Şimdi Ara

Mürettebat seslerini Türkçe yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da dediğim gibi oyunda ingilizce mürettebat seslerinden sıkıldım bir çoğunuz gibi :) değişik dillerde mürettebat seslerini içeren modlar denediysemde çok fazla tat vermedi. Bende neden olması deyip biraz araştırma yaptım. Oyunun ses dosyaları .fsb denilen uzantılar halinde oyun klasöründe yer alıyor. Bu formatı açmak için Fsb extractor isimli programı kullandım ve dosyaların içeriğine eriştim. Fakat sorun şu ki oyunun menüdeki veya savaşda aksiyon halindeki sesleri açabiliyorum çünkü mp3 formatında yapmışlar bu sesleri, asıl değiştirmek istediğim mürettebat seslerini .wav formatında yapmışlar. Ben ne yaptıysam bu .wav formatındaki dosyaları açamadım. Madem açamıyorum dönüştüreyim bari dedim bir kaç farklı dönüştürücü ile bu dosyaları mp3 e ve ya başka bir ses formatına cevirmeyi denedim yine olmadı. Bu dosyaları nasıl açabilirim, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler

• rusya forumunda nasıl yapıldığı ve hangi programların kullanılacağı belirtilmiş belki işine yarayabilir.

wot.ru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 14 Nisan 2013; 23:24:51 >
  • nesinden sıkıldın yav? enemy armor is destroyed!
  • bence almanca yap çook zevkli oluyor
    bilmiyorsan nasıl yapıldığını tarif edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.