Biliyorsunuzki,Zevk için bir çok Muonline açılıp,Kapatılıyor.Kimininki heves,Kimide yönetimsel gururu yaşamak,Yada hevesin çabuk kırılması ,Olayın zorluğu.
Ben Daha önce Muonline oynamış birisiyim,Daha önce hiç server açmadım.Keza bununla ilgilide hiçbir bilgiye sahip değilim.
Ben ''Muonline server açmış olsaydım neler yapardım gibi'' Herkesin hoşuna gidebilecek fikirleri olan birisiyim.Çalışmıyorum,18 saatim bilgisayar başında geçiyor.Hatta 13 gün hiç uyumadan Pc başında oturduğum bir dönemim dahi oldu Yanında bir çok hastalıkla birlikte tabi.:)
Konunun özüne gelecek olursam; Sizlerden Muonline hakkında deneyimi olan herkesten,Server açmam konusunda bana bu başlıktan yardım etmenizi istiyorum. (Hiçbirşey bilmiyorsun boşver) (Server açıp napacan) (Önüne gelen server açıyor)Aklınızda oluşan bu gibi ve buna benzer cümleleri yazıpta vakit kaybetmeyin. Tek isteğim bana bu konuda yardımcı olmanız,Öncelikli olarak deneme serveri açıp kendimi geliştirmek ve konuyla ilgili tam deneyime sahip olmak istiyorum,1 Ayda 720 Saatlik bi zamanın 500 Saati Konuyla ilgili Kendimi geliştirmemle geçeceğini düşünecek olursak,Çokta uzun süreceğini sanmıyorum.
Bu fırsatı değerlendirin ve beni kullanın,Tek yapmanız beni eğitmek ve bilgilendirmek,Sonrasında Ben sizlere istediğiniz ve özlediğiniz serveri hiç kapanmamak üzere ve tamamen bedava sunayım.
Kısaca ben,Bulut 28 yaşındayım,Alçak gönüllü ve iyi niyetliyimdir.Arkadaşlarım (Hz. ÖMER)Adaletine sahip olduğumu söylerler,Bir server yaşatmak için ideal kişi olduğumu düşünüyorum,Sadece sorun,Hiçbirşey bilmiyor olmam. Evet şimdi kim bana ;Muonline sezon 5 Kurmam için ilk olarak ne yapmam gerekiyor, anlatacak...
Hocam öncelikle azmin elinden bişey kaçmaz.Başarılı olup serverin biryerlere gelmesi için kalıcı olması şart.İkinci olarak ise reklam ve oyunda kimseye taviz vermemek.Bu kriterler yerine getirildiği sürece ama erken ama geç bişeyler başarılır.İtem satışı,donate olayına bişey diyemem o sana kalmış.Benim önereceğim şeyler bunlar umarım istediğin işleri başarırsın.Kolay gelsin.
Teşekkür ederim,önerilerine katılıyorum,Donate satışı hoşlandığım birşey değil Bence herşey spotlardan bulunmalı,Bunun üzerinde çok fazla çalışacağım inan.Çok güzel tasarımlarım var fikir olarak,ama tabi oraya çok var daha,Önce serveri açmayı ve ayakta tutmayı öğreneyim.
Server kurulum, anlatım. dosya paylaşımı siz üyelerimizin talepleri doğrultusunda bu bölümde paylaşılması yasaklanmıştır.