Şimdi Ara

MuOnline Server / MuOnline Guildi (16 kişiyiz hadi beyler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spot warmı serverda yoksa spotlardamı global gibi?
  • hangi server beyler secın artık
  • mueurope en iyisi
  • karar verilsin artik ona gore basliyalim arkadaslar...ben mu europa diyorum
  • MEvcut bazı yerlerde spotlar var tabiki, artı kolaylık olsun die fakat çok kolay değil, Lovo of heart'lardan item düşürmesi sağlandı. lvl 100'e kadar elf soldier'ın yardımları ile kolay lvl alırsınız ama sonrasında biraz zorlanırsınız benden söylemesi. :) Globalcilerin yeni adresi UniversaL - Game
  • abiii bende gelebilirmiyim
  • [size=4]hmmmmmmm  bulunda kasalim duzgun bir server [/size]
  • Bende geliyom Turklerin gucunu gosterelim şunlara!! artk hangi server dayız beyler benim onerim yeni acılan bi server =>http://illusionmu.servegame.com/ Adamların da resi yoq beyler bu fırsat kaçmazz! exp:200 zor bide! bn ce en iisi bu herkes burda bulşsn!

• exp cok fazla ayrıca okadarda kaliteli bi server deil dedicated değil + turklere garezleri var ve + geceleri kapanıyor
  • http://munavi.game-server.cc/ Server yeni acıldı sayılır exp yazmıyor ama 100-150 arası sanırım item bulmak cok zor level bası 10-12 geliyhor versiyon 97j+1.1e sadece arenada spot var arenaya normal karkaterler 120 mg 80 de gidiyor ama kasabilmen icin item bulman lazım resetlere gore ex item odulu var serverde benim 150 kusur level mg var sıkıldım bıraktım ama baslrsanız devam ederim reset 350 de itemler cıkıyor pointler gidiyor ilk res 700 2. 1050 3. 1400 yane ilk resten sonra 350 artıyo reset parası 25m zen bles soul life satılıyo bless 6m soul ve life hic almadım bilmiyom:)) bi bakın dusunun ona gore baslayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 27 Kasım 2006; 14:40:43 >
  • beyler simdi hangi serveri kasıyoz mueuropa mı?
  • ben gelimmi TREX abi
  • trex Hangi serverda oldugumuzu En baştaki yazinda alt taraflara Yazarsan Sitesiyle beraber Guilddeki kişiler gelip Hangi serverdayiz demez

Şahsen bende bilmiyom hangi server?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 27 Kasım 2006; 17:33:33 >
  • bende bilsem sölicem ehuehu
  • ya abisi artık bulun bi serverda kasalım nasıl olursa olsun muonline kasmayı özledim hadi beyler !!!!!!!!!! sabron bul bi server sen ii bulursun msn ekle bu arada pm attım
  • Hadin Beyler bir server'a karar Verek..Belirli bir kaç server seçek sonra oylayak nedersiniz?? bence server seçenekleri arasinda bu server olmalıhttp://game.mueurope.org/ ... sitesi fln fena deil online sayisi da Güzel!!!
  • beyler bence europa iyibir seçim siz ne diyorsunuz onaylarsanız başlayalım onaylandıgı zaman ilk postumun altına yazacagım server sitesini
  • yaa aga exp : 100 le 500 arası olsun yaa ole vaktimize yazık bir kapanırsa gitti emekler 100 - 500 arası olsun trex !!!!
  • 130 exp işte fazlası zarar coluk cocuk dolar öyle olursa

Edit : Ayrıca biz bu oyunu paylaşım için zevk için oynayacağız vakit önemlimi nereye kadar giderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -t R e X- -- 27 Kasım 2006; 20:44:26 >
  • Arkadaşlar ne o birsürü isim yazdık ama hala servera gelecek olan yok galiba ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.