Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar maddi imkansızlıklar dolayısı ile biraz yavaşlatmak zorunda kaldık işleri normalde 20günde kaporta bitecekti 1haftada da boya yapılacaktı ama bazı sıkıntılar dolayısıyla aracın çıkması haziran ortalarını bulabilir. Ilerleme oldukça fotoğrafları atmaya devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

arkadaşlar maddi imkansızlıklar dolayısı ile biraz yavaşlatmak zorunda kaldık işleri normalde 20günde kaporta bitecekti 1haftada da boya yapılacaktı ama bazı sıkıntılar dolayısıyla aracın çıkması haziran ortalarını bulabilir. Ilerleme oldukça fotoğrafları atmaya devam edeceğim.

çelik jant düşünyüormusun modifiye fln.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 19 Nisan 2011; 21:17:07 >
  •  murat 131 restorasyon (ss'li)

murat 131 restorasyon (ss'li)

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

arkadaşlar maddi imkansızlıklar dolayısı ile biraz yavaşlatmak zorunda kaldık işleri normalde 20günde kaporta bitecekti 1haftada da boya yapılacaktı ama bazı sıkıntılar dolayısıyla aracın çıkması haziran ortalarını bulabilir. Ilerleme oldukça fotoğrafları atmaya devam edeceğim.

çelik jant düşünyüormusun modifiye fln.

sadece jant ve aynada değişikliğe gitmeyi düşünüyorum. Geri kalan heryer orjinal olacak.
  • O modifiye ne öyle yahu. Orjinalin içine etmiş. Klasik severim. Sizin zevkinize de saygım sonsuz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Manyak la bunlar megane gögüsü değil mi o ya

• arada gidip yapım aşamalarını çek sonradan ekle buraya o çürükler filan nolcak boyamadan önce boyadıktan sonra boya kazınıncaki hali vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

quote:

Orijinalden alıntı: serqan01

hayırlı olsun.Güle Güle Kullan.

Ama bu arabayla kızların yanına sakın yanaşma

Gelen araba için geliyorsa hiç gelmesin zaten,yarın araban,malın yoksa o da yoktur çünkü
    Gelen senin için gelmeli,belediye otobüsüyle de geziyorsan elinden tutmalı,araban oldugunda da yanındadır bilesin

hocam kızların öyle bi türü varmı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serqan01 -- 21 Nisan 2011; 22:23:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tubul

quote:

hayırlı olsun.Güle Güle Kullan.

Ama bu arabayla kızların yanına sakın yanaşma

Gelen araba için geliyorsa hiç gelmesin zaten,yarın araban,malın yoksa o da yoktur çünkü
    Gelen senin için gelmeli,belediye otobüsüyle de geziyorsan elinden tutmalı,araban oldugunda da yanındadır bilesin

hocam kızların öyle bi türü varmı ya

sen hiç metroda , otobüste , dolmuşta , trende el ele kol kola kucak kucağa gezinen sevgililer görmedinmi

• Bu eski kasa şahinlere oldum olası hastayımdır.Bitince inşallah istediğiniz gibi birşey ortaya çıkar hayırlı olsun kazasız belasız...
  • kazasız belasız kullanman dileğiyle

1500 liraya 89 yeni kasa şahin almıştım senin gibi toplatmak amaçlı su an hala kaportada kendimi fazla kaptırdım arabanın değişmeyen bir tek tavanı kaldı şu an arka tarafı toplanıyor ama bittiğinde çok güzel olacak turbo tesisatıda hemen hemen tamam baştan orjinal piston üstünde 0,5 bar civarı deniycem pistonlar elimde kalırsa çelik piston koydurucam :)

şimdi dalga geçen arkadaşlar olabilir o kadar para verene kadar bilmem ne alsaydın falan filan tofaş zevk işidir normalde 2007 doblo kullanıyorum ama şahinin arkadan çekişi ve zevki sadece e30 larda var gel gelelim şahini düz duvara patlatsanda teneke kaynatırsın yine yürür o araba ama bmw de baya bi kaçar bi yerlerine :)

takrar hayırlı olsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brunhild -- 21 Nisan 2011; 22:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhandurgut

kazasız belasız kullanman dileğiyle

1500 liraya 89 yeni kasa şahin almıştım senin gibi toplatmak amaçlı su an hala kaportada kendimi fazla kaptırdım arabanın değişmeyen bir tek tavanı kaldı şu an arka tarafı toplanıyor ama bittiğinde çok güzel olacak turbo tesisatıda hemen hemen tamam baştan orjinal piston üstünde 0,5 bar civarı deniycem pistonlar elimde kalırsa çelik piston koydurucam :)

şimdi dalga geçen arkadaşlar olabilir o kadar para verene kadar bilmem ne alsaydın falan filan tofaş zevk işidir normalde 2007 doblo kullanıyorum ama şahinin arkadan çekişi ve zevki sadece e30 larda var gel gelelim şahini düz duvara patlatsanda teneke kaynatırsın yine yürür o araba ama bmw de baya bi kaçar bi yerlerine :)

takrar hayırlı olsun dostum

Hayırlı olsun. Senden de fotoğraflar bekliyoruz o zaman.

• bizim fotolar yarın geliyor beyler :)
  • şu an hala devam ediyor inşallah bitince son halilinin resminide koyarım :P

ilk hali motor indikten sonra

parçalanırken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brunhild -- 22 Nisan 2011; 14:23:33 >

• hadi ikinizede kolay gelsin bakalım..
  • Aha iki araba oldunuz, heyecanla bekliyoruz :)
  • hayırlı olsun
  • Sökülmüş herşey. Ustalar geri toplamasını becerir umarım. :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 22 Nisan 2011; 17:24:32 >
  • Araba budur ya tofaştan başka arabayı tanımıyorum ben hele 131 hayalim zaten seneye alıcaz inş çalışıp :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.