Şimdi Ara

MUOptinet (100x) 0.97.04(97d+99i) 25.07.2015 SERVER RESETLENİOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 yildir oynadigim bulgar serveri (5 YILDIR AKTIF) 25 30 kisilik turk guildimiz wardi ve bu cumartesi resetlenior baslmaak gelmek isteyen arkadaslar buyursunlar memunkalicaklar.. donate satisi yok 3 Opt itemler full item yok. ilk reslerde boxlardan dusuk itemler cikiyor ve her haftasonu pazar PVP event charlar arasinda oluo ve ona gore adminden ödüller verilio ilk 3 e .. charlar arasi balans ayari yapilmis sadece res serveri degil stati iyi veren PVP de kazaniyor. web shop aktiv kasanizdaki istediniz hjerseyi koyup satabilirsiniz ve fazlaliklari sayfaya koyup depolama imkaniniz war bless soul life ... sitede acik artitrama war +11 3 opt item icin ..

Name
    MUOptinet site www.muoptinet.com
    Version
    0.97.04(97d+99i)
    Exp
    100x

Points Level
    5 / 7

Level reset
    1-19rr >> 330
    20-39rr >> 340
    40rr+ >> 350

Points Resets
    BK:330
    ELF:350
    SM:370+(30 vit)
    MG:390

Zen Resets
    Resets x 7 000 000

Invasion
    On every 1 hour: 7x(+5), 10x(+4), 13x(+3), 15x(+2), 25x(+1)

ManaShield
    (START 15%)
    1% = 420 Agi or 550 Ene

Succes Rates
    JewelOfSoul(NoLuck): 60%
    JewelOfSoul(WithLuck): 75%
    JewelOfLife : 60%
    Chaosmix +10: 75%
    Chaosmix +11: 65%

Max Resets
    81**
    (Every week after Hof rise with 1 or 2 rr)

• Hasan meraba ben Ambassad0r.

Resetleniyorsa gelebilirim bizimkilerden devam eden var mı ? Birde max reset olayı eskisi gibi olsaydı iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert De Salvo -- 23 Temmuz 2015; 0:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Hasan meraba ben Ambassad0r.

Resetleniyorsa gelebilirim bizimkilerden devam eden var mı ? Birde max reset olayı eskisi gibi olsaydı iyiymiş
    buyur kardsm beklerim resetlenio bu cumartesi guild master bendim we 25 e yakin türk wardi eskilerdende olan wardi tekrardan toplanirsa sirtimiz yere gelmez bulgarlara karsi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawN_BM

buyur kardsm beklerim resetlenio bu cumartesi guild master bendim we 25 e yakin türk wardi eskilerdende olan wardi tekrardan toplanirsa sirtimiz yere gelmez bulgarlara karsi :D

Alıntıları Göster
    Donate satisi olmadiğini kim soylemis :) :) Kesinlikle var !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

Donate satisi olmadiğini kim soylemis :) :) Kesinlikle var !

Alıntıları Göster
    donate aldigini zannetmiorum oynadiysan oyunda madem okadar bilgiliysen sen bi aciklama yap ve nickini soyle herkez war diye yazip gidebilir .. !
  • ben geldim
  • quote:

donate aldigini zannetmiorum oynadiysan oyunda madem okadar bilgiliysen sen bi aciklama yap ve nickini soyle herkez war diye yazip gidebilir .. !

TiTaN , AngeL :) anladın sanırım sen onu :) :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hatirladim 1 kac ay oynadiniz ama HallofFame hafta sonu duelinde kazanamiosun die millet donate almis olmuo

• quote:

hatirladim 1 kac ay oynadiniz ama HallofFame hafta sonu duelinde kazanamiosun die millet donate almis olmuo

dikkat edip tekrar gözden geçirirsen, hala logları duruyor. onlarca Hallof Fame kazanmisliğim vardir. Zaten Türkler içinde benden başkada kazanan yoktu. !
    Donate olayi yüzünden bırakmıştım !
  • quote:

quote:

dikkat edip tekrar gözden geçirirsen, hala logları duruyor. onlarca Hallof Fame kazanmisliğim vardir. Zaten Türkler içinde benden başkada kazanan yoktu. !
    Donate olayi yüzünden bırakmıştım !

Alıntıları Göster
    Oyunu oynamadım, fakat serverda donete var skypdan ekle su set ne kadar diye sorarsan fiyatını yazicaktir.
    Ayrıca donta olması kadar doğal ne olabilirki.
    Para kazanmak için server yürüten kişi, sıf egosunu tatmin etmek için cebinden para odeyerek server yuruten adamdan daha az tehlikelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S7Jumper -- 25 Temmuz 2015; 17:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S7Jumper

Oyunu oynamadım, fakat serverda donete var skypdan ekle su set ne kadar diye sorarsan fiyatını yazicaktir.
    Para kazanmak için server yürüten kişi, sıf egosunu tatmin etmek için cebinden para odeyerek server yuruten adamdan daha az tehlikelidir.

Aynen katılıyorum. Benimde soylemek istediğim şey bu yok diye yazmış ama var.

Masa altı deniyordu sanırım buna :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S7Jumper

Aynen katılıyorum. Benimde soylemek istediğim şey bu yok diye yazmış ama var.

Masa altı deniyordu sanırım buna :D

Alıntıları Göster
    türkler donete satışı yaptıgı zaman dolandırıcı olurlar ama yabancılar yaptıgı zaman bir sıkıntı yok işte buyuzden bu ulke ifla olmuor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu-Kolik

türkler donete satışı yaptıgı zaman dolandırıcı olurlar ama yabancılar yaptıgı zaman bir sıkıntı yok işte buyuzden bu ulke ifla olmuor

Alıntıları Göster
    Client'i indirdim fakat oyuna giremiyorum . Aldıgım hata ; Molebox launcher fatal error başlığı altında DLL CORRUPTED [:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahttnr -- 27 Temmuz 2015; 14:29:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahttnr

Client'i indirdim fakat oyuna giremiyorum . Aldıgım hata ; Molebox launcher fatal error başlığı altında DLL CORRUPTED [:)

Alıntıları Göster
    kardesim donate meselesi illaki olucak para kazanmak icin ayakta durmasi lazim babasinin hayrina server kimse acmio sonucta demek istedim tr serverlearinda esine dostuna full item verme war ama burda para geliri siteden alisveris icin kredi yuklemen gerekio sms yolayarak yada kredi karti ile illa set istersen admine yazarsin verir sana set para karisili ama server max 3 opt item warken sana full item vermicek onu demek istedim .... Servera girmekte hata cekenler icin dosya icinde resimler gelio karislasabiliceniz hatalarla ilgili resimli aciklama war yada en buyuk problem virus programi main dosyasini karantinaya almasi ... guvenilir dosya olarak secin oyuna girersiniz ..

• quote:

kardesim donate meselesi illaki olucak para kazanmak icin ayakta durmasi lazim babasinin hayrina server kimse acmio sonucta demek istedim tr serverlearinda esine dostuna full item verme war ama burda para geliri siteden alisveris icin kredi yuklemen gerekio sms yolayarak yada kredi karti ile illa set istersen admine yazarsin verir sana set para karisili ama server max 3 opt item warken sana full item vermicek onu demek istedim .... Servera girmekte hata cekenler icin dosya icinde resimler gelio karislasabiliceniz hatalarla ilgili resimli aciklama war yada en buyuk problem virus programi main dosyasini karantinaya almasi ... guvenilir dosya olarak secin oyuna girersiniz ..

Alıntıları Göster
    guildin ismi OTTOMANS nickim SpawN gelmek isteyenler pm atabilr oyundan veya bu guildden arkadaslarin birini goruseniz yardimci olurlar ...

• quote:

guildin ismi OTTOMANS nickim SpawN gelmek isteyenler pm atabilr oyundan veya bu guildden arkadaslarin birini goruseniz yardimci olurlar ...

Alıntıları Göster
    reset sınırı yok mu? bir de kasmak için ek yazılım kullanıyor musunuz? avanta elite gibi. eskiden fareyi bantlayıp afk bırakırdık şimdi helper a alıştık. nasıl yapcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

reset sınırı yok mu? bir de kasmak için ek yazılım kullanıyor musunuz? avanta elite gibi. eskiden fareyi bantlayıp afk bırakırdık şimdi helper a alıştık. nasıl yapcaz?

Alıntıları Göster
    daha onceki sezon max reset ilk basta 10 falandi sonra her hafta 2 res veya 1 res ekleniyor her hafta sonu duellerde kazananlar belli olduktan sonra 1-2 res arttirilior server 81 reste resetlendi daha onceki 101 resetteydi . muonline clicker die arat google da illaki cikicaktir afk birakmak icin sag tus tiklama ..
  • quote:

daha onceki sezon max reset ilk basta 10 falandi sonra her hafta 2 res veya 1 res ekleniyor her hafta sonu duellerde kazananlar belli olduktan sonra 1-2 res arttirilior server 81 reste resetlendi daha onceki 101 resetteydi . muonline clicker die arat google da illaki cikicaktir afk birakmak icin sag tus tiklama ..

Alıntıları Göster
    capote çalışıyor. kasılır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

capote çalışıyor. kasılır :))

önceki serverde denemiştim çalışmıyordu bu serverde çalışıyorsa oynayabilirim aslında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.