Şimdi Ara

muscoflex duo kas gevşetici iki kere düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
60.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol omzum ve göğsüm aşırı ağrı ve kasıldığından kalbime iğne batıyor hissi vardı dün doktora gittim ekg ve rötgen çekilmiştim kalbimde bisey cikmadi kas sorunumdan muscoflex duo hapı ve jelini verdi içtim 2 saat için de etkisi gayet başarılı.

Fakat gece bi karın arısı ve ishal mahvoldum halen şuan yazarken bile bildiniz gibi değil..Neyse gece yatak wc..wc yatak git gel perişan vaziyet bu ilaç yorumlara baktım evet başarılı ama çoğu yorumlarda ishal ve katın ağrısı oluyormus bende de aynısı oldu..

Acaba ilacın etkisi nezaman geçer makatta derman kalmadı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muscoflex Duo: Kas Gevşeticiyi İki Kez Düşünün

Muscoflex Duo, kas ağrısını ve spazmlarını tedavi etmek için kullanılan bir kas gevşeticidir. İlacın 75 mg tizanidin ve 8 mg klorzoksazon içeren bir bileşimi vardır.

Muscoflex Duo'yu Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Muscoflex Duo'yu kullanmadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Hamileyseniz veya emziriyorsanız
    • Karaciğer veya böbrek sorunlarınız varsa
    • Glokomunuz varsa
    • Antidepresan veya sakinleştirici ilaçlar kullanıyorsanız
    • Alerjiniz varsa

Muscoflex Duo'nun Yan Etkileri

Muscoflex Duo'nun yaygın yan etkileri şunlardır:

• Uykulu olma
    • Baş ağrısı
    • Mide bulantısı
    • Kuru ağız
    • İshal

Daha ciddi yan etkiler arasında şunlar yer alır:

• Karaciğer hasarı
    • Böbrek hasarı
    • Alerjik reaksiyonlar

Muscoflex Duo Kullanıcı Yorumları

Muscoflex Duo kullanan kişilerin yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar, kas ağrısını ve spazmlarını etkili bir şekilde giderdiğini bildirirken, diğerleri yan etkiler yaşadıklarını belirtmiştir.

Muscoflex Duo 75/8 mg kullananlar, ilacın ağrıyı hafiflettiğini ancak yan etkilerin şiddetli olabileceğini bildirmişlerdir.

Muscoflex Duo İshal Yapar mı?

Muscoflex Duo'nun yaygın bir yan etkisi ishallerdir. Bununla birlikte, herkes bu yan etkiyi yaşamaz. İshal yaşarsanız, bol sıvı tüketmeyi ve doktorunuza danışmayı unutmayın.

Sonuç

Muscoflex Duo, kas ağrısını ve spazmlarını tedavi etmek için etkili bir ilaç olabilir. Ancak, ilacı kullanmadan önce potansiyel yan etkilerini ve risklerini dikkatlice düşünmek önemlidir. Muscoflex Duo'yu kullanmayı düşünüyorsanız, herhangi bir endişenizi doktorunuzla görüşmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Naptin ortak

• 4 5 gündür 2 dizimde ağrıyordu.gece yatıyorum sabah kalktığımda geçiyor ama 2 saat sonra tekrar ağrıyordu. Şuan ilçede bulunuyorum doktora gittim yırtık yok mok dedi ( yırtık olmadiğini bende biliyorum )
    Mekaniksel arıza deyip Muscoflex duo jel verdi sabah akşam 2 kere sür dedi şuan sürdüm bekliyorum sonuçları yazacağım .

• Sonuç olarak ağrilarima iyi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.