Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Bence biraz bekle. Üstüne 1200 daha koyup, limuzin sahibi olabilirsin.

murat 131 restorasyon (ss'li)

Bunun motoru çekiyormuki bu kasayı
  • Boyayı boşver, motoruna baktır en önemlisi. Yürüründe, motorunda ciddi bir sakatlık yoksa al gitsin. Laptop parası bile değil minibüsten tabanvaydan kurtulmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove
    Boyayı boşver, motoruna baktır en önemlisi. Yürüründe, motorunda ciddi bir sakatlık yoksa al gitsin. Laptop parası bile değil minibüsten tabanvaydan kurtulmuş olursun.

motoru yürürü harika aracın. Onu baktırdim satışı alıp direk kaportaciya gitcem bugün ins.
  • Birazdaha ekle iphone 4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Boyayı boşver, motoruna baktır en önemlisi. Yürüründe, motorunda ciddi bir sakatlık yoksa al gitsin. Laptop parası bile değil minibüsten tabanvaydan kurtulmuş olursun.

motoru yürürü harika aracın. Onu baktırdim satışı alıp direk kaportaciya gitcem bugün ins.

hayırlısıı olsun dostum sonuçta eski model biraz daha biriktirip 3-5 liraya 90 model şahin falanda düşünebilirdin... Lastiklerin düz bassın rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: qribal

quote:

quote:

hayırlısıı olsun dostum sonuçta eski model biraz daha biriktirip 3-5 liraya 90 model şahin falanda düşünebilirdin... Lastiklerin düz bassın rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah...

inşallah kardeşim :) renk kararını veremedim bi türlü. Ilginç bişey düşünüyorum. Pembe turuncu ve fıstık yeşili arasında kaldım :)

• saydığın renklerin hiçbiri hoş durmuyor saydığın renkli ve modifiyeli çok gördüm ben olsam yerinde tavandan camların bittiği direklere kadar turuncu geri kalan alt tarafıda siyah kullanırdım bizim burda vardı ondan adam bmw x5 ile yarışıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: qribal
    saydığın renklerin hiçbiri hoş durmuyor saydığın renkli ve modifiyeli çok gördüm ben olsam yerinde tavandan camların bittiği direklere kadar turuncu geri kalan alt tarafıda siyah kullanırdım bizim burda vardı ondan adam bmw x5 ile yarışıyordu

olabilir tabi kaporta işleri bitene kadar karar vercez artık :)
  • bence gri çok hoş görünür.
    resimleri akşam atarım
    http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/IlanResim?IlanId=2365883&ResimSiraNo=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmw3.25 -- 13 Nisan 2011; 10:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw3.25
    bence gri çok hoş görünür.
    resimleri akşam atarım

dikkat çekici bi renk arıyorum.
  • Anaa, bisikleti satsam 2 tane alıyorum neredeyse

Ekleme; Biraz daha ekle bisiklet at. Benzin parasından tasarruf edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 13 Nisan 2011; 11:11:43 >
  • RESİMLER İLK MESAJDA TOPLANDI.

aldım beyler aracı :D araba tam 7 aydır yatıyomuş ve tek marşta çalıştı :D bi deneme yaptık eğer ibre doğru gösteriyorsa 170kmye çıktı şok oldum (ss'leri var) :D tabi sadece bir defaya mahsusdu. Yarın sökmeye başlıyorum arabayı komple kaporta boyaya gircek renkde ahududu kırmızısı olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpemre_1 -- 30 Mayıs 2011; 18:33:35 >
  • quote:

aldım beyler aracı :D araba tam 7 aydır yatıyomuş ve tek marşta çalıştı :D bi deneme yaptık eğer ibre doğru gösteriyorsa 170kmye çıktı şok oldum (ss'leri var) :D tabi sadece bir defaya mahsusdu. Yarın sökmeye başlıyorum arabayı komple kaporta boyaya gircek renkde ahududu kırmızısı olcak :)

Gidiyorsa problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 13 Nisan 2011; 21:21:14 >

• bbs jant at buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Gidiyorsa problem yok

çok fena gidiyor ama şimdilik durmakda zorlanıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Gidiyorsa problem yok

çok fena gidiyor ama şimdilik durmakda zorlanıyo

• bu araçla 170 yapmak ?
    çok şanslısın ki foruma girebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 13 Nisan 2011; 21:31:31 >
  • Hayırlı olsun kardeşim
  • vaay giresunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

bu araçla 170 yapmak ?
    çok şanslısın ki foruma girebiliyorsun.

sadece denemek içindi yoksa 90ı geçme ihtimalim hiç yok normalde :) :)

quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Hayırlı olsun kardeşim

eyvallah kardeşim. inşallah hayırlı olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.