Merak eden arkadaşlar, arkadaki mavi tuşa basıldığında kasa fanlarıyla beraber PSU fanıda yavaşlıyor, ısıya göre çalışmaya başlıyorlar.
Arkadaşlar Bu Psu yu nerede bulabilirim Butun sitelerde stokda kalmamış siz nereden almışdınız bu psu site link verebilecek varmı ?
stoklarda yok sanırsam bi akortek i arayabilirsiniz yada ocz 400w alın, o da güzel
arkadaşlar kasadaki fanlar çoştu, çok hızlı dönüyolar tmm havalar ısındı ama geçen gece buzla soğutmama rağmen dönme hızını yavaşlatamadım, direkt 11 volt veriyor fanlara daha önce 5 volt civarı veriyordu, sanırsam fan kontrolcüsü arızalandı veya ısı sensörü arızalandı, sizdeki durum nedir?
Bu ürünü online nerden alabilirm, bilgisi olan var mı? Mavibilgisayar ve Sanalmarketimde buldum ama stoklarda yok.
Ben de 400 watt Mushkin arıyorum , bulan olursa haber ederse çok makbule geçer .
illaki 400w ve 100 ytl civarı istiyorsan linkteki ürüne bak !!! psu üreticileri arasında lider markalardan biri !! güvenilirliği %100!! üzerinde sessiz bir fan mevcut ki piyasadaki en sessiz psulardan biridir. tek eksiği modüler kablo
Bu fiyat civarına 5-6 tane alternatifimiz var ama Mushkin 400 watt bulamazsak değerlendireceğiz .
fsp 500watt 80 plus var 12 volt kanallarından 36amper veriyor aktif pfc var bunu almanı öneririm exada nakit 109tl 6 taksit 105tl kargo bedava al keyfine bak
Mushkin'i uzun zamandır beklyordum ama pek stoklara gelecekmiş gibi değil, mevcut psumunda gürültüsü giderek çekilmez oldu. Mushkin 400w ayarında şu psuları buldum. Sessizlik faktörü önemli Cooler Master ve Thermaltake 19db, Silverstone 22db ses yapıyor. Ocz hakkında biligye ulaşamdım. Diğer faktörleride dikkate alarak hnagini önerirsiniz?
Bahsettiğin güç kaynaklarının 12V güçleri ve fiyatları: Thermaltake TR2 420W (W0061/W0062): 25A (64$) Coolermaster eXtreme Power Plus RS-400-PCAR/PCAP-A3: 23A (59$) Silverstone Strider SST-ST40F: 29A (56$) OCZ StealthXStream 400W 80+ (OCZ400SXS): 31A (65$) Bir de benim favorim şu var: High Power 460W: 31A (65$)
Bütün bunlar arasında en iyisi hem 80+ hem de 31A 12V gücü ile OCZ 400W ama sanırım stokta yok şu an. OCZ dışında fiyat/performans olarak High Power 460W ve Silverstone 400W da Coolermaster ve Thermaltake'in modellerinden çok çok daha iyi. Verdiğim 12V kanal gücü verilerine şu adresten ulaşabilirsin:http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=2041245#post2041245
Teşekkür ederim okean. Silverstone'u almaya karar verdim.
Arkadaşlar daha önce yazmıştım ürünün fan kontrolcüsü arızalandı diye, güç kaynağı şuan AKORTEK'te ve telefonla bu işin hallolmayacağını anlayınca AKOTEK'e gittim, adamlar 1 saat boyunca rünün arızasını kabul etmemek için ellerinden gelenleri yaptılar ve kabul etmediler.
Sinirlerim okadar gerginki şuanda anlatamam güç kaynağını almadım sorunumu çözene kadarda almayı düşünmüyorum, eğer sorunumu çözmezlersede benden çekecekleri var.
bu güç kaynağını önerdim kulanıcılara, adamlara para kazandırdım onların yaptıklarına bakın, yazıklar olsun diyorum!!!
Arkadaşlar bende highpower 450w aktif psu almayı düşünüyordum, eksen bilgisayara gittim ancak stokta kalmamıstı bende üstüne 5 lira katarak mushkin 450w aktif psu önerdi benim psu cok kalitesiz olduğu icin aldım suan ısınma vs. yok, ayrıca 6 pin 6+2 8 pin bir cok cıkısı mevcut kasa icinde kablolarıda hoş görünüyo.birde kutunun iceriginde 4 tane ekstaradan kablo cıktı bunlara ayrıyetten istege göre bağlanıyo yani 5 - 6 hdd 5 - 7 fan gibi bir çok şey bağlayabiliyorsunuz.Zaten verdiğim fiyatta 100 tl idi deneme amaclı aldım şimdilik fena değil.Garantiside var zati bozuldukca götürürüm :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme