Şimdi Ara

MuOnlineHelp Siteniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Sizler için MuOnlineHelp Sitesi açtım client düzenlemek,server kurmak,site açmak gibi vb konuları içeriyor..

http://muonlinehelp.tk

kolay gelsin. şu an sadece client skin içeriği var. elimde olan bütün herşeyi eklicem

• boyle bedava hostınglere bedava domaınlerle olucak şey degıl bunlar boyle bısey yaparken ısınızı cıddıye alın lutfen
    ve deger vererek yapacaksan herseyı tam ve adam gıbı yapman lazım cunku tek bız degıl yabancılarda kullanıcak
  • Afy10'lumusun?
    Op!uM
  • Afyonluyum 1.Ben herkesin kullanmasını istemiyorum sadece türkler yeter 2. bunu keyfimdende yapmıyorum yani işimi ciddiye alarak yapıorm neden bedava domain host kullanıyorm param yok oke herşeyinde yedeği var...

Ha birde darkhacker die bi site vardı oda free domaindi ama adamın siteye girişi milyonları geçti adam sitedeki linkleri yenilemekten bıktı en sonunda siteyi kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 6 Kasım 2009; 19:37:25 >
  • ayriyetten destek forumu olarakta boldteam.net ve oyun-destek.net tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRk_Tr

ayriyetten destek forumu olarakta boldteam.net ve oyun-destek.net tavsiye ederim

ShaRk Arkadaşın Hevesini Kırma Yapmıs Bırkere Onlar War Ama Onlardan Dahada İyi Olabilir:) Hayırlı Olsun 0p!uM Kolay qeLsin!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS2 - TRARMY # SUNUCU REKLAMI
    geçen yıl açıldı
    TOPLİST Domain Fikir !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.