Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmiş halini merak ediyoruz.
  • Araba bayağı kötü haldeymiş yanlız. İnş. ekstradan masraf çıkmaz
  • Yeniden toplamanın maliyeti ne olacak?
  • Ne çok çürük varmış yahu...
  • hayırlı olsun hemşerim.

yazın bi kümbet yaptırırsın artık
  • Araba dışarıdan temiz gözüküyor ancak içi çok çürüklü.
    Pahalıya patlamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

yeni resimler eklendi arkadaşlar :)

Dıştan görünüş gayet iyi ama içi pas çürüklerle dolu nasıl düzelteceksiniz? Discovery Channel'daki Wheeler Dealer programı gibi çalışmanız gerek
  • DH Garaj-->http://forum.donanimhaber.com/forumid_428/tt.htm

Burda senin gibi yapanlar var faydalanabilirsin.
  • arkadaşlar gördüğünüz çürüklerin hepsi hesaptaydı zaten. Extra birşey çıkmadı yani :) hepsi yapılacak merak etmeyin. Her gidişimdede fotoları çekip atıcam buraya :)
    Giresunlu arkadaşım gideriz tabi kümbet dediğin nedir ki :)
  • arkadaşlar araç az çürüklü bile diyebiliriz. 30 yıl neredeyse az bile paslanmış/çürümüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

arkadaşlar araç az çürüklü bile diyebiliriz. 30 yıl neredeyse az bile paslanmış/çürümüş.

bence de çok doğru bir yaklaşım :)
  • hocam aracın hayırlı olsun benimde yakında bi camaro projem var inşallah 1 sene içinde başlıycam uygun arabayı bulunca kolay gelsin
  • Hayırlı olsun hocam
  • iskelet ölmüş. bu kadar beklemiyordum iskeletin halini. motorcu kaportacı tanıdık yokmuydu hiç ? aracı bi gösterseydin. benim fikrim paranı çöpe atmışsın.ama işte 1200 lirayada bundan iyisi olmaz orasıda bi ayrı konu. adı araba sonuçta. 1200e iyi almışsın bu aracı. ama iskelete pek güvenme.

not: 90ı geçmeni önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 15 Nisan 2011; 22:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi
    iskelet ölmüş. bu kadar beklemiyordum iskeletin halini. motorcu kaportacı tanıdık yokmuydu hiç ? aracı bi gösterseydin. benim fikrim paranı çöpe atmışsın.ama işte 1200 lirayada bundan iyisi olmaz orasıda bi ayrı konu. adı araba sonuçta. 1200e iyi almışsın bu aracı. ama iskelete pek güvenme.

not: 90ı geçmeni önermem.

hocam açıkçası ben bu görüntüye hiç şaşırmadım. Ama aracı zaten peşin almadım. Ayrıca motoru gerçekten harika gönlüm razı olmadı bu aracın yatmasına aldım topluyorum. Her tarafı düzelecek inş.
  • Mükemmel bir konu olmuş, takipteyim..

Okula gidip gelirken sürekli gördüğüm bir araba var. 1.5 yıldır aynı yerde yatıyor (açık hava), artık tekerlekleri filan patlamış, acaba sahibini bulup ben de mi böyle bir işe kalkışsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 16 Nisan 2011; 0:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica
    Mükemmel bir konu olmuş, takipteyim..

Okula gidip gelirken sürekli gördüğüm bir araba var. 1.5 yıldır aynı yerde yatıyor (açık hava), artık tekerlekleri filan patlamış, acaba sahibini bulup ben de mi böyle bir işe kalkışsam?

1 ay bekle ben pişman mı olacam yoksa mutlu mu olacam onu görelim ondan sonra karar verirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica
    Mükemmel bir konu olmuş, takipteyim..

1.5 yildir acikta yatan arabadan hayir gelmez. Para etse satardi adam
  • takipteyim. arabanın son halini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.