Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam işin kaba ama önemlikaporta, boya kısmını bitirmiş siniz güzelde olmuş. Ama kaba işçilikden sonra Yok staop lamdasını değişelim farlar biraz mat druya eğişerim, Emniyet kemerleri kapı tavan taban döşemesi, kapı laetikleri vs bunlar bayağı bir miktar para tutar Allah kolaylaık versin ne diyeyim gülegüle bitirin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Hocam işin kaba ama önemlikaporta, boya kısmını bitirmiş siniz güzelde olmuş. Ama kaba işçilikden sonra Yok staop lamdasını değişelim farlar biraz mat druya eğişerim, Emniyet kemerleri kapı tavan taban döşemesi, kapı laetikleri vs bunlar bayağı bir miktar para tutar Allah kolaylaık versin ne diyeyim gülegüle bitirin inşallah.

Sağolun hocam gerçekten öyle çok tutuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-10-numara-dikkat-cekici-58879255/detay/

Hocam hayırdır neden satıyosun aracı

Dün kafam attı ilan verdim bugün araba biraz toparlanınca yine hasta oldum araca vazgeçtim kaldırdım ilanı :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpemre_1 -- 15 Eylül 2011; 0:29:22 >

• foto koy artık seni bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

foto koy artık seni bekliyoruz

evet
  • fotolar geldi taze taze :) eve yeni geldim sanayiden 20 foto ekledim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

fotolar geldi taze taze :) eve yeni geldim sanayiden 20 foto ekledim arkadaşlar.

pardon şimdi gördüm... konsol harikaymış.. aman satıyım deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 16 Eylül 2011; 1:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

fotolar geldi taze taze :) eve yeni geldim sanayiden 20 foto ekledim arkadaşlar.

pardon şimdi gördüm... konsol harikaymış.. aman satıyım deme

valla toplandıkça güzelleşiyor satasım hiç yok artık
  • Çok yavaş toplanıyor
  • renk çok güzel olmuş,hayırlısıyla tamamlarsınız inşallah
  • taze taze 12 foto daha geldi
  • ya olm gögüsü değiştir dedim değiştirmedin o vitesi bare kısalt one öle la
  • son aşamalar artık sabırsızlanıyorum :)
  • Çok güzel oluyor.. Maşallah..
  • Helezonlar kestir beni diye bağırıyoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnmz

Helezonlar kestir beni diye bağırıyoo

daha tam ağırlık binmedi ondan böyle yüksek sanırım
  • aracın orjinali bzulmuş nede olsa şöyle bi 3-5 cm indirmek lazım + cam kenarları kapı kolları ve aynalar nikelaj tercih edilirse güzel bir görünüm elde edilir ve son olarak siyah çift şerit gövdeye boydan boya çekilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

aracın orjinali bzulmuş nede olsa şöyle bi 3-5 cm indirmek lazım + cam kenarları kapı kolları ve aynalar nikelaj tercih edilirse güzel bir görünüm elde edilir ve son olarak siyah çift şerit gövdeye boydan boya çekilebilir.

tam apaçi işi olur o zaman,siyah şeritler hiç olmaz muscle car değil snouçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

aracın orjinali bzulmuş nede olsa şöyle bi 3-5 cm indirmek lazım + cam kenarları kapı kolları ve aynalar nikelaj tercih edilirse güzel bir görünüm elde edilir ve son olarak siyah çift şerit gövdeye boydan boya çekilebilir.

tam apaçi işi olur o zaman,siyah şeritler hiç olmaz muscle car değil snouçta

Turuncu renk ile siyahın uyumu güzel olacağı için yakışacağını düşündüm.
    Ayrıca sadece muscle car olan arabalara siyah şerit çekilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

ya olm gögüsü değiştir dedim değiştirmedin o vitesi bare kısalt one öle la

değiştircez kardeşim önce bi toplayalımda.

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

son aşamalar artık sabırsızlanıyorum :)

aynen bende öyle :)

quote:

Orijinalden alıntı: mdnmz

Helezonlar kestir beni diye bağırıyoo

muayneden geçtikten sonra kestircem zaten.

quote:

kardeşim nikelaj parçaları daha sonra ekonomi düzelince düşüncem şu anlık siyah yaptık.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.