konuyu başka yere çeken biri yok. ama karayak burada daha önce season 5 files adında bir konu açmıştı. bizde haliyle dalga geçtik. resmi bir açıklama yokken biri season 5 files diye ortaya böyle birşey atması çok yanlış ve komik bir durum.
isteyen istediği kadar dosya editleyebilir ama böyle bir adlandırma veremez. her işi bileni taktir etmekde yanlıştır. işi bilen adamın amacı önemli işi bilmesi önemli değil.
sana her yardım eden kişiye teşekkür etmek ise bence yanlış. bu şeye benziyor. adamın biri arabama bin sana çok güzel şekerler vericem demesi gibi birşey. adam sana şeker hediye edicek güzel birşey. ama sence şekeri vermesindeki asıl amaç ney ?
o yüzden bu kadar basit olayları çok fazla gözde büyütmemek gerekir.
anlamadığım diğer nokta ise bütün herkez benim yazılarımdan hoşlanmadığını ifade etmişti ancak donanım haberde küfür edip forumdan uzaklaşmış ve kendi forum sitesindede üyelere küfür eden bir kişinin yaptıkları nasıl olurda göze batmaz ?
sana her yardım eden kişiye teşekkür etmek ise bence yanlış. bu şeye benziyor. adamın biri arabama bin sana çok güzel şekerler vericem demesi gibi birşey. adam sana şeker hediye edicek güzel birşey. ama sence şekeri vermesindeki asıl amaç ney ?
anlamadığım diğer nokta ise bütün herkez benim yazılarımdan hoşlanmadığını ifade etmişti ancak donanım haberde küfür edip forumdan uzaklaşmış ve kendi forum sitesindede üyelere küfür eden bir kişinin yaptıkları nasıl olurda göze batmaz ?
extreme beni birgün olsun şaşırt lütfen.ben neden bahsettim sen yine kendine özgü tavırlarınla nerelere çekmişsin. 1.si ben bana yardımcı olan herkese bir minnet borcu olarak teşekkür ederim.Hatırlarsan item kodları hakkında bana kodları vermiştin o konuda teşekkür ederim,demekki yanlışmış (sana göre) 2.si ben ne "karayak'ı" nede bir başklasını savunmuyorum ve daha önce forumda ne olduğunu bilmediğimi yazmıştım.Herkesin kişiliği,sorunu kendini alakadar eder. 3.sü verdiğin örnmek sana yakışmış.Ben her zaman şöyle derim :"Yazılar ,insanların karekterlerini yansıtır."tabi çoğu zaman insanlar bir şey elde etmek için kendi kişilikleirini saklarlar o ayrı konu.Şu araba hikayesi beni çok güldürdü.Şimdi sevgili kardeşim,bende herkes gibi bir konuda fikrimi yazıyım dedim sen yine kendine özgü davranışlarınla bana kendince yazılar yazdın.Tabi bende sana kendimce izahatında bulundum.sanmaki "karayak" yada başkasını savunuyorum.Bu arada emek harcanan herşey kıymetlidir.Kötü emekler hariç.Sonuçta emek harcanmasa değerli olmazdı.tabi bu kişiye göre değişir.Şimdi asıl konuya dönelim ve LÜTFEN KONUYU DAĞITMAYALIM.saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: ActionMu
Olmadı yanına edit version felan yaz yani. Bencede saçma. Kafana göre seasonmu olusturuyorsun. Tamam adam gibi bir değişiklik yap belki ozaman bu işi biliyor derler ses cıkartmazlar da nerde o bilgi.... Ancak Kopyala - Yapıştır. Muonline camiasının %99 u böyle. Kimse gelip bana bilgiliyim demesin. Muonline işiyle Türkiye deki cracklerlar ugrasmıyor. Kusura bakmayın bizde kendimizi tepeden bakarak göremeyiz. Adamlar kendileri crackliyorlar bizde kullanıyoruz. Adamlar guide yapıyor bizde okuyup, izleyip yapıyoruz. Onlar season 5-10 herneyse bu şekilde yazmıyor da biz mi yazacağız bırakın bu işler...
quote:
Orijinalden alıntı: Huntterr
extreme beni birgün olsun şaşırt lütfen.ben neden bahsettim sen yine kendine özgü tavırlarınla nerelere çekmişsin. 1.si ben bana yardımcı olan herkese bir minnet borcu olarak teşekkür ederim.Hatırlarsan item kodları hakkında bana kodları vermiştin o konuda teşekkür ederim,demekki yanlışmış (sana göre) 2.si ben ne "karayak'ı" nede bir başklasını savunmuyorum ve daha önce forumda ne olduğunu bilmediğimi yazmıştım.Herkesin kişiliği,sorunu kendini alakadar eder. 3.sü verdiğin örnmek sana yakışmış.Ben her zaman şöyle derim :"Yazılar ,insanların karekterlerini yansıtır."tabi çoğu zaman insanlar bir şey elde etmek için kendi kişilikleirini saklarlar o ayrı konu.Şu araba hikayesi beni çok güldürdü.Şimdi sevgili kardeşim,bende herkes gibi bir konuda fikrimi yazıyım dedim sen yine kendine özgü davranışlarınla bana kendince yazılar yazdın.Tabi bende sana kendimce izahatında bulundum.sanmaki "karayak" yada başkasını savunuyorum.Bu arada emek harcanan herşey kıymetlidir.Kötü emekler hariç.Sonuçta emek harcanmasa değerli olmazdı.tabi bu kişiye göre değişir.Şimdi asıl konuya dönelim ve LÜTFEN KONUYU DAĞITMAYALIM.saygılarımla..
sen bi kere aynı şeyleri dönüp dolandırıyorsun. lütfen beni bi kere şaşırt, lütfen saygı , minnet borcu , emek harcamak
yani bu terimler klasikleşti artık.
yani böyle garip bir şekilde yazılar yazmak yerine biraz gerçekçi olsan etrafta neler döndüğünü daha iyi görebilirsin.
yazılar insanların karekterini yansıtıyorsa karayak ın yaptığı nedir acaba ?
sen yine fikrini söyledin ama yine başlatan sen oldun. birde üstüne lütfen konuyu dağıtmayalım saygılarımla diyorsun.
bizdemi böyle yapalım yani. arkadaşım berbatsın hiç bişey yaptığın yok diyelim altınada,
şimdi asıl konumuza dönelim lütfen konuyu dağıtmayalım. saygılarımla...
tek kelimeyle süpersiniz..
siz yazdığınız zaman ben kendi fikrimi söyledim konu hakkında yorumumu yaptım.
alın size yorum.. ister beğen ister beğenme ben kurallara uydugum sürece bana burda hiç bişey diyemezsin.
neyse bu kadar yeter lütfen konuyu dağıtmayalım
oldumu şimdi ?
Teşşekür etmek ya da edebilmek çağdaş kültür seviyesinin yüksek olduğunun göstergesidir... Teşekkür edeni rencide etmeye çalışmakta bu kültürden yoksun kişilerin yapacağı davranışlardandır...
quote:
Orijinalden alıntı: ActionMu
Webzen oyunu geri aldı. Evet party anlayışın bencede doğru. Enazından 8 kişi olabilir. Bence bu zaten bir event olsa gerek
ya event ama nereye kadar tamam yapsınlar ama herşeyde öyle eventla olmuyor eventlarda öyle itemler olmalıki itibarlı görünmelisin itibar tablon olmalı bence yazmalı gorunmeli neleri kazandın die çok güzel olurdu diye dusunuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Orijinalden alıntı: NeuralNoise~
Mu Da Su Kavramı Anlamıs Değilim. Fun Server Diyelim.... İtemleri Dizdin Charı Fulledin tmm.... Sonra Noluyor Peki Adamları Kestin..eee? Yani Kesince Birsey Kazanmak Gerekli Varmı Yanıtı Yok.Knight Online Daki Gibi Bir Sistem Getirilmeli Bu Oyuna. Zor Server Diyelim.. Kasma Ve İtem Arama Yonu Biraz Zevkli.Ama Bunların Hepsini Yaptıktan Sonrada Gelinen Nokta Hep AYnı.. Ha Sunuda Anlamıs Deilim. Zor Serverın Keyfi Ztn Level Ve İtem Kasmaktır..Ne Diye Donate & Vip Alırsınız
burası mu online buradaki sistem bu. oyunu başka bir oyuna benzetmenin bir anlamı yok. bunların hepsi fantastik oyunlar yani kendi kuralları vardır.
Benzetmeye Gerek Yoksa Bi Anlam Katsınlar...Bunu Biz Dusunmicez Yani :) Bizler Playerınız.
quote:
Orijinalden alıntı: | ByNiqht |
Teşşekür etmek ya da edebilmek çağdaş kültür seviyesinin yüksek olduğunun göstergesidir... Teşekkür edeni rencide etmeye çalışmakta bu kültürden yoksun kişilerin yapacağı davranışlardandır...
bunu söylemek vepaylaşmak bile bir insanın ne kadar kültürlü olduğunu gösterir.bu arada extreme eğer yazılarım seni rahatsız ediyorsa benim yazdığım yazılara cevap yaz ma yada laf yetiştirme ve herkesi kendin gibi sanma canım benim.şimdi senle uğraşamam.illa birileriyle uğraşmak istiyorsan lütfen kendi kültür seviyendekilerle uğraş canım kardeşim.herkesin aklı kendine yetiyor.şimdi mümkün ise benim yazılarıma istinaden tahrik edici yazılar yazma.evet konumuz mu onlilneydi.bahsettiğim gibi grafikler değişirse kanımca mu daha süper bir oyun haline gelir.sadece içindeki alışılagelmiş insalrın artık sıkıldığı (!) ayrıntıları delete etmek yeteli olur bence.Sonuçta knighti hiç sevmem ama onun grafikleri mudan çok daha güzel.yoksa hep level kas item topla sıkar adamı.birde yukardaki arkadaşlara katılıyorum ve partiler 8-10 kişilik olmuş olsa daha eğlenceli olurdu.saygıalrımla..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: | ByNiqht |
bunu söylemek vepaylaşmak bile bir insanın ne kadar kültürlü olduğunu gösterir.bu arada extreme eğer yazılarım seni rahatsız ediyorsa benim yazdığım yazılara cevap yaz ma yada laf yetiştirme ve herkesi kendin gibi sanma canım benim.şimdi senle uğraşamam.illa birileriyle uğraşmak istiyorsan lütfen kendi kültür seviyendekilerle uğraş canım kardeşim.herkesin aklı kendine yetiyor.şimdi mümkün ise benim yazılarıma istinaden tahrik edici yazılar yazma.evet konumuz mu onlilneydi.bahsettiğim gibi grafikler değişirse kanımca mu daha süper bir oyun haline gelir.sadece içindeki alışılagelmiş insalrın artık sıkıldığı (!) ayrıntıları delete etmek yeteli olur bence.Sonuçta knighti hiç sevmem ama onun grafikleri mudan çok daha güzel.yoksa hep level kas item topla sıkar adamı.birde yukardaki arkadaşlara katılıyorum ve partiler 8-10 kişilik olmuş olsa daha eğlenceli olurdu.saygıalrımla..
nasılda değiştirmeyi başarıyor konuyu. sen lafları gönder bana, sonra evet konumuz mu online.
sen benden rahatsız oldugun icin defalarca yazmısın, neden ben yazmayacakmışım. bunu engellleyen birşeymi var ? ben burdaki herkeze söylüyorum bana burada çok büyük bir haksızlık yapıldı. ama son gülen iyi güler demişler.
evet konumuza dönelim konumuz mu online.
arkadaşlar sonuç olarak season 5 server ilk olarak korede çıktı. bence oyunun ana yapısını burada tartışmayalım.
çoğu arkadaşımız oyunun sisteminin hatalı oldugunu söyleyip değişsse çok güzel olur demiş, ancak böyle bişey imkansız fantastik oyunlarda her oyunun kendine göre bir kuralı vardır. bu oyunun tarzı böyle. oyunun sistemini beğenmiyorsanız zaten oynamanız hata yani.
ayrıca merak ediyorum bu güne kadar kaç kişi illusion temple event a girdi ve golden fenrir kazandı ?
Valla komiksin kardeş.Neyse "konumuz muonline:)) ."Mu onlineyi ilk yazan ülke ve yazılımcısı kimdi?Okumustum ama unuttum.Ben koreliler diye biliyorum.tabi yanlışta olabilir.Bu konuda kesşn bilgisi olan varsa yazsın.Bizde bilgi tazeleyelim bakalım.Birde yabancı serverin bazıları çok eğlenceli yapmıştı ve tüm çarlar bir birinin elbiselerini giyiyordu.Ne güzel bir eğlencedüşünsenize :"fistanı püsküllü bk":))
quote:
Valla komiksin kardeş.Neyse "konumuz muonline:)) ."Mu onlineyi ilk yazan ülke ve yazılımcısı kimdi?Okumustum ama unuttum.Ben koreliler diye biliyorum.tabi yanlışta olabilir.Bu konuda kesşn bilgisi olan varsa yazsın.Bizde bilgi tazeleyelim bakalım.Birde yabancı serverin bazıları çok eğlenceli yapmıştı ve tüm çarlar bir birinin elbiselerini giyiyordu.Ne güzel bir eğlencedüşünsenize :"fistanı püsküllü bk":))
ilk yazan koreliler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme