Şimdi Ara

Murat 124 ile ilgili bildiklerinizi yazın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes murat 124 nasıldır -leri +ları nelerdir yazsın ben klasik olarak görüyorum bence hoş bir araba..

• hadi ama yazsanıza
  • mert_sanli_81 M kullanıcısına yanıt
    güncel.
  • Gayet hoş bir araç 4 fren disk geniş iç hacim kışın mükemmel ısıtma park sorunu yok. Tek eksisi ön takımını her usta yapamaz çift aks var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1973 MODELİ VAR BENDE 4 İLERİ SERİ ATAK BİR ARAÇ YAŞININ VERMİŞ OLDUGU BİR YORGUNLUK TABİ VAR HER HAFTA İZİN GÜNÜMÜ SANAYİDE REVİZYONA SOKUYORUM . BAYA BAYA SIFIRLADIM SAYILIR AMA ÇOK KEYİF ALARAK KULLANDIĞIM BİR ARAÇ SEVİYORUM 2013 PEUGEOT 301İ VAR BABAMIN ARTIK ONU KULLANAMIYORUM RAHAT EDEMİYORUM :))) KARIYI KIZI GEÇTİK NOSTALJİ 124 Ü SEÇTİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURAT124A

1973 MODELİ VAR BENDE 4 İLERİ SERİ ATAK BİR ARAÇ YAŞININ VERMİŞ OLDUGU BİR YORGUNLUK TABİ VAR HER HAFTA İZİN GÜNÜMÜ SANAYİDE REVİZYONA SOKUYORUM . BAYA BAYA SIFIRLADIM SAYILIR AMA ÇOK KEYİF ALARAK KULLANDIĞIM BİR ARAÇ SEVİYORUM 2013 PEUGEOT 301İ VAR BABAMIN ARTIK ONU KULLANAMIYORUM RAHAT EDEMİYORUM :))) KARIYI KIZI GEÇTİK NOSTALJİ 124 Ü SEÇTİK

Peki çok dikkat çekiyomusun yani mesela bi lineadan falan fazla

• güncelll.......!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekol es 66 ile ilgili yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lakabından ötürü (hacı) her zaman saygınlık uyandıran bir araç. Bir de apaçilerin elinde mundar olmamış eski araçlardandır (Şahin doğan'a göre). Ancak bir önceki hurda indiriminde (2003) çook güzel 124'ler hurdaya gitti. Artık düzgününü bulmak çoook zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.