Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MESUT52_34
    ilgiyle takip ediyorum konuyu bence güzel bişey çıkcka ortaya tahmini masrafın 1200+ 800 olabilir

+800 değil 2000-2500civarı toplam masraf olacak :)
    Ayrıca yeni resimler pazartesi gelicek
  • Dar gelirliligin alemi yok hocam bi X5 al ak git.
  • Yeni fotoğrafları heyecanla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.
    Dar gelirliligin alemi yok hocam bi X5 al ak git.

parçası pahalı onun yoksa alırdım tabi.
  • Ayrıca keşke motor alsaydınız demeden geçemiyorum Scooter falan.
  • @alpemre_1; Hocam kazasız belasız kullan inşallah. Güle güle bin, bide aracın günlük resimleri koymayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4
    @alpemre_1; Hocam kazasız belasız kullan inşallah. Güle güle bin, bide aracın günlük resimleri koymayı unutma.

sağolasın :) günlük değilde her gidişimde fotoğrafları çekiyorum. Bakalım bu hafta pek gidemem gibi görünüyo ama pazartesi son durumu ekliycem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4
    @alpemre_1; Hocam kazasız belasız kullan inşallah. Güle güle bin, bide aracın günlük resimleri koymayı unutma.

sağolasın :) günlük değilde her gidişimde fotoğrafları çekiyorum. Bakalım bu hafta pek gidemem gibi görünüyo ama pazartesi son durumu ekliycem :)

http://forum.donanimhaber.com/m_47521447/tm.htm
    azda olsa bu adama özen gayet güzel bir murat çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Bence biraz bekle. Üstüne 1200 daha koyup, limuzin sahibi olabilirsin.

murat 131 restorasyon (ss'li)

• Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın. bı ogrencı olarak bende ozendım acıkcası. bakalım hayırlısı
  • Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Konunun takipcisiyim
  • ss isterük
  • bende takipdeyim ve benimde merakım vardı kendi param ile bi hacı murat doğan alayım diye ama senin kadar sanayide tanıdığım yok :S bu akdar ucuza gelmez bana :S

Ayrıca bazı arkadaşlar bu duyguyu anlayamadıkları için niye aldın bunu alsaydın demişler. Zevk meselesi bu abi... adam kendi arabasını almış laf ediyorlar.

Takipdeyim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyuz6161

quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Bence biraz bekle. Üstüne 1200 daha koyup, limuzin sahibi olabilirsin.

murat 131 restorasyon (ss'li)

böyle birşeyi cidden ben de düşünebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arlanmazz
    bende takipdeyim ve benimde merakım vardı kendi param ile bi hacı murat doğan alayım diye ama senin kadar sanayide tanıdığım yok :S bu akdar ucuza gelmez bana :S

Ayrıca bazı arkadaşlar bu duyguyu anlayamadıkları için niye aldın bunu alsaydın demişler. Zevk meselesi bu abi... adam kendi arabasını almış laf ediyorlar.

Takipdeyim ;)

kardeşim sanayi çevren yoksa kesinlikle toplanmışını almaya bak. Çok sıkıntılı bi iş çünkü :)
  • arkadaşlar şimdi aklıma birşey takıldı onu size açayım.

131 gibi genelde muayenesiz olan araçların ruhsatı üzerimize nasıl alınır? satış vermede, ruhsatı almada muayene şartı yok mu?

varsa satan adamla anlaştıktan sonra arabayı topladınız diyelim muayeneden geçirmek için, onca para harcadınız adam ya satmıyorum kardeşim diye dönerse, hiç bir yükümlülüğü olmaz bu adamda? olan bize olur diye düşündüm bir an bu işlere uzak olduğum için. beni aydınlatırsanız sevinirim sigortasız muayenesiz yatan eski araçlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
    arkadaşlar şimdi aklıma birşey takıldı onu size açayım.

131 gibi genelde muayenesiz olan araçların ruhsatı üzerimize nasıl alınır? satış vermede, ruhsatı almada muayene şartı yok mu?

varsa satan adamla anlaştıktan sonra arabayı topladınız diyelim muayeneden geçirmek için, onca para harcadınız adam ya satmıyorum kardeşim diye dönerse, hiç bir yükümlülüğü olmaz bu adamda? olan bize olur diye düşündüm bir an bu işlere uzak olduğum için. beni aydınlatırsanız sevinirim sigortasız muayenesiz yatan eski araçlar için.

muayenesiz satışı alabiliyosun kardeşim. Sadece vergi borcu trafik borcu vs. olmaması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
    arkadaşlar şimdi aklıma birşey takıldı onu size açayım.

muayenesiz satışı alabiliyosun kardeşim. Sadece vergi borcu trafik borcu vs. olmaması gerekiyor

eyyyvallah içimi rahatlattın.

• genç yarına ss bekliyoruz ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

genç yarına ss bekliyoruz ona göre

bugün geliyor ssler :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.