Bildirim
MuSensoz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben kapandı dıye bılıyodum acıkmıs saglam server -
Hayirli olsun ŞENSÖZMU=ŞENSÖZMU -
Site Çok Kötü... Ama Kendiler Yapmiş Emeğe Sayqı Fakat Reqister DowLand Vb. Bulamadim..
-
ßenim ßiLdiqim kadarıyLada Çok eski ßir server.YanLı$ HatırLamıyorsam SeLahattin aßinin serverıydı.Sonra sahißi deqi$imi ßiLmiyorum=) -
hayırlı olsun... download bolumunu bulamadım !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 9 Mayıs 2008; 17:22:35 > -
Evet seLehattin abinin serweriBence Cok guseL serwer zoR seRver sevenLeR icin -
bu kaçıncı konu ctl_alt_delete ? -
bos topic Acmiyorum yazarken dusun bence !!! -
quote:
Orjinalden alıntı: ctl_alt_delete
bos topic Acmiyorum yazarken dusun bence !!!
Soul_LimiT DOGRU DİYOR BİKEZ DAHA GÜNDEME GELMİŞTİ HATTA BEN ŞENSÖZ-MU DANSÖZ-MU DEMİŞTİM
ÇOK TEPKİ TOPLAMİŞTİM
-
Sanirim bu Mansiada KuruLan bi Server internet cafenin ismi Sonsoz Net:DSensoz Mu:D:DHayirLara VesiLe oLsun... -
quote:
Orjinalden alıntı: HaCKToR01
Sanirim bu Mansiada KuruLan bi Server internet cafenin ismi Sonsoz Net:DSensoz Mu:D:DHayirLara VesiLe oLsun...
var bu işte bi keramet -
quote:
bence yeterlice boş ama..göz yumalım bakalım -
quote:
Orjinalden alıntı: salmador
quote:
Sanirim bu Mansiada KuruLan bi Server internet cafenin ismi Sonsoz Net:DSensoz Mu:D:DHayirLara VesiLe oLsun...
var bu işte bi keramet
anLAyamadim ne demek istedin? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: salmador
quote:
var bu işte bi keramet
anLAyamadim ne demek istedin?
yani bu aralar şen sözmu konu başlik olmaya başladi
ya rest atilacak yada kapanacak
-
Bu Server Hala vArmı ??
4 Yıldır Doğru Ama 4000 Defa resetlendi.. MusketeeR ve Hacker_Ali Bu Adamları Darmadağın Etti...
Köşe Cocukları bile Hackliyorsa kimsenin işi olmaz ole bi yerde.. -
Hayırlı oLsun -
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
quote:
bence yeterlice boş ama..göz yumalım bakalım
Soul_Limit ben seni biliyorum sen beni biliyorsun
ben seni hic sevmem hatırlarsin belki onun icin benim actigim konularda bos olursa kilitle ama bole yazilar yazma buraya Okey
2: demisin bence yeterlice bos bu forumdaki hangi server 4 yıldır goster bana bos degil burasi yazlari eglenceli olan bir server herkez gorsun die paylastim
3: burasi torpil yer degil benim yaptigim bir iste yanlis varsa goz yumma boyle seyler yazma!!!
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
quote:
bence yeterlice boş ama..göz yumalım bakalım
Soul_Limit ben seni biliyorum sen beni biliyorsun
ben seni hic sevmem hatırlarsin belki onun icin benim actigim konularda bos olursa kilitle ama bole yazilar yazma buraya Okey
2: demisin bence yeterlice bos bu forumdaki hangi server 4 yıldır goster bana bos degil burasi yazlari eglenceli olan bir server herkez gorsun die paylastim
3: burasi torpil yer degil benim yaptigim bir iste yanlis varsa goz yumma boyle seyler yazma!!!
bknz : globalmuonline
-
@Soul_Limit
ßu arada sitesi açılmıyo Mu-Şensözün
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X