Şimdi Ara

MuOnline Server / MuOnline Guildi (16 kişiyiz hadi beyler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burdaki çoğu kişi 97d oynamaya alışık olduğu için 97J kasmakta zorlanmaz bence o servera başlayın
    hemde acc sayısı çok az hemen adamlara yetişirsiniz
  • ben bi server buldum azerbeycan serverimis

exp : 150x drop : %100 version : 1.02d

http://mulider.no-ip.org/ 32 reslik adam var ama gerisi dusuk

baslayalim isterseniz
  • geliyoruz işte serveri soleyin hemen başlayak!
  • Mu europa 1 numara bence herkes gelsn bn ordayım!!
  • Tmm trex zaman ver baslıyalım hep birlikte zaman ver tmm mı ? Bu cumartesi yada pazar olsun ok ? Tatilde baslıyalım kasalım !!!
  • Trex europe le baslıyam aga zaman ver !!!
  • bende varım beyler
  • beyler bn başladım bile super bi server!! hemn gelin! MG yi 180 yaptım bile!!
  • arklar ben mg hastasıyım mg benim için forever de adamlar bk lar yatırıo tekde bea :( açıkmı spiral slash skili o acıksa mg acacam
  • mu navide kasmayın sinirleriniz saglam kalsın
    spot değil yaratık yok
    ve hic düzelmeyen bir lag var
    saygılar
  • munavi kasılmayacaksa mueurope en iyisi
  • Spiral wr mg de ama dha kullnamıyom! Mueuropa en iisi herkes gelsn artk birlik olalım tek bşıma kasıyom cnm skıldı wla! oyundaki nick: Absolut_MG burdan ulşn bna! yaa bu oyunda oynayn wrsa haber wrsn yassınn şuraya gorek kim wr kim yok hadi beyler oyunumuz bulunmştur herkes başlasın artk!!! START!
  • http://www.muonline.co.il/index.php?page=download
    şuanda clienti indiriyorum
    Name MUOnline Israel
    Exp 150x
    Drop Rate 65%
    Max Players 500
    Mobs HP 100%
    Version 1.0N
    Reset 400
    Online GameServer : 307
    iyi bir servere benziyo
    toplist mglerle dolu
    1 ToyMG 392(42) Magic Gladiator
    8 Gothic 378(6) Soul Master
    saygılar
  • bn europadayım wala haberiniz olsn!
  • oke lord burakta 99.62t gibi versionlarda o skill var gözüküyo ama kullanılmıyo hiçbi zaman 1.1e de en başta acık o skill
  • 1 ) tReX siyaset yapmak istemiorum
    2 ) Olanları unutup bende elfimi kasmaya hazırım !!
    3 ) server hangisi ???
  • http://www.twimu.co.uk/

Twilight it's a Professional long term server hosted on a dedicated server that has:
    - Intel Pentium D Dual-core 3.4Ghz, 800Mhz FSB, 2x2MB L2 Cache
    - 2GB DDR RAM
    - 100Mbps upload and download
    Twilight Mu has been running 24/7 since May 2006 and we plan to keep it running for years to come.

Server Info:
    - Version: 99.6XT modified and Bug-less
    - 6 Servers (4 normal + 2 V.I.P.) - Read Server Layout
    - Exp: 20x
    - Drops: 100%
    - Castle Siege Event Every Weekend. (Amazing PVP fun for every guild who's up for the challange)
    - Fully functional website with a rich variety of new original features (MuMap, Lottery, Gamble, Vote for Zen, etc)

In game commands:
    /keep - change vaults, max is /keep 9, default vault is /keep 0 (examples: /keep 1 | /keep 2 | etc)
    /post - used for trading items, it costs Zen each time it's being used (example: /post B>Exc Leg Boots)

Important things to know before playing:
    - Do not drop BOKs on Server 3 and Server 4, they will only drop zen. (anti-duping messure)
    - If you use multiple vaults (/keep command) then don't put zen in any vaults except in the default vault (/keep 0). (anti-duping messure)
    - Do not use jewels to upgrade your items on Server 3 and Server 4, they will always fail. (anti-duping messure)

We hope you will give Twilight a try and we guarantee you will love it here if you search for a long term, low rate server that will still be here in years to come from now on.

Class Level Strength Agility Vitality Energy Command Zen
    Soul Master 396(26) 400 2000 1500 6540 0 353070247

1.nin durumu bu serverda

• beyler biz bole baslayamayz ama napyonz artk bisi soleyin!
  • twilight ta 190 lvl bk var o serverda mupiex işliyor gecen sene kasmıstım duruyorsa acc ler hala duruodur ama 20x orası 1. de bayaa kasmış başlıyalım europe ye hadi !!
  • ya aslında benim gelememe sebebim kotamın 4 gb olmuş olması hddim yandıgı için yok o version ondan şimdi masumca 1 ttnet hacklesem sınırsız olanından ama 50 taneden 5 tanesi giriyor onlada ugrasmak istemiyorum ay sonu geldi die reslencek die kotalar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.