Şimdi Ara

DİKKAT DOLANDIRICI OZKOKHUKUK 03129113636

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar azimle ve ısrarla, sırf bana özel mesaj atmaya yıllardır devam ediyorlar.

Numara ve hukuk bürosu ismi de sürekli değişiyor

Yeni sahte isim OZKOKHUKUK 03129113636

Sipariş vermedim amam şeytan diyorki, günde on tane sahte sipariş ver, hakkaten mağdur et bu dolandırıcıları...

DİKKAT DOLANDIRICI OZKOKHUKUK 03129113636

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 11 Ağustos 2015; 22:58:29 >

• Vodafone müşteri hizmetlerine bildirmek işe yaramaz değil mi?
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Kılını kıpırdatmaz. tiss üzerinden şikayet etmeyi deneyin. İşin bir de adli boyutu var tabi. Ne kadar çok yerden ceza yerseler o kadar iyi olur.
  • O mesajı gönderen kişi ne demek istemiş tam anlamadım.

Yani size sözde o ürünleri satmaya çalışıyor ama siz almadığınız için icraya mı vermiş?

Orada "dolandırıcılık" filan yazıyor.Yoksa siz mi karşı tarafa gönderdiniz o mesajı dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundum diyerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

O mesajı gönderen kişi ne demek istemiş tam anlamadım.

Yani size sözde o ürünleri satmaya çalışıyor ama siz almadığınız için icraya mı vermiş?

Orada "dolandırıcılık" filan yazıyor.Yoksa siz mi karşı tarafa gönderdiniz o mesajı dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundum diyerek?

Yok, ben güya böyle bir sipariş vermişim, sonra teslim almamışım. Bu şekilde onları dolandırmışmışım :)

internetten arattım, yüzlerce kişi var bu şekil şantaj ve tehditle para koparmaya çalıştıkları.

http://www.avukatlar.web.tr/amasya/merkez-amasya/avukat-sefa-ozkok.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 12 Ağustos 2015; 22:59:00 >

• Savcılığa dilekçe verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Savcılığa dilekçe verebilirsiniz.

Uğraşmaya değmez. Bunlara yapılacak en güzel şey, hergün en az 3 tane sahte isim ve adreslere sipariş isteyip intikam almak. Lakin buna vaktim yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı: @orhan1461
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avukat,hakim,savcı ismini kullanarak dolandırmalar çok arttı. Bu meslekler insanla içiçe olduğu için böyle oluyor. Dilekçe vermeniz 5dk almaz. Veya ankara barosuna telefon edebilirsiniz, onlar gerekli işlemleri yaparlar.

Hiçbir avukat böyle mesaj atmaz. Hele ankara barosu, o avukatı mahveder.

• Aynen katılıyorum baroların bu olaya el atması lazım.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Avukat saysının fazla olması nedneiyle barolar bu tip durumlardan haberdar olamıyor. Ancak mağdurlardan gelen şikayetleri oldukça hassas değerlendiriyorlar.

• quote:

Avukat,hakim,savcı ismini kullanarak dolandırmalar çok arttı. Bu meslekler insanla içiçe olduğu için böyle oluyor. Dilekçe vermeniz 5dk almaz. Veya ankara barosuna telefon edebilirsiniz, onlar gerekli işlemleri yaparlar.

Hiçbir avukat böyle mesaj atmaz. Hele ankara barosu, o avukatı mahveder.

Çok daha sert ve fazla miktarlar ile tehdit aldım. Umrumda değil. Avukat olmadığını da biliyorum, olsa da farketmez işin açığı. Onlar bana dava açamazda, asıl ben dava açarsam duman olurlar :)

Konuyu açmaktaki amacımda, insanları bilgilendirmek. Bazen 5 lira yatırın kurtulun diye bile mesaj atıyorlar. Korkup bu parayı yatıranlar bile olabilir. Kesinlikle yatırmayın.
  • Ülkede adalet ve bu işlerle uğraşacak babayiğitlerin olduğunu bilsem, inansam gerekli mercilere şikayet ederimde, kimse umursamaz.

En basiti verdikleri ptt hesap numarasından bile bu kişi kolayca bulunup gerekli ceza verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Savcılığa dilekçe verebilirsiniz.

Uğraşmaya değmez. Bunlara yapılacak en güzel şey, hergün en az 3 tane sahte isim ve adreslere sipariş isteyip intikam almak. Lakin buna vaktim yok :)

arkadaşım, aslında adamların gerçekten sipariş filan aldığı yok. dikkat edersen ürünler de utandırıcı ürünler. millete rezil olurum korkusuyla 20 tl ödeyecek insanları hedef almışlar.
  • Bugün yine mesaj atmışlar. Konuşma kayıtlarınız savcılığa verilmiştir falan filan.

Şikayet etmediğim yer kalmadı, hala bu mesajlar geliyor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.