-gıçını kaldır da biraz zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa -aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn
-biraz geri dur o tezgahtan... geri dur çaydanlığa çok yaklaşma - ?? -şimdi yakacaksın göbeğini! o kadar büyük ki... değdirivericen nihahahah
-ben dünyaya ilk gelişimde afroditmişim ikincisinde nefertiti en sonda banu alkan olarak geldim. -inşallah bi daha gelmezsin
- niye yemek yemiyosun? - 6 kilo fazlam var da bebeğim, onun için... - yalnızca göğüslerinde senin 6 kilo fazlan vardır!.. - a-a! çok ayıp bebeğim! çok ayıp bi tanem!..
- ayyy bebeğim herşeyin eskisi gibi olması için daha ne yapmam lazım darlingim? - iki şey; saçmalamayı kes bi de kilo ver...
mt:$ener $en''in hababam sinifindaki hali gibisin ya kim ne derse inaniyorsun. ba:ama bebegim 38 bedenim ben...
eline mesura''yi alan murat tasdemir banu alkan''a seslenir...
-gel de tasmani takiyim.bunu hep elimde tutucam bana yakla$ma diye....
b: ay bunun pili bitmi$ bik bik.. m: yahu senin pilin bitmi$ be senin! b: pili takmasini bilecen! m: yuva hazir mi yuva? b: hı? m: pilin yuvasi hazir mi?
ba: bana başka hangi isim giderdi? mt: kezban. ba: senin etrafında çok kezban var. bırak ben olmayayım. mt: ayaklarını yıka, pis ayaklarını görmek istemiyorum... ba: evet etrafın silinmesi lazım. mt: silsene etrafı ya da ayağına terlik giy. pis ayaklarını görmek istemiyorum... ba: sen benim ayaklarıma kurban ol.
ba: ben kahvaltımı yatağımda yemek istiyorum hayatım. mt: ... ba: kahvaltı tepsimi yatağıma getirir misin canım? mt: tepsiyi kafanda bir kırarım, görürsün kahvaltıyı.
ba: her kadin ke$fedilecek bir degerdir mt: senin nereni ke$fedicez beaaa.. ba: herrrr yerimi mt: tabi tabi, her yerini.. zaten sadece gobek kismini ke$fetmek yillar surer