Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam , kazasız belasız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    131'e binen kaldımı yav? Ben ona binmeye utanırım.

birader çalıştım kazandım bu kadar arttırabildim buna binicem. Sen utanıyosan sorun sendedir kanımca. Baba parasıyla civiclere vectralara binmeyi bizde biliyoz

Seni tebrik ediyorum, iste böyle kişiliğe sahip olan insanlara bayılıyorum. Helal olsun

+1

• Hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin işini görür senin sıkıntı çıkarcağını pek zannetmiyorum bakım yaptırıyorsun zaten
  • herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar :) aranızda bmw honda vs gibi eski modelli araç öneren arkadaşlar olmuş. Bu aracın hepsinden iyi bir yani var oda parça ucuzluğu. Arabayı alınca herşey bitmiyor malum. Bu araca 50liraya kaput aldım mesela. Bmw olsa ne olurdu siz hesap edin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Hayırlı olsun bende takipteyim...

@CaNeRR
    Aga hemen al bir tane

motoru satarsam hemen alcam yada takasa gircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Hayırlı olsun bende takipteyim...

@CaNeRR
    Aga hemen al bir tane

motoru satarsam hemen alcam yada takasa gircem

inş. sende kavuşursun bi araca :)
  • quote:

herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar :) aranızda bmw honda vs gibi eski modelli araç öneren arkadaşlar olmuş. Bu aracın hepsinden iyi bir yani var oda parça ucuzluğu. Arabayı alınca herşey bitmiyor malum. Bu araca 50liraya kaput aldım mesela. Bmw olsa ne olurdu siz hesap edin :)

hocam merak ettiğim olay şahin doğan gibi 131 in de parçası kolay bulunuyor mu? kıtlık var mı biraz?
  • hayirli olsun kazasiz belasiz kullan.Bol Bol fotograf bekliyoruz.Arabalari bastan yaratma olaylari cok iyi oluyor
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1980-murat-131-2-sahibinden-45737498/detay/

şuna bakın ya şahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibluever -- 14 Nisan 2011; 22:51:16 >
  • size bir kaportacı olarak söyleyeyim murat 131in şu anda parça sıkıntısı var bizim bulunduğumuz manisa-izmir bölgesinde çıkma veya yansanayi zor buluyoruz ama diğer tofaşın tüm modellerinde parça sıkıntısı yok bmw öneren arkadaşlara söylüyeyim bir bmw kaputu yaklaşık olarak 150 euro oda yaklaşık 250-300 arası birşey bmwye bulaşmayın derim eğer çok paranız yok ise
  • Ölümemi gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

quote:

herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar :) aranızda bmw honda vs gibi eski modelli araç öneren arkadaşlar olmuş. Bu aracın hepsinden iyi bir yani var oda parça ucuzluğu. Arabayı alınca herşey bitmiyor malum. Bu araca 50liraya kaput aldım mesela. Bmw olsa ne olurdu siz hesap edin :)

hocam merak ettiğim olay şahin doğan gibi 131 in de parçası kolay bulunuyor mu? kıtlık var mı biraz?

hocam en ufak parça sıkıntısı yok burada :) çıkmaciya bi gittim kapı fitilinden tut konsola adan zye herşeyin yığınla çıkması var istemediğin kadar. 40çeşit kapı çıkardı adam bana. Seç beğen al dedi :) ve inanılmaz ucuz.

• Lise 4 gidiyorum ben bile alabilirim vay be. Ama ehliyet yok

Bu arada baba parası dğeil kendi birikimim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaslakoşanadam
    size bir kaportacı olarak söyleyeyim murat 131in şu anda parça sıkıntısı var bizim bulunduğumuz manisa-izmir bölgesinde çıkma veya yansanayi zor buluyoruz ama diğer tofaşın tüm modellerinde parça sıkıntısı yok bmw öneren arkadaşlara söylüyeyim bir bmw kaputu yaklaşık olarak 150 euro oda yaklaşık 250-300 arası birşey bmwye bulaşmayın derim eğer çok paranız yok ise

wosvagen T2 nin parca durumu hakkinda bilgin var mi?
  • hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
    bu arabaya sens 2050 olsa gene binerim ama bu versiyonuna tabiki de
     murat 131 restorasyon (ss'li)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
    bu arabaya sens 2050 olsa gene binerim ama bu versiyonuna tabiki de

ağız sulan.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

Orijinalden alıntı: makaslakoşanadam
    size bir kaportacı olarak söyleyeyim murat 131in şu anda parça sıkıntısı var bizim bulunduğumuz manisa-izmir bölgesinde çıkma veya yansanayi zor buluyoruz ama diğer tofaşın tüm modellerinde parça sıkıntısı yok bmw öneren arkadaşlara söylüyeyim bir bmw kaputu yaklaşık olarak 150 euro oda yaklaşık 250-300 arası birşey bmwye bulaşmayın derim eğer çok paranız yok ise

wosvagen T2 nin parca durumu hakkinda bilgin var mi?

bizim burlarda çok tutulan bir araba değil araç 73-79 arası parça sıkıntısı heryerde vardır sadece binek renaultların parça sorunu yok murat 131lerde bile sıkıntı yaşıyoruz

• Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin
  • Bizde 2 sene kullandık ama içeriye hava aldığı için kışın battaniyelerle oturmak zorunda kalıyorduk. Bu yüzden satmıştık.

Ekleme: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Takipteyim, fotoğrafları bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 15 Nisan 2011; 15:21:43 >
  •  murat 131 restorasyon (ss'li)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.