Şimdi Ara

MURDERED: SOUL SUSPECT (PS3 ANA KONU) E3 2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla oyunu tam oynamadım ne kadar ingilice gerekir bilmiyorum ama oyunu anlamak için ingilizce şart sadece başına baktım grafik olarak sıkıntı yok güzel grafiği var evet beyond gibi tuşa bas ilerle mantıgı yapmışlar oyunda seçim yapıyorsun soruları düzgün sorman lazım seçtiğin soruya göre karşıdaki cevap veriyor anldıgım kadarı ile seçimlere göre oyun hikayesi değişiyor bu durumda tekrar tekrar farklı senaryo ile oynanabilir anlamına geliyor inceleme puanları düşük geldi ama o kadar kötü değil oynarsan değişik bir hikaye yaşamış olursun ana karakter hayalet olarak adamı arıyor olaylar değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 3 Haziran 2014; 21:42:25 >
  • Benim baktığım kadarıyla oyun La:Noire gibi geldi
  • Bitirdim ben, pek bir halta benzemiyor. Genel olarak LA Noire havasında bir oyun olmuş, ara ara da QTE karşımıza çıkıyor. Kendi ölümümüzü araştırırken gittikçe büyüyerek, farklı bir hal alan tek bir soruşturma üzerinden işleniyor konu, başka bir dava yok. Konusu çok merak uyandırıcı değil ama sonlara doğru az biraz gideri var. Oyunda aksiyon sıfır bu arada, hayalet olduğumuz için hiçbir şeye dokunamıyoruz. Hali ile silahmış, tekme yumrukmuş yok. Aksiyon olarak sadece biraz korku, gerilim serpiştirmeye çalışmışlar bunun getirisi olarak da bazı anlar ortaya çıkan iblisleri stealth yaparak avlıyoruz. Oyun, mekandaki ipuçlarını araştırma üzerine ilerliyor. Bir mekana girdiğimiz de oyun size bir soru yöneltiyor ve o soruya cevap olabilecek ipuçları topluyoruz. Tüm ipuçlarını topladıktan sonra da önemli kısımları ayırıp, o mekanda neler olduğunu çözüyoruz ve bu çözümde bizi başka bir mekana yönlendiriyor. Mekanlar ise open world mantığında tasarlanmış ama tam anlamıyla open world'de değil. Küçük bir kasabanın birkaç farklı mekanında dolaşabiliyoruz, oralarda soruşturma ile ilgili delil aradığımız yerler oluyor. Zaten sanırım dört ya da beş farklı mekan var, çok değil. Bir yerden bir yere gitmek için de tabana kuvvet diyerek koşturuyoruz; ancak öyle büyük alanlar olmadığı için yürümek veya koşmak sorun olmuyor. Öldüğümüzden dolayı ruhlar dünyasına geçiş yapıyoruz, ama bir yandan da fiziksel dünyada dolaştığımız için mekanlar iç içe geçmiş bir şekilde oluşturulmuş. Yarım yamalak gözüken ya da başka bir evle birleşmiş evler, araçlar, binanın ortasından geçen raylar, trenler yer alıyor, bir nevi bug gibi duran bir mekan tasarımı var. Ruhlar dünyasındaki objelerin içinden geçemiyoruz ama fiziksel dünyadaki objelerin içinden geçebiliyoruz. İnsanların içine girerek ister akıllarını okuyor eğer hikaye gereği ise ipuçları ile gördüklerini birleştirebiliyoruz. Hayvan kontrol edebiliyoruz, gerçi kontrol ettiğimiz sadece tek bir kedi var. Bunlar dışında grafikleri pek bir halta benzemiyor. Bir de 360'da oynadım çok sorunluydu oyun, sürekli takıla takıla ilerliyor, adeta frame frame, özellikle kasabada koşarken. Bir beklentim yoktu zaten sırf meraktan açıp oynadım, sonra da katilin kim olduğunu merak ettim hadi dedim bitireyim; zaten kısa bir oyun, gerçi oynamasınız da olur.

• Murdered: Soul Suspect PS4 VS Xbox One

XB1

PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 4 Haziran 2014; 15:05:12 >

• The Making of Murdered: Soul Suspect Trailer, Pt.2

• bitirdim fena bir oyun değildi sonlara doğru güzeldi
  • 1günde bitti.6.5 tan 7 alır.giderek baştaki ilginçliği monoton hale geldi.ayrıca soru ve cevapları çoğunlukla saçma.açıkçası batman originsdeki dedektiflik ve olay mahali çözme olayı daha zevkliydi.oyun potansiyeli haritada olmadığı için tam işlenememiş.şehir göstermelik kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk umutlarim olan oyundu ama notlari pek tatmin etmedi beni. Yinede muhakkak oynamayi dusunuyorum. Tarz olarak hosuma gidiyor ve turunde pek cesitliligi olmayan bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar...

Yeni oyun vidosuyla karşınızdayız. Murdered Soul Suspect ilk 10 dakika iyi seyirler.

Teşekkürler@emreocer

Geri dönüşlerinizi önemsiyoruz.

• Murdered: Soul Suspect Yapımcısı Airtight Games Kapandı..

MURDERED: SOUL SUSPECT (PS3 ANA KONU) E3 2013

• Yeni nesilde böyle tür olmadığı için bu oyunu yakın zamanda alacağım heralde.

İnşallah güzel oyundur!

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Oyunu alacağım demiştim ya, Aldım. Beğenmedim ama niye?

Grafikler baya baya kötüydü ya. Yeni nesil gözükmüyordu PS3'te oynayın oyunu. PS4'te satıp PS3'e aldım sonra PS3'te daha tatmin edici grafikler en azından PS3 2006'da çıktı PS4 daha yeni bir konsol. PS4'e yakışmıyor o grafik ne öyle ya! Rezalet.

Oynanış olarak tatmin edici bulmadım desen yalan olur fena değildi. Bulmacalar oldukça zevkli, Oynanış iyi işte.

Senaryo olarak öyle aham şaham bir senaryo yoktu, bazı sahneler hoşuma gitti ama, Ana karakter haricinde o kadar da iyi bir karakter kişiliği yok.

Atmosfer çok iyidi. Karanlık atmosferi beğendim ama birşey var o da şu : Bizim adam hayalet ama her yerden geçemiyor?

6/10
  • Oyun aşırı berbat.
  • Bence oyun fena değil özellikle ilk çıktığı zaman almayı çok istemiştim. Bir çok ark dediğine katılıyorum. Bu nasıl hayalet heryerden geçmiyor. Ancak senaryo fena değil yanlız cok kısa oyun belkide 2 gunde bitiyor . Oyun bitince de etrafta gezememek kötü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.