Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özendirdin şimdi Şahin alıp faça yapasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Özendirdin şimdi Şahin alıp faça yapasım var

Şahine söz verdim ferrariye binmem Şu tofaşların içeriye rüzgar almasına hastayım ya
  • ne yakıyomuş şimdi bu araç.
    1 lt lpg ile kaç km gidersin ?
  • 170 yaptın ve yaşıyon
    yürü git işine bizle kafa bulma o arabayla 170 yapacan bide yaşayacan
  • pekmez olmaz tahinsiz delikanlı olmaz şahinsiz
  • 150den sonra değişik sesler gelmeye başlar. araç dökülür,hatta motor bile düşebilir
  • beyler harbi yaptım ss atarım yarın. Ama ss aldığımda ibre 160dı. Ne yaktığı hakkında şu an bilgim yok binmeye başlayalım anlarız :)
  • hayırlı ugurlu olsun birader allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet
    hayırlı ugurlu olsun birader allah kaza bela vermesin

sağolasın kardeşim :)
  • köle almışın kardeşim gidip GTX590 alıp SLı yapsaydın
  • Hayırlı olsun motoru iyiyse sıkıntı çıkmaz

yağını,suyunu,kayışlarını,hava filtresini,fren yağını, fren balatalarını kontrol ettirmen kaporta boyasından 100 kat önemlidir
  • harbi lan şimdi ben de özendim. çin malı motosiklete 2-3 bin lira vereceğime alayım bi faça 131 dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Özendirdin şimdi Şahin alıp faça yapasım var

Sette atmak lazım şimdi
  • Benim de hoşuma gitti valla
  • Motoru satıp alacam bende bitane ya
  • hayırlı olsun 2002 de vardı bizde de 2005 te satmıştık bakma milletin küçük gördüğüne sonuçta araba arabadır ayağını yerden kesiyorsa en iyi arabada odur bence otobüste çingene kılıklı at hırsızı tiplerin arasında sallana sallana ayaklarının uyuşmasındansa murat 124 e bile binerim tabi dediğim otobüs muhabbetini bilmeyenler katılmazlar bana normaldir neyse kazasız belasız bin kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenxx -- 13 Nisan 2011; 22:46:25 >
  • Ben küçükken bizdede vardı murat 131 :D Bordo'ydu, babam 120 ye çıkınca sağa sola sallanıyodu araba :D Bikeresinde arabayı boşa alıp park halindeyken duvara yapıştırmıştım, arkadaşımla kaçmıştık :D off ne günlerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    131'e binen kaldımı yav? Ben ona binmeye utanırım.

birader çalıştım kazandım bu kadar arttırabildim buna binicem. Sen utanıyosan sorun sendedir kanımca. Baba parasıyla civiclere vectralara binmeyi bizde biliyoz

• yürürü de güzel diyosun 1200 iyi fiyat hayırlı olsun kazasız belasız bin
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler beyler :) yarın kaporta işleri başlıyor. Sürekli resimlerini çekicem talep olursa buraya da atabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.