orijinalden alıntı: sonsuz-mu
ee bos konu acmis bu ne simdi???
Kardesim You Tube yi Sende Gostermediği İcin Oyle Gozukuyor... -
Season5 Açiklama
Season4 3.00.05 sonra 6.00.01 ile Başlangiç yapmiş bulunmaktadir İstenilen reabet almadiği için season3episode2 ne kdr tutuldugunu hepimiz biliyoruz s3e2 göz önünde bulundurularak farkli bir server dosyasi yapildi 1.4q olarak atandi Sebebi 1.4x ile ayni değerde olmasi nasil ayni degerde grafikler Yükseltildi Oyun formatinda dönen " ojz " ler uzunluklari kısaltildi oyuna giriş Skilde görülen lağlar azaltildi yani client performans yükseltilerek daha ii season4 yaptilar dikkat edin 1.4q serverlarda 1.5k pach atmaylan girilmez ama s3e2 clientinden girilebilir 1.4q season4 serveri.
Server Dosyasindaki değişiklikler ayarlar daha ince ayrildi eventler pc point skilsave socket item makinalar exe azaltimi nasil 1.4q server dosyalari tek game serverdir
scfdb3 + item kodlama 7 den 8 cıkartildi socket vs özellikler için webzen belki açiklama yapmamiş olabilir ama onlarin bilgisinde yapiliyor bunlar + yeni kanatlar yapildi gerçekci oyunun yönü değişmekte bunu ayirt etmek için season5 diyorlarben hak veriyorum oyunu iyi takip eden oyuncu ayirt etmesi için season4 yaziyor diyelim örnek
şimdi 3 tane season4 var 3.00.05 mi 6.00.01 mi 7.04.02- 7.09.00 hangisi genelde 7.04.02 yada 7.09.00 season5 die adlandirilma yapilir açilan serverlarda evet yeni map eklentisi var santa mapdaki buglar vurcana mapi
You Tube evet burda bir sürü yenilik gösterilmekte forum takibimizde anlaşilan bilmiş insanlar çok neden oyunun açilimini tam bilmeden bilenler söyleyince onalarin zoruna gidiyorki webzen açiklamasi yok die bir muhappet oluşuyor hayır yok öyle bir şey muonlinede o kdr ii yetiştirmiş insanlar varki yabanci veya bizden artik webzen alakasi olmadan yeni bir set yapilabilip yeni map dizayni yapilabiliyor + karekterlerin görünüşü +item boyutlari mops boyutlari oyundaki karekter için bulunanan hareket içindeki her item yaratik vs benzeri bunlar oynanabiliyor + version yükseldikce bu daha da artiş yapmakta season3episode1 ile başlamiştir dizayn ondan önce yapilan dizaynlar text yerler benzeri herkez ii bilmiyordu şimdi artik insanlar 1 haftada dikkatlice araştirma yaparsa ögrenebilir
Season5 demelerinin sebebi benim düşüncem ama tabiki bazilari player çekmek içinde yapabilir bunu forumda bir konu açilip aldatma yapan yada yapmayan serverlar ayirt edilebilir ama gerçekten artik bugsuz serverlar bulunmakta Season4 Bugsuz Uzun süre kasmak isterseniz Türkiyede var yok değil bug giderme yapilen kişiler az ama bizdeki ön yarğilar bizdeki çekememezlik ler bu forumdan yada başka forumdan çıkan ustadlari yitirmemizi sebep olur buda saten oldu
Herkeze iii forumlar
-
Season 5 Resmi Olarak Mu Korea Serverına Geldi.
Hiç Bir Yerde Aldatma Falan Yoktur. Resmi Olarak Mu Korea Season 5 Update'i Yaptı.
Hatta Global Mu Forumlarında Konuşulmaya Başlandı. Bazıları Biz Hala Season 2 deyiz Onlar Season 5 e Geçti Gibi Şeyler Söylüyorlar. Arkadaşın Koyduğu Linkte Season 5 Trailer
http://www.muonline.co.kr/Guide/ThemeGuide/html/Season5.html Buradan Bakabilirsiniz.
Bakalım Daha Başımıza Neler Gelicek.
-
quote:
1.6A Ne demek biliyormusun Mu Korea şu anda bir çok kişi Season5 o zaman
İşte bu kdr bilğiniz var Mu Korea ğeçiş yaptiginda bazi server içinde textlerini verdi
bunu ojz ler kullanabilen onlarin yaptigi çogu özelligi yapti yeni kanat ve benzeri map
ama burda season4 episode 2 denildiği die benzeri polimiqler season5 dediler die olay yapildi yanliş insanlar var forumda bilmişlik yapan neyse herkeze hayırlısı olsun
Yeni Skiller gelecek A bastiginizda bazi skil yerleri boş ama ne zaman gelir bilinmez geldiğinde bir çok kişi oyunu tekrardan başlayip + online oyunlar arasinda tutulacak bir oyun olacak tekrardan muonline çabalar uğraşlar bunu gösteriliyor çünkü season4 üstüne düşüldügü kadar hiç bir dosyanin üstüne bu kdr düşülmedi izleyelim ve görelim önce akıllardaki nick hastaliğini gidermek gerekir özellikle " konum " forumdaki bazi değişiklikler sevinmekteyiz arkadaşlarimiz arasinda herkez yerini ögrenmeye başladi
herkeze ii forumlar
-
ßence çok güzel olmuş yeni event boş bir seasona benzemiyor diğerleri gibi...En azından 2 tane dandik sword ekleyip version yükselttik dememişler. -
quote:
Orijinalden alıntı: DoprowsKi
quote:
1.6A Ne demek biliyormusun Mu Korea şu anda bir çok kişi Season5 o zaman
İşte bu kdr bilğiniz var Mu Korea ğeçiş yaptiginda bazi server içinde textlerini verdi
bunu ojz ler kullanabilen onlarin yaptigi çogu özelligi yapti yeni kanat ve benzeri map
ama burda season4 episode 2 denildiği die benzeri polimiqler season5 dediler die olay yapildi yanliş insanlar var forumda bilmişlik yapan neyse herkeze hayırlısı olsun
Yeni Skiller gelecek A bastiginizda bazi skil yerleri boş ama ne zaman gelir bilinmez geldiğinde bir çok kişi oyunu tekrardan başlayip + online oyunlar arasinda tutulacak bir oyun olacak tekrardan muonline çabalar uğraşlar bunu gösteriliyor çünkü season4 üstüne düşüldügü kadar hiç bir dosyanin üstüne bu kdr düşülmedi izleyelim ve görelim önce akıllardaki nick hastaliğini gidermek gerekir özellikle " konum " forumdaki bazi değişiklikler sevinmekteyiz arkadaşlarimiz arasinda herkez yerini ögrenmeye başladi
herkeze ii forumlar
Bana Neyi İfade Etmeye Çalıştığını Anlamadım. 1.6A 2.8C Yok 3.5B Ben Bunlarla İlgilenmiyorum. Kimin Ne Dediği Beni İlgilendirmez. Kore Resmi Olarak Season 5 Update Yapıldığını Açıkladı. Arkadaşımızda Bunu Sordu. Bu Gerçekmidir Dedi. Bende Evet Dedim.
Lütfen Bana Ragezone yada Abuk Sabuk Yerlerden Öğrendiğin Bilgilerle Burada Birşeyler Açıklamaya Çalışma. Ben İşin Resmi Olan Kısmına Bakıyorum. Yapılan Bu Açıklama Dışında Herhangibir Forumda Söylenen Her Söz Benim İçin Birşey İfade Etmez.
Zamanında Hatırlarsan Bir Arkadaşımız Season 5 Server Diye Yazmıştı. Neden Diye Sorduğumda Bu Filesi Aldığım Yerde Öyle Yazıyordu Demişti.
Resmi Olmadığı Sürece İsterse Season 1500 Olsun Hiç Birşey Olmaz. Kore Daha Yeni Çıkardı. İlk Defa Çıkarılan Bir Versiyon Nasıl Oluyorda Bir Çok Kişide Oluyor ?
-
quote:
En azından 2 tane dandik sword ekleyip version yükselttik dememişler.
İşte bundan bahsediyorum arkadaş niye insanlarin uğraşini kendi emeklerini bi değer verip isterse season99 diyebilir bunu küçük görerek bu şekilde konuşmak yanliş iğneli laflar yerine delikanli insanlar gibi
Örnek:
ÖrnekMu Season99 New 2 Swort Online
sen bunu gelip bu yorumu yapmaya hakkın yok emeğe saygin yok aklıma bu gelir yada (çekemiyorsun )
İnsanlarin kişiligi ile degerlendirme yap ama yapilan emeğlen (Uğraşlan) kesinlikle
herkez yapiyor bunu webzen seri yükseltmesinde kanat ekledi item ekledi onlara neden bişi denilmiyor anlatmak istedigim bu forumda
4-5 tane üye var kimse hazim almiyor hazim almama sebebi belli açiklama yapmaya gerek yok yoksa hemen ceza alabiliriz
Kendimizlen savaşmaktansa her yapilani iyiye yormak bize zülüm geliyorki bu arkadaş 2 dandik swort yükseltme die yaabiliyor burda yazik
-
quote:
quote:
İşte bundan bahsediyorum arkadaş niye insanlarin uğraşini kendi emeklerini bi değer verip isterse season99 diyebilir bunu küçük görerek bu şekilde konuşmak yanliş iğneli laflar yerine delikanli insanlar gibi
Örnek:
sen bunu gelip bu yorumu yapmaya hakkın yok emeğe saygin yok aklıma bu gelir yada (çekemiyorsun )
İnsanlarin kişiligi ile degerlendirme yap ama yapilan emeğlen (Uğraşlan) kesinlikle
herkez yapiyor bunu webzen seri yükseltmesinde kanat ekledi item ekledi onlara neden bişi denilmiyor anlatmak istedigim bu forumda
4-5 tane üye var kimse hazim almiyor hazim almama sebebi belli açiklama yapmaya gerek yok yoksa hemen ceza alabiliriz
Kendimizlen savaşmaktansa her yapilani iyiye yormak bize zülüm geliyorki bu arkadaş 2 dandik swort yükseltme die yaabiliyor burda yazik
Başka Yerde Asabi Olup Burada Ciddi Konuşmalar Yapma Karayak, Herkeze Ahkam Kesip Ben Buyum Adamı Silerim Falan Dedikten Sonra Buraya Gelip. Emeğe Saygı Göstermelisin. Göstermek Zorundasın Gibi Laflar Söyleme Bize.
Emek Harcadığın Şey 2 Tane Sword Eklemekmi Sanıyorsun. Ragezone.br de Anlatıyorlar Herşeyi Zaten. Arkadaşların Sana Yardımcı Oluyordur Orda.
Sizin Yaptığınız Şey İle Webzenin Yaptığı Şey Ayrı. Webzen Bu Oyunun Patentini Almış Bir Kurum. Senin Yaptığın Çalışma İse Amatör Bir Çalışmadır. Resmiyeti Yoktur. Sen Eğer 2 Tane İtem Ekleyip Seasaon 5 Dersen. O Zaman Sen Webzenin Emeğine Saygısızlık Etmiş Olursun.
Ama Sen İnsanların Emeğine Saygısızlık Etmesin Diye Biliyorum...
-
quote:
İlk Defa Çıkarılan Bir Versiyon Nasıl Oluyorda Bir Çok Kişide Oluyor ?
Senin anlaman zor neden ?
Cevap
quote:
Bana Neyi İfade Etmeye Çalıştığını Anlamadım. 1.6A 2.8C Yok 3.5B Ben Bunlarla İlgilenmiyorum
quote:
Lütfen Bana Ragezone yada Abuk Sabuk Yerlerden Öğrendiğin Bilgilerle Burada Birşeyler Açıklamaya Çalışma.
+ dandik dediğin yerleri tarif edeyim senin gibi kişiler anlamaz anlamadiği halde o gibi güzel paylaşim yerlerini dandik die hitap eder bizler bizimgiler su anki server sahiplerin uyelikleri var bunlar gir bak
dandik die hitap senin gibi forumda yetkilik yapmiş bir kişiye yakişmaz ki seni görevden almalarida buydu seni tanimlamami gerek yok herkez seni çok ii biliyor.
quote:
Zamanında Hatırlarsan Bir Arkadaşımız Season 5 Server Diye Yazmıştı.
anlamadiğin için saten bu şekilde cvp verilir sana öyle cvp verilmişquote:
Bana Neyi İfade Etmeye Çalıştığını Anlamadım. 1.6A 2.8C Yok 3.5B Ben Bunlarla İlgilenmiyorum
-
quote:
quote:
Örnek:
Adı üstünde insanların kendi uğraşları..ßunu oyunun geneline katamazsın. Oyunu yapan firma veya resmi bir server kendisi bir version yayınlayıp bunu duyurmadıkça hiçbirşey ifade etmez version yükseltmiş olmazsın edit yapmış veya ekleme yapmış olursun. ßuda versionun sonuna + xx items veya 1.04x+ şeklinde yazılır. Ayrıca benim kastetmek istediğim kısım webzenin yayınladığı seasonlar. Season2 ye geçişte ne gibi bi değişiklik geldi oyuna ? Yeni set/sword vs eklendi sadece. Ayrı bir event vs. geldimi hayır. İşte ben bundan yakınıyorum ama illa başka taraflara çekip olay çıkartıcaksınız. Önce kendi yaralarınızı bi bırakında şurda oyunu genel anlamda bi tartışalım.
-
Olmadı yanına edit version felan yaz yani. Bencede saçma. Kafana göre seasonmu olusturuyorsun. Tamam adam gibi bir değişiklik yap belki ozaman bu işi biliyor derler ses cıkartmazlar da nerde o bilgi.... Ancak Kopyala - Yapıştır. Muonline camiasının %99 u böyle. Kimse gelip bana bilgiliyim demesin. Muonline işiyle Türkiye deki cracklerlar ugrasmıyor. Kusura bakmayın bizde kendimizi tepeden bakarak göremeyiz. Adamlar kendileri crackliyorlar bizde kullanıyoruz. Adamlar guide yapıyor bizde okuyup, izleyip yapıyoruz. Onlar season 5-10 herneyse bu şekilde yazmıyor da biz mi yazacağız
bırakın bu işler...
-
oyuna Wow daki gibi boss lar eklenmedigi surece aynı stilde sadece map degisir ayrıca party kavramı 5 kişiyi aşmalı bu sadece Devil squer gibi olmus ilerliyorsun (: ayrıca webzen sattı mu online ı -
Webzen oyunu geri aldı. Evet party anlayışın bencede doğru. Enazından 8 kişi olabilir. Bence bu zaten bir event olsa gerek -
Mu Da Su Kavramı Anlamıs Değilim.
Fun Server Diyelim.... İtemleri Dizdin Charı Fulledin tmm.... Sonra Noluyor Peki Adamları Kestin..eee? Yani Kesince Birsey Kazanmak Gerekli Varmı Yanıtı Yok.Knight Online Daki Gibi Bir Sistem Getirilmeli Bu Oyuna.
Zor Server Diyelim..
Kasma Ve İtem Arama Yonu Biraz Zevkli.Ama Bunların Hepsini Yaptıktan Sonrada Gelinen Nokta Hep AYnı..
Ha Sunuda Anlamıs Deilim.
Zor Serverın Keyfi Ztn Level Ve İtem Kasmaktır..Ne Diye Donate & Vip Alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeuralNoise~ -- 6 Ağustos 2009; 21:58:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeuralNoise~
Mu Da Su Kavramı Anlamıs Değilim.
Fun Server Diyelim.... İtemleri Dizdin Charı Fulledin tmm.... Sonra Noluyor Peki Adamları Kestin..eee? Yani Kesince Birsey Kazanmak Gerekli Varmı Yanıtı Yok.Knight Online Daki Gibi Bir Sistem Getirilmeli Bu Oyuna.
Zor Server Diyelim..
Kasma Ve İtem Arama Yonu Biraz Zevkli.Ama Bunların Hepsini Yaptıktan Sonrada Gelinen Nokta Hep AYnı..
Ha Sunuda Anlamıs Deilim.
Zor Serverın Keyfi Ztn Level Ve İtem Kasmaktır..Ne Diye Donate & Vip Alırsınız
burası mu online buradaki sistem bu. oyunu başka bir oyuna benzetmenin bir anlamı yok. bunların hepsi fantastik oyunlar yani kendi kuralları vardır.
-
mu'nun kurulumundan ve versiyon özelliklerinden pek anlamam aslında.Ama mu oynamayı severim.Yalnız her ne kadar versiyon değişsede eskisi zevki vermiyor artık.Yani sonuçta grafiklerin komple değşmesi lazım bence.Özellikle bir türlü sevemediğim oyun Knight'tir ama onunda grafikleri bence mudan çok daha güzel.
mesela grafikleri değiştirilmiş olsa ve animasyon filmlerindeki gibi 3 boyutlu karekterler,grafik özelliklerinin daha innadırıcı ve gerçeğe yakın olması ,oyunu daha zevkli hale getirir.
Bahsettiğim gibi sürekli yeni skil itemle bence isterse mu99 olsu fark etmiyor bence.sadece yeni bir karekter,yeni haritalar ve yeni itemler gelir.
Bu arada "emek" olayına gelince, kendimce söylemek istersem,bu forumda daha önce neler oldu bilmiyorum ama Türkiye de gerçekten "muonline" dosyalarını fixleyen ve paylaşan çok az insan var.yani herkes server kurabilir belki ama herkes bugsuz/az bugsuz server kuramaz.Kuramazdan kastım, mutlaka bir yerlerde eksikler hatalar hep olur.Zaten dikkat edilirse verilen dosyaların çoğunluğu buglu.Eğer bugsuz dosya verilmiş olsaydı,şirketler neden o kadar para yatırmazlardı.Ben hep "emek" harcayan insanları takdir etmişimdir.Millet uğrasıp yenilikler yaparken bizler hep kopyacı (daha kolay geldiği için) zihniyetle hareket etmişizdir.Ama her ne kadar kopyalama işide olsa "muonlinede" emek harcayıp,bizlere yardımcı olan arkadaşlarımız da var.Mesela bizim server konusunda saglam dosya verip yardımcı olan "karayak" kardeşime yeniden teşekkür ediyorum.
Başkaları arasındaki sorunlar beni alakadar etmiyor,kimse lütfen konuyu başka yere çekmesin.Yukarda da bahsettiğim gibi "muonline" daha iyi bir yerlere gelmesi için en önemli konu bence "grafiklerin" bahsettiğim gibi kopmle yeniden yapılandırılması gerekmektedir.Bir ürün satın alırken bile göze hoş gelen her zaman daha çok çekicidir.Bakalım görelilm daha çok mu versiyonu çıkar.Bu arada çok güzel bilgiler verilerek aydınlanıyoruz,ortamı germeden bilgilenip,işi bilenleri takdir edelim.saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 6 Ağustos 2009; 22:31:15 >
-
Konu "Karayak" olsa konuyu başka yere çekmeyelim diyeceğim bende fakat bi ilişki bulamadım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X