Şimdi Ara

Murat Menteş kitap önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa murat menteş okuyacagım sizce ilk hangi kitabını okumalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

İlk defa murat menteş okuyacagım sizce ilk hangi kitabını okumalıyım?

Korkma ben varım veya dublörün dilemması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Hocam kitapların konuları nedir acaba?
  • Yukarı
  • Murat Menteş'in Dublörün Dilemması elimde mevcut.Bugüne kadar okuyupta, kötü yorumlayan kimseye denk gelmedim.Hatta okuyan bir arkadaşım; kitapta geçen konuları okurken, bahsedilen müzikleri açıp, eşlik etmek isteyeceksin demişti.Kısacası başucu kitabı olabilir gibime geliyor.Elimde ki kitap bitince, başlayacağım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackqueen

Murat Menteş'in Dublörün Dilemması elimde mevcut.Bugüne kadar okuyupta, kötü yorumlayan kimseye denk gelmedim.Hatta okuyan bir arkadaşım; kitapta geçen konuları okurken, bahsedilen müzikleri açıp, eşlik etmek isteyeceksin demişti.Kısacası başucu kitabı olabilir gibime geliyor.Elimde ki kitap bitince, başlayacağım inşallah.

Murat Menteşin sözlerini okudum çok derinden geldi bende dedim ki:''Bu adamın kitaplarını okumalıyım''
    Korkma ben varımı alacağım sonra okudukça sırayla hepsini okurumBu sayede test çözmekten kaybettiğim okuma alışkanlığımıda yeniden kazanmayı düşünüyorum

• Dublorun Dilemmasi ardindan Korkma Ben Varim.

Daha sonra Garanti Karantina

Edit : Adamin bir bildigi var. İlk hangi kitabi cikarttiysa onu okuyun. Yani Dublorun Dilemmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 13 Ocak 2013; 20:04:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nutuk - Yayınevi Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adamin yeni kitabi ciktimi "Ruhi Mucerred" ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Hocam kitapların konuları nedir acaba?

izledin mi bilmiyorum ama pulp fiction filmini sevdiysen dublörün dilemması'nı da seversin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elin oğlu -- 14 Ocak 2013; 11:44:05 >

• quote:

quote:

Murat Menteş'in Dublörün Dilemması elimde mevcut.Bugüne kadar okuyupta, kötü yorumlayan kimseye denk gelmedim.Hatta okuyan bir arkadaşım; kitapta geçen konuları okurken, bahsedilen müzikleri açıp, eşlik etmek isteyeceksin demişti.Kısacası başucu kitabı olabilir gibime geliyor.Elimde ki kitap bitince, başlayacağım inşallah.

Murat Menteşin sözlerini okudum çok derinden geldi bende dedim ki:''Bu adamın kitaplarını okumalıyım''
    Korkma ben varımı alacağım sonra okudukça sırayla hepsini okurumBu sayede test çözmekten kaybettiğim okuma alışkanlığımıda yeniden kazanmayı düşünüyorum

Aynı zamanda köşe yazılarınıda takip ediyorum.Ne zaman başlarsınız bilmiyorum ama aynı zamana denk geterirsek, bölümler ilerledikçe fikirlermizi tartışırız.

• quote:

quote:

quote:

Aynı zamanda köşe yazılarınıda takip ediyorum.Ne zaman başlarsınız bilmiyorum ama aynı zamana denk geterirsek, bölümler ilerledikçe fikirlermizi tartışırız.

1-2 gün içinde kitap elimde olur diye tahmin ediyorum hocamSiz epey okudunuz sanırım?

• Okunmayı bekleyen çok kitap var diyelim.Alınca 7-8 adet olunca sürekli artıyor.Bir de iki kitabı aynı anda okuyanlardanım.İsterseniz sizinle birlikte başlayalım o kitaba?
  • quote:

Okunmayı bekleyen çok kitap var diyelim.Alınca 7-8 adet olunca sürekli artıyor.Bir de iki kitabı aynı anda okuyanlardanım.İsterseniz sizinle birlikte başlayalım o kitaba?

Tamam hocam birlikte başlayalımKitap elime geçince haber veririm ancak forumdan yazışmak biraz zor olur her gün bilgisayara giremiyorum facebook üzerinden tartışmamız daha yararlı olur diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Okunmayı bekleyen çok kitap var diyelim.Alınca 7-8 adet olunca sürekli artıyor.Bir de iki kitabı aynı anda okuyanlardanım.İsterseniz sizinle birlikte başlayalım o kitaba?

Tamam hocam birlikte başlayalımKitap elime geçince haber veririm ancak forumdan yazışmak biraz zor olur her gün bilgisayara giremiyorum facebook üzerinden tartışmamız daha yararlı olur diye düşünüyorum

O da olur.Aynı zamanda bilmeyen arkadaşlara da fikir vermek amaçlı iyi olur diye düşünmüştüm.Pm'den haberleşelim.

• quote:

quote:

quote:

O da olur.Aynı zamanda bilmeyen arkadaşlara da fikir vermek amaçlı iyi olur diye düşünmüştüm.Pm'den haberleşelim.

Tamam hocam

• Lütfen ana konudan devam ediniz:

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
    http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.