Şimdi Ara

Müsavat Dervişoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye: 'İstersen gidip İmralı’da grup toplantısı yapabilirsin' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yunan isimlerini sevenler de var. Hera falan koyuyorlar. Kesinlikle koyulmaması gereken isimler. Ben direkt Yunanistan göçmeni bir aileden geliyorum ve DNA kardeşlerim Yunanlar çıkıyor, fakat ben Yunan değilim, onlar Türktür diyorum. Zaten 500 sene Turk yonetiminde kalip Turk olmuslar. Yani Yunanistan Turktur. Hatta bunu bir Yunan'a söyledim, Siz Türksünüz dedim, deliye döndü ve Türkçe küfretti.. Gercegi kabul edemiyorlar.. Ozetle Yunan'a ozeneceklerine, onlar Turk'e ozensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Kasım 2024; 0:9:11 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Yunanlar dünyadaki en eski milletlerden biri. Türk falan da olmadılar. Anadolu'da siyasi üstkimliğin ötesinde bir Türklük iddia edebilecek kişi sayısı 1 milyonu geçmez. Gerçekleri görmek lazım.

• Tamam ben de bu cevabi bekliyordum bu bir ironiydi  

Fakat gercekten kendini mogol sananlar var hem de cok buyuk bir kitle bunun aksini iddia edersen mesele bile cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Kasım 2024; 6:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.