Bence biraz bekle. Üstüne 1200 daha koyup, limuzin sahibi olabilirsin.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın. bı ogrencı olarak bende ozendım acıkcası. bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Konunun takipcisiyim
ss isterük
bende takipdeyim ve benimde merakım vardı kendi param ile bi hacı murat doğan alayım diye ama senin kadar sanayide tanıdığım yok :S bu akdar ucuza gelmez bana :S
Ayrıca bazı arkadaşlar bu duyguyu anlayamadıkları için niye aldın bunu alsaydın demişler. Zevk meselesi bu abi... adam kendi arabasını almış laf ediyorlar.
Takipdeyim ;)
quote:
Orijinalden alıntı: akyuz6161
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Bence biraz bekle. Üstüne 1200 daha koyup, limuzin sahibi olabilirsin.
böyle birşeyi cidden ben de düşünebilirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: arlanmazz bende takipdeyim ve benimde merakım vardı kendi param ile bi hacı murat doğan alayım diye ama senin kadar sanayide tanıdığım yok :S bu akdar ucuza gelmez bana :S
Ayrıca bazı arkadaşlar bu duyguyu anlayamadıkları için niye aldın bunu alsaydın demişler. Zevk meselesi bu abi... adam kendi arabasını almış laf ediyorlar.
Takipdeyim ;)
kardeşim sanayi çevren yoksa kesinlikle toplanmışını almaya bak. Çok sıkıntılı bi iş çünkü :)
arkadaşlar şimdi aklıma birşey takıldı onu size açayım.
131 gibi genelde muayenesiz olan araçların ruhsatı üzerimize nasıl alınır? satış vermede, ruhsatı almada muayene şartı yok mu?
varsa satan adamla anlaştıktan sonra arabayı topladınız diyelim muayeneden geçirmek için, onca para harcadınız adam ya satmıyorum kardeşim diye dönerse, hiç bir yükümlülüğü olmaz bu adamda? olan bize olur diye düşündüm bir an bu işlere uzak olduğum için. beni aydınlatırsanız sevinirim sigortasız muayenesiz yatan eski araçlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer arkadaşlar şimdi aklıma birşey takıldı onu size açayım.
131 gibi genelde muayenesiz olan araçların ruhsatı üzerimize nasıl alınır? satış vermede, ruhsatı almada muayene şartı yok mu?
varsa satan adamla anlaştıktan sonra arabayı topladınız diyelim muayeneden geçirmek için, onca para harcadınız adam ya satmıyorum kardeşim diye dönerse, hiç bir yükümlülüğü olmaz bu adamda? olan bize olur diye düşündüm bir an bu işlere uzak olduğum için. beni aydınlatırsanız sevinirim sigortasız muayenesiz yatan eski araçlar için.
muayenesiz satışı alabiliyosun kardeşim. Sadece vergi borcu trafik borcu vs. olmaması gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: alpemre_1
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer arkadaşlar şimdi aklıma birşey takıldı onu size açayım.
muayenesiz satışı alabiliyosun kardeşim. Sadece vergi borcu trafik borcu vs. olmaması gerekiyor