Şimdi Ara

Furkan Bölükbaşı ve sevgilisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk düşmanı, akademisyen (!) , Şeriat sevici , baş aktroll , fetocu olarak bilinen Furkan Bölükbaşı ile sevgilisi şu şekilde görüntülendi.

Muhalif Gençlik on Xtwitter
    🔥Furkan Bölükbaşı ile aşk yaşayan Nisa Nur Çaydan'ın paylaştığı Instagram hikayesinde görülen şampanya kadehleri sosyal medyada gündem oldu.
    https://twitter.com/GenclikMuhalif/status/1695010487941874122?t=JfvTAWi6aOO-OUXN-FCCJA&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bunlara pek kızamıyorum çünkü adamlar kafalarını kullanıyorlar. Bu devirde parayı vurmak istiyorsan şeriat diyeceksin, allah diyeceksin, kitap diyeceksin..senin nasıl yaşadığını, özel hayatında ne yaptığını kim nereden bilecek? kimsenin umurunda da değil zaten.

Bu şekil AKP müslümanı benim kabulümdür. Bunlardan değil Taliban kılıklı islamcılardan korkakacasın

Yapay Zekanın Yanıtı

Furkan Bölükbaşı ve Sevgilisi: Nisa Çaydan

Furkan Bölükbaşı, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. Nisa Çaydan, Bölükbaşı'nın sevgilisi olarak bilinmektedir.

Çiftin ilişkisi ilk olarak 2021 yılında ortaya çıkmıştır. Sosyal medya hesaplarında sık sık birbirleriyle fotoğraflar paylaşmaktadırlar.

Çaydan, bir sosyal medya fenomenidir ve modellik yapmaktadır. Ayrıca Bölükbaşı'nın müzik videolarında yer almıştır.

Bölükbaşı, daha önce "Sana Değer" ve "Vur Gitsin" gibi hit şarkılar çıkarmıştır. Çaydan ile olan ilişkisi, hayranları arasında büyük ilgi görmüştür.

Çift, mutlu ve istikrarlı bir ilişki içinde görünmektedir. Sosyal medyada sık sık birbirlerine olan sevgilerini ve takdirlerini ifade etmektedirler.

Çaydan, Bölükbaşı'nın eşi olarak anılmamaktadır, çünkü çift henüz evlenmemiştir. Ancak hayranlar, ilişkilerinin ilerlemesini merakla takip etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siyasal İslam/Dincilik karlı iştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 25 Ağustos 2023; 15:2:7 >
  • Ben bunlara pek kızamıyorum çünkü adamlar kafalarını kullanıyorlar. Bu devirde parayı vurmak istiyorsan şeriat diyeceksin, allah diyeceksin, kitap diyeceksin..senin nasıl yaşadığını, özel hayatında ne yaptığını kim nereden bilecek? kimsenin umurunda da değil zaten.

Bu şekil AKP müslümanı benim kabulümdür. Bunlardan değil Taliban kılıklı islamcılardan korkakacasın

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Herif zaten Taliban kılıklı f.t.cu 

• Boşa demiyorlar ele verir talkını kendi yutar salkımı diye.

• sosyal hayat ayrı siyaset ayrı adam işini görüyor

• necip fazıl denilen atasının izinden gidiyor işte :D necip fazıl'ın da karı ve kumar düşkünlüğü biliniyordu. yok geçmişi çöplükmüş kargaymış horozmuş vs vs.

• Böyle bir konu niye var ?Siyasal islamcılar şaşırtmaz.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bu furkiyi savunma bari. Bunun ne olduğunu, kimlere neler dediğini herkes biliyor.

• İkiyüzlülük siyasal islamcıların olmazsa olmazıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 25 Ağustos 2023; 19:5:22 >
  • iş başka aşk başka işte...yarın şeriat gelse ya ingiltere'ye ya da abd'ye kaçar, sonra gelir burada müslümanım ayağı yapar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yakinen tanımıyorum takip etmiyorumda puroyla ne poz vermiş osmanlici olmak,illa koyu dindar olmak değildir savunmadim zaten olanı yorumladım osmanliyi bir hristiyan yada dinsiz bile savunabilr sevebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2023; 19:23:38 >

Takip etmiyorsun ama sadece osmanlıcı diye savunmaya devam ediyorsun nedense.

adamın şeriat isteği bile hükümet yalakası saçma sapan eleştirisel şekilde zaten ne alaka.

Furkan Bölükbaşı on Xtwitter
    Çok şükür sonunda şeriat gelmiş.
    https://twitter.com/furkancerkes/status/1672885505850064896

Adama dindarlık kisvesini daha çok siz atmışsınız, çok dindar birine benzemiyor her akpli hacı hocamı ya sabır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2023; 19:35:37 >

Peki bunun ve ekibinin ekşi sözlükte neler yazdığını biliyor musun? Takip etmediğini söylediğin adam için öyle değil aslında diye bu kadar savunman çok ilginç. Ortak yönünüz mü var yoksa?

yahu ne savunması adama dindar diyorsunuz hiçte dindar biri gibi durmuyor diyorum adam eren erdemin akp versiyonu.

Sen tanımadığını söylüyorsun ama bize öyle değil diye laf atmaya çalışıyorsun. Tipik kerimcem.

Zaten olay millete dayatmaya çalıştığı, laf ettiği şeylere kendisinin uymayıp iki yüzlülük yapması. Anlayabilecek misin?

Fetö zaten satanist topluluğu herhalde sana göre.

• koyunlardan iyi para geliyor tabii 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.