Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde wosvagen t2 merakim vardir. 30 40 yillik araba ama cok hosuma gider. Ilerde alip arabaya kendim bakim yapmak istiyorum. :)
  • Hayırlı olsun arkadaşım.Çok iyi bir fiyata almışsın,hele motoru 0 dan komple yenilendiyse. 85 model arabaya göre boyası,kaportası iyi duruyor,temiz kullanılmış Bence kaporta,dış boya idare eder.Önce motor,fren,aks ve şanzıman gibi hareketli parçaları,önemli yerleri yenilemeni öneririm.Bu arada araba kaç km de ? Ve lpg limi?
  • kaporta önemli deilmi hocam aracta???sadece boya sorunu warsa al derim ayagını yerden keser en azından.
  • Allah kaza bela vermesin inşallah..Boya ve kaportadan sonra resimleri koyarsanız sevinirim,bayılırım böyle işlere (:
  • bugün sökmeye başlıyoruz arabayı aşama aşama resim çekcem sürekli. Buradada paylaşırım :)
  • Hayırlı olsun öncelikle. Arabayı sökmeye başlamışsın aman saçma sapan modifiye yaptırmayın. Eski araların orijinali çok daha güzel olur. Fotoğrafları merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert..

Hayırlı olsun öncelikle. Arabayı sökmeye başlamışsın aman saçma sapan modifiye yaptırmayın. Eski araların orijinali çok daha güzel olur. Fotoğrafları merakla bekliyorum.

%100 orjinal yapabilirsen gerçekten çok güzel olur bencede. teybinden tutta cantına kadar yani
  • Fotoğrafları bekliyoruz.
  • up fotoları beklemedeyiz
  • up up up , mesajım bulunsun.hayırlı olsun kardeşim.
  • benimde ilk arabam murat 131 di
    hiç bakım yaptırmadım hiç tamire girmedi
    1,5 sene kullandım
    hiç yolda bırakmadı (vitesi kırıldığında sadece tamirci çağırmıştım )
    bi sabah 4 tekeri bıçaklanmış halde bulunca sattım daha önceden vukuatlımıydı neydi anlamadım
    6 iri yarı adamı beylikdüzü rampasından banamısın demeden çıkardı
    9 kişi aynı rampadan zar zor çıktık (4 vites ve ayarsız gaz ile)
    ruhsat sahibi kayıp olduğundan yaptırmadım uğraşmadım ama çok severim bu arabayı
    bir tanıdığım baba yadigarı diye sıfırdan komple yaptırmış
    motor dahil değiştirmişti (tempra motoru taktırmış)
    koltuklar deri döşeme
    camlar elektrikli
    konfor süper
    180 km hıza çıkıyordu
    hayırlı olsun araban masraftan kaçınmazsan uzun yıllar keyifle binersin

• Hayırlı olsun fotoğrafları eklersen daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    131'e binen kaldımı yav? Ben ona binmeye utanırım.

birader çalıştım kazandım bu kadar arttırabildim buna binicem. Sen utanıyosan sorun sendedir kanımca. Baba parasıyla civiclere vectralara binmeyi bizde biliyoz

açıkta bi yerimiz yok çok şükür,neden utanalım ki,

hocam hayırlı olsun,güle güle kullan.bendede 83 model doğan var.valla hergün işe gidip geliyorum,lazım oldukça uzun yola gidiyorum,sahil bölgelerine tatile gidiyorum,bi sıkıntı yok yani

aha bu da benimki;

murat 131 restorasyon (ss'li)

murat 131 restorasyon (ss'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 14 Nisan 2011; 11:46:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Fotoğrafları bekliyoruz.
  • Sana tavsiyem serçe al çünkü kuş serisinin en dayanıklı en güzel tasarımlı ve en sorunsuz arabası.
  • yorumlar için teşekkürler beyler sürekli atacam fotoları. Ama bugün başka işlerim çıktığı için kaportaya yarın başlıyoruz. 20günde çıkacak zaten. Jant ve stoplar hariç herşeyi orjinal olarak toplanacak
  • Hayirli olsun gule gule kullan
  • Bende ilanı verdim sahibindene satam motoruda alam bitane
    Buldum aslında bitane baya güzel yapılı boyalı al bin 1650 istiyo 800 lira borcu varmış ama işte o kötü
  • videoya dikkat

Kafalı bir pioner bul 666-Alarma açmayı unutma kardeş, hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, iyi düşünmüşsün. İleriki yıllarda tabana ve kapılara zivtli kağıtla destek yaptır. Hem seste azalma oluyor hemde ısı kaybını engelliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.