Şimdi Ara

MUSHKIN ENHANCED POWER 400W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki psu'yu kullanan var mı acaba? Sesi nasıl onu merak ediyorum, sessizse almayı düşünüyorum...

• bende onu dusunmustum ama neyin nesi oldugu belli dewil arkadasım :( bence deneme bile biraz daha parana kıy daha iyi birseyler al bence
  • bende senin gibi biraz dusundum tam bunu almaya karar vermistim ki bir arkadasın tavsiyesi uzeinehttp://www.hepsiburada.com/high-power-absolute-650w-13.5cm-fanli-moduler-80-verimli-power-supply-hp-650-g14c/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850755

almaya karar verdim ama en azından ileriye donuko olarak super bir psu bunu almaya kafaya koydum bence sende bundan al
  • 650 watt benim sistemim için çok fazla 400 watt hayli hayli yetecek aradaki fark da çok fazla, biri diğerinin iki katı. Yalnız korktuğum nokta dediğin gibi bu psu'nun ne olduğu belli değil. Mushkin'in sitesinde bile yer almıyor bu model. Internette bir incelemesini falan görsem ya da kullananların memnun olduğuna inansam düşünmeden alacağım ama bu haliyle endişe yaratıyor açıkçası...
  • Mushkin'den uzak durun arkadaşlar. Bikaç yerde okuduğum kadarıyla alanların hiçbiri memnun kalmamış. Sesli çalışmasının yanında gerçek değer değil ve stabil çalışmıyormuş..

@asoyuti Çok iyi bir seçim yapmışsın bende yen aldım, herkese tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 19 Ocak 2009; 17:02:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Mushkin'den uzak durun arkadaşlar. Bikaç yerde okuduğum kadarıyla alanların hiçbiri memnun kalmamış. Sesli çalışmasının yanında gerçek değer değil ve stabil çalışmıyormuş..

nerede okudun bu mal türkiyeye yeni geldi sayılır

http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=10&products_id=562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Ocak 2009; 18:06:34 >

• yener bey, siz bu ürünü forumlarda epey tavsiye ediyorsunuz? Acaba bizzat deneme şansınız oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: monk

yener bey, siz bu ürünü forumlarda epey tavsiye ediyorsunuz? Acaba bizzat deneme şansınız oldu mu?

adam böyle bir sistemi çalıştırmış kısaca 100 ytl alacağın olarak en iyi psu ( modüler )

http://forum.sysprofile.de/hardware/13171-mushkin-ep-400ap-netzteil.html
    E8600 @ 4,5GHZ 1,380V
    Asus P5E3 ws pro
    2x 1GB Mushkin XP3-14400
    Sapphire HD4870 @ 790/1100
    HDD 150GB Raptor
    Laing DDC
    5x 120er Lüfter

bende corsaır 650 watt var

• quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Mushkin'den uzak durun arkadaşlar. Bikaç yerde okuduğum kadarıyla alanların hiçbiri memnun kalmamış. Sesli çalışmasının yanında gerçek değer değil ve stabil çalışmıyormuş..

Ben de bu Mushkin 400 Watt ile ilgili yorum bulamadım hiç, acaba birkaç link verebilir misiniz
  • @yenerbalcı, @X-GeN MUSHKIN hakkında tekrar linkleri bulamadım, çünkü yabancı bir forumda şans eseri okumuştum, Türkiye'ye gelip gelmedeğinden haberim yoktu. Amacım ürünü kötülemek değil son kullanıcının verdiği parayı hakeden bir ürün alması,... Mushkin hakkında iyi yorumları buraya yazabilirsiniz, ben türkçe veya yabancı bir kaynak bulamadım, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 20 Ocak 2009; 11:51:16 >
  • mushkin psu'yu aldım üç haftadır da kullanıyorum ve gayet memnunum. ilgilenenlere duyurulur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: monk

mushkin psu'yu aldım üç haftadır da kullanıyorum ve gayet memnunum. ilgilenenlere duyurulur...

• Nekadar yorum bulamasamda mushkin'nin kalitesiz bir psu üreteceğini düşünmediğim için, modüler olmasından ve fan kontrol özelliği olmasının yanında fiyatının uygun olmasından dolayı aldım.

Çok sessiz bir psu kesinlikle, kasa fanlarınıda onun kontrolcüsüne bağladım(daha önce çok sesli çalıştıkları için kullanamıyordum) şuan 4.5 volt gibi bir değerle çalışıyorlar, kasa tamamen sessiz.

Yalnız 2 tane 12v rail'e sahip ama hangi çıkışlar 1.12v, 2.12v belli değil. 12v rail biosta 11.972 ama windowsta 11.39v.

Fiyatına göre özellikleri daha ağır basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 18 Mart 2009; 17:11:37 >
  • Oh yaaa nihayet bir yorum geldi bu psu ile ilgili.
    Yabancı bir forumda çok iyi yorumlar almış ama forumdaki kulanıcı yorumlarını çok merak ediyordum.
    Sanırım bu fiyata alınabilecek en iyi power supply demek hiç de yanlış olmaz .
    Bu powerı kullananlar sistem özelliklerini yazabilirlerse çok makbule geçer.
  • Yabancı forumda bulduğum bir inceleme
    http://www.radeon3d.org/forum/thread-13.html

Bu güç kaynağı Topower üretimiymiş yani mushkin kendisi üretmiyor ufak bir araştırma yaptım Topower firması OCZ, TAGAN, BE QUIET VE SPIRE markalarınında power suppy'lerini üretiyormuş. Mushkinin Topower üretimi olan diğer modellerinin testlerinede baktım 8.8 ve 8.6 puan almışlar. Stabilde çalışıyorlar. Verdiğim linktede 400ap'ın çok ayrıntılı olmasada idle ve load durumlarındaki voltaj durumları verilmiş, bu incelemede de sorun yokmuş anladığım kadarıyla, enazından PSU'nun kalitesi konusudaki düşünceleriniz daha da netleşmiştir umarım, en azından nerden geldiğini biliyoruz demi

Durumunuz varsa yine bildiğiniz markadan şaşmayabilirsiniz ama bu psu da bu fiyata gel beni al diyor yani!

• arkadaşlar bu psuyu beğeniyorum da şimdiki kullandığım psu da 400w silverpower
    ama arkadaşlarımızın dediği gibi silentez 400w yada topower 400w yazıp aratın bunun mavi düğmesine kadar bir benzeri çıkıyor karşınıza
    yalnızca onun amper değerleri daha farklı ve modüler kablo dizilimi farklı yani bu o topower 400w olanın kırpılmış ya da değiştirilmiş hali
    ucuzlarsa büyük ihtimal alacam çünkü adamın biri daha önce kullandığı enermax ve seasonicten daha sessiz olduğunu söylemiş yabancı bir forumda
  • Mushkin gibi bir firmanın kalitesiz bir ürünü kendi ismiyle piyasaya süreceğine pek aklım ermiyor zaten. Sanalmarketim'de görmüştüm ilk defa bu ürünü. Tek başına duruyordu Mushkin kataloğunda. Anlatılanlara göre gayet güzel bir ürün. Anlamadığım nokta ise devilcnr kişisinin nasıl bu kadar rahat ortalığı karıştırdığı Yani ortaya bir şey atıyorsun destek falan hak getire... Sonra bırak benzer bir şeyi, tam aksi çıkıyor. Yazık yani.

Alanların güle güle kullanmaları dileğiyle.
  • dahası aşağıdaki linkte adam 2 tane gtx280 ile sli yapmış ve birkaç saat çalıştırmış bu psuyu

http://209.85.229.132/translate_c?hl=tr&sl=de&u=http://www.awardfabrik.de/forum/showpost.php%3Fp%3D179167%26postcount%3D11&prev=/search%3Fq%3DMushkin%2BEP-400AP%26hl%3Dtr%26rlz%3D1T4SKPB_enTR272TR273&usg=ALkJrhh_anDfMpmNfmTyuAPprOxSikW08A

şimdi tek kafama takılan
    benim psudan farklı olarak;

120mm fanı olan
    2 tane fanı kontrol edebilen
    2 tane 12v kanalı olan
    2 yıl garantili olan
    daha sessiz olan
    modüler olan
    8 pin güç çıkışı olan

ama
    kabloları daha kısa olan ve
    yine aynı 400w olan bu psuyu alsam iyi birşey yapmış olurmuyum acaba?

yani ilerde en fazla q6600 işlemci alır o.c. ile 3.00 kullanırım ve en fazla heralde 4830 ekran kartı alabilirim
    acaba bu psu o zaman için işimi görürmü yoksa yetmezmi?
    daha fazla birşey yapmayacağımı düşünüyorum

kafama takılan bu soruya size göre doğru-ya da yanlış şeklinde cevap verirseniz sevinirim
    herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 29 Mart 2009; 4:55:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.