Şimdi Ara

musAKka'yı Yönetimden Kendi İsteğiyle Mi Çıktı Sanıyorsun ? **[VİDEO GELDİ]** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
10.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mm..
  • 2.sayfadan yerimizi alalım
  • 2.sayfadan reserved.
  • Yerimizi aldık
  • izlemek isterim.
  • .
  • Video tamamlandı beyler. Güzel oldu bence :) Upload edip ekliyorum
  • iyiymiş
  • Musakka, her ne kadar kendi isteğiyle çıktığını belirten açıklamalar yapsa da, Koprulu Sector dolaylarında Zerg lerle yaptığı gizli anlaşmanın ortaya çıkmasından ötürü yönetim tarafından görevine son verilmiştir.
  • Geç oldu ama yerimizi alalım.
  • İkinci sayfadan da olsa yerimizi alalım. Buraların bile değerlenme ihtimali var.
  • Yerler kapış kapış ortalardan alalım bizde yerimizi
  • Bu konudaki kullanıcılar: Hyapponzashi, İdentity2, Jiraiya, NCL, salim89, YuSuFBuLDu, Persona Grata, musAKka, Al PaC, cwr, S R T, Eray-E, *GoDFatheR*, Shift41, orinmicek, Cedriccan, hckr, ''NuLL''
    22 kayıtlı üye, 3 misafir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 15 Eylül 2011; 18:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Musakka, her ne kadar kendi isteğiyle çıktığını belirten açıklamalar yapsa da, Koprulu Sector dolaylarında Zerg lerle yaptığı gizli anlaşmanın ortaya çıkmasından ötürü yönetim tarafından görevine son verilmiştir.

Zergler Koprulu Sector'e kadar gelmişse buna izin veren Terran'ın alnını karışlarım ben.
  • quote:

Musakka, her ne kadar kendi isteğiyle çıktığını belirten açıklamalar yapsa da, Koprulu Sector dolaylarında Zerg lerle yaptığı gizli anlaşmanın ortaya çıkmasından ötürü yönetim tarafından görevine son verilmiştir.

Bu iyiydi dostum.
  • Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Zergler Koprulu Sector'e kadar gelmişse buna izin veren Terran'ın alnını karışlarım ben.

Hem suçlu hem güçlü

@NomadCRY

• Zücvettin Admin olmalı
  • Yerimizi alalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.