Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende takipteyim konu güzel.
  • eğer ekonomik bi sıkıntı yaşamazsam arabanın son halini 35 gün sonra göreceksiniz :)
  • Çok çürük varmış alp yaw
  • takipteyim abi hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah
  • Bizim 75 model Renault 12 TX vardı, 31 yaşında hurdaya gitti :) Ama halen taş gibiydi, çatır çatır çalışıyordu. Ha 1600 TL gibi bir şey plakasından geldi (hurda kanunu)
  • hayırlı olsun, bende 2001 model bravo'lara bakıyordum iyi cesaret verdi bu konu
  • Satışı noterden yapıldı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321
    Satışı noterden yapıldı değil mi?

satışını henüz almadım haftaya alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

quote:

Umarım vergisi cezası otu poku püsürüğü çıkmaz
  • quote:

quote:

quote:

Umarım vergisi cezası otu poku püsürüğü çıkmaz

Peşin almamış aracı sıkıntı olacağını sanmam Masrafı borçtan düşer

• hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.Daha iyi arabalara binmen dileğiyle...1 sene sonra yüksek lisansa başlarsam bende alacağım birtane ayağımızı keser okuldan eve evden okula giderken sen bir kullanmaya başla yapılmış halini koy bende alabilirim.Çok hoşuma gidiyor nedense türk yapımı arabalar :)
  •  murat 131 restorasyon (ss'li)

Bu arabanın aynısını geçen sene tanıdık 750 liraya bırakıyordu almadım
  • Muayenesinden hiç bahsetmemişsiniz aslında eski arabalarda en önemli unsur fenni muayenedir şahsen ben 2000 liralık araca bir 2000 tl daha harcandığını biliyorum muayenede geçmesi için n takım ayarları lastikleri filan değişmediği sürece keşin bırakıyorlar ayrıca fren ayarı ve fren hortumlarının filanda değişmiş olması gerekiyor mesela kalorifer ve cama su atan motordan kalmıştım 2009 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

Muayenesinden hiç bahsetmemişsiniz aslında eski arabalarda en önemli unsur fenni muayenedir şahsen ben 2000 liralık araca bir 2000 tl daha harcandığını biliyorum muayenede geçmesi için n takım ayarları lastikleri filan değişmediği sürece keşin bırakıyorlar ayrıca fren ayarı ve fren hortumlarının filanda değişmiş olması gerekiyor mesela kalorifer ve cama su atan motordan kalmıştım 2009 da

Hoca adam araba topluyor adam onları da yaptırır elbet Elektroniğe bir daha nasıl ulaşacak ki hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Muayenesinden hiç bahsetmemişsiniz aslında eski arabalarda en önemli unsur fenni muayenedir şahsen ben 2000 liralık araca bir 2000 tl daha harcandığını biliyorum muayenede geçmesi için n takım ayarları lastikleri filan değişmediği sürece keşin bırakıyorlar ayrıca fren ayarı ve fren hortumlarının filanda değişmiş olması gerekiyor mesela kalorifer ve cama su atan motordan kalmıştım 2009 da

Hoca adam araba topluyor adam onları da yaptırır elbet Elektroniğe bir daha nasıl ulaşacak ki hemde

Arabayı topladığını bende biliyorumm fakat muayene apayrı bişey arkadaşın yazdıklarından gördüğüm kadarı ile araç şu anda kaporta boyada sadece elektronik meknik aksam değil jantları dahi cihaza bağlıyorlar kontrol ediyorlar ben 4 lastik yeni aldığımda lastikçi rot balans ayarı yapmıştı fakat yinede jantl'dan kaldı ağzım yandığı için bu konuyu dile getirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 16 Nisan 2011; 12:32:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    131'e binen kaldımı yav? Ben ona binmeye utanırım.

birader çalıştım kazandım bu kadar arttırabildim buna binicem. Sen utanıyosan sorun sendedir kanımca. Baba parasıyla civiclere vectralara binmeyi bizde biliyoz

•  murat 131 restorasyon (ss'li)

Resimdeki senmisin?
  • quote:

94 model broadway'e muayeneden geçirirken 2000'e yakın harcadık. Belimiz çatırt diye büküldü yeni yeni toparlandık. Zaten satmak için muayeneye sokmuştuk.
  • quote:

hocam frenlerinden jant lastiğine kadar herşeyi elden geçecek. Bizim burada bu haliyle bile geçer zaten. Tanıdık var sıkıntı olmaz :)
  • ilgiyle takip ediyorum konuyu bence güzel bişey çıkcka ortaya tahmini masrafın 1200+ 800 olabilir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.