Şimdi Ara

MUSIC BOXdaki müzikleri normal müzik yerine atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, musıc box kullanıyorum çok güzel ama ileri geri saramıyorum burdan indirdiğim müzikleri müzik uygulamasına aktarabilirmiyim yada müzik indirip dinleyebilmek için önerdiğiniz daha güzel tweak varmı? daha önce bridge tweakini kurdum ama tam gircekken atıyor yardım
    ios 8.4

• Filza ile müzik çalara atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de linktunes kullanıyorum. Son zamanlarda sorun çıkarıyor pek düzgün çalışmıyor. Musicbox önerir misiniz ? Ayrıca müzik bölümüne atmak zor değilse bende kullanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Ben de linktunes kullanıyorum. Son zamanlarda sorun çıkarıyor pek düzgün çalışmıyor. Musicbox önerir misiniz ? Ayrıca müzik bölümüne atmak zor değilse bende kullanayım

Nasıl bi sorun çıkArıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Ben de linktunes kullanıyorum. Son zamanlarda sorun çıkarıyor pek düzgün çalışmıyor. Musicbox önerir misiniz ? Ayrıca müzik bölümüne atmak zor değilse bende kullanayım

Nasıl bi sorun çıkArıyor?

Müziğin ismini aratıyorum aramıyor. Arayınca bulunca müziğe tıklayınca direk itunesten atıyor felan
  • Burak5755 B kullanıcısına yanıt
    Bridge ile müzikleri cihazın müzik kütüphanesine aktarabilirsiniz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafkef54 K kullanıcısına yanıt
    indirdim ama nasıl atcam müzikler nerde ve nereye atcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak5755

indirdim ama nasıl atcam müzikler nerde ve nereye atcam

Filzaya girip sırasıyla bunları takip edeceksin,
    Private-var-mobile-library. En altta müsicboxtan inenleri göreceksin. Onları kopyalayıp müzik çalara yapıştıracsksın.

• müziklere basılı tutunca sol alt köşede kopyalama işereti çıkar, seçtiğin müzikleri kopyala dedikten sonra, taşı simgesine tıklaman gerek. Sonrasında alltta bulunan yıldıza basıp müzik kütüphanesine giriyosun. En alt sol köşede pano işaretinr basıp yapıştıra tıklaman yeterlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.