Şimdi Ara

murat 131 restorasyon (ss'li) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
62.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahsin053

Konunun başından beri saçma sapan yorumlar yapılmış. Adamın zevki budur veya parası buna yetmiştir. Bu adam öğrenci. Belki harçlığından belki de part-time çalışarak biriktirdiği paralarla bu arabayı almıştır.. İphone kullanıpta kontörsüz gezen yayan akıllılar varken bu arkadaş telefon parasıyla ayağını yerden kesmiş. Napsın adam, o paraya Bmw mi veriyorlar? Babası arabayı arpayı kesti mi dımdızlak kalacak adamlar zaten hiç yorum yapmasın.

.........................................................

Alp kardeş, araba bayağı bir adam olmuş, al sana kadayıf gibi araba.. Öğrenci adama yeter de artar. Şu vanalı eksozu da tak bir görelim

aynen kardeşim bende 22 yaşındayım öğrenciyim ama çalışıyorum ve bir insanın bir an önce kendi ayakları üstünde durduğunu göstermesi için yapılması gereken şelyerin başında araba sahibi olmak var ama bu arkadaş daha iyisini yapmış güzel bir arabqa sahbii pazarda bu araca en kötü 5000 tl değer biçirilir ama arkadaş 3000 gibi bir masraf yapmıştır.

• Dostum fiyat listesini ne zaman açıklayacaksın masrafları yazıcaktın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forks

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Dostum fiyat listesini ne zaman açıklayacaksın masrafları yazıcaktın ?

+1

5 bin lirayı bulmuştur diye tahmin ediyorum. açıklasda öğrensek

Aracın iç fotoğraflarını görmediğimiz için pek yorum yapamayız ama dışarıdan görüldüğükadarı ile kaportada değişen pek bişey yok gibi. 5 binlirayı bulduğunu tahmin etmiyorum ama 3bin tl harcamıştır tahminim.
  • Resimleri nefesimi tutarak geçtim. Arabayı ilk aldığınızda görmüştüm forumu arada takip ederdim öyle, şimdi eski ve yeni halini görünce kız gibi olmuş. Ne diyim allah iyi günlerde kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin..
  • Arkadaşlar araç çoktan çıktı sanayiden çıktığım gibi uzun yola çıktım 1100km yol geldim. Şu an Manisa'dayım ufak tefek bişeyler yapmaya devam ediyorum burda. Foto makinasında bir sürü resim var ama şu an elimde bilgisayarım olmadığı için atamıyorum. En yakın zamanda atcam detaylı.
  • Lütfen bekliyoruz
  • Son defa ve içtenlikle hayırlı olsun gülegüle kullan ALLAH kaza beledan uzaktutsun.
  • Foto bekliyoruz dostum. Bende kendime böyle birşeyler düşünüyorum
  • dostum bi uğra buralara artık :)
  • bakın ben ona binmeye utanırım diyen vede sahin dogan trafikten kalksin diyen 2 3 zamzalak gordum bak şimdi imzayı oku ve kayboLLL :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes :D

bakın ben ona binmeye utanırım diyen vede sahin dogan trafikten kalksin diyen 2 3 zamzalak gordum bak şimdi imzayı oku ve kayboLLL :D :D

Tİ YAVRUM BENİMM :d :d
  • quote:

bakın ben ona binmeye utanırım diyen vede sahin dogan trafikten kalksin diyen 2 3 zamzalak gordum bak şimdi imzayı oku ve kayboLLL :D :D

senin gibiler yüzünden tofaştan daha da soğunur. şuan sana vakit ayırıp cevap verdiğim için bile kendimi kınıyorum, gereksiz insan.
  • Geçen gün aynısını bursa da gördüm arkadaş dedi adam bunu aldı falan 10 numara yaptı dedi renkler falan benziyodu jantlar da bi böyle olsaydı ahan diyecektim bizim forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forks

quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

quote:

senin gibiler yüzünden tofaştan daha da soğunur. şuan sana vakit ayırıp cevap verdiğim için bile kendimi kınıyorum, gereksiz insan.

+1

tofaşta senin için beni al beni al demiyordu zaten sogumana gerek yok birkere bana gereksiz insan diyen insanların yorumlarına bak
    Tofaş senin icin ağlıyordu DAYIII

• Baya uğraşmışsınız sadece restorasyon mu ilerde modifiye de olacak mı?
  • çok güzel olmuş hayırlı olsun ama o jantları mutlaka değiştirin
  •  murat 131 restorasyon (ss'li)

murat 131 restorasyon (ss'li)

• Arkadaşlar bi kaç resim attım. Kısaca açıklayayım ettiğim masrafı çünkü arkadaşlar 3000i geçmez diyorda sadece 2000 parça tuttu. Aklıma gelenleri yazıyorum parça olarak;
    4 kapı fitili = 50 tl
    2 tampon = 80 tl
    toz lastikleri= 30 tl
    kelebek cam fitilleri = 15tl
    stoplar = 50tl
    farlar= 50 tl
    tampon sinyalleri= 15tl
    marşbiyeller = 25tl
    cam çitaları = 25tl
    Aldığım vidaların toplamı = 80tl
    camların gidip geldiği fitiller = 25tl
    tavan döşemesi= 50 tl
    koltukların ve taban halısının yıkanması= 20tl
    çıkma kaput = 50tl
    tavan döşemesinin kulakları = 25tl
    vites körüğü = 10tl
    motor üzerindeki kayışlar, hortumlar, hareketli ufak tefek parçalar = 150tl
    2 amortisör = 150tl
    rot,rotil, diskler, balatalar, körükler vs, = 160 tl
    kapı cepleri = 15tl
    kapı döşemeleri = 35tl
    direksiyon kutusu = 80tl
    fren merkezi = 50tl
    bagaj fitili = 15tl
    4 kapı kolu = 30tl
    silecek su atma motoru ve gözleri = 10tl

burası sadece parçaların bir kısmı aklıma gelenleri yazdım sadece. daha ufak tefek bir sürü parça dolu. Ayrıca ustalara verdiğim paralar;
    kaportacı= 900tl
    boyacı= 900tl
    elektrikçi= 200tl
    döşemeci = 100tl

ayrıyetten 260tl civarı sigorta, 220-250 civarı muayne gecikmesi ve harcı, 100tl ruhsat değişim ücreti.
    Yani araç bana rahat 5500ü buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpemre_1 -- 2 Ekim 2011; 12:32:16 >

• hayırlı olsun güle güle kullanın elbette birkaç ufak tefek eksiği var ama zaman+para ile giderilir
  • 5500 e alınacak şahinden daha keyifli bir araç ama
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.