Bildirim
MUSIC BOXdaki müzikleri normal müzik yerine atma
GÖNBELER 1 Kg - Dana Eti Sucuk Afyonkarahisar - %100 Dana Eti : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Filza ile müzik çalara atabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de linktunes kullanıyorum. Son zamanlarda sorun çıkarıyor pek düzgün çalışmıyor. Musicbox önerir misiniz ? Ayrıca müzik bölümüne atmak zor değilse bende kullanayım -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihgaucho
Ben de linktunes kullanıyorum. Son zamanlarda sorun çıkarıyor pek düzgün çalışmıyor. Musicbox önerir misiniz ? Ayrıca müzik bölümüne atmak zor değilse bende kullanayım
Nasıl bi sorun çıkArıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Oggiowski
quote:
Orijinalden alıntı: fatihgaucho
Ben de linktunes kullanıyorum. Son zamanlarda sorun çıkarıyor pek düzgün çalışmıyor. Musicbox önerir misiniz ? Ayrıca müzik bölümüne atmak zor değilse bende kullanayım
Nasıl bi sorun çıkArıyor?
Müziğin ismini aratıyorum aramıyor. Arayınca bulunca müziğe tıklayınca direk itunesten atıyor felan -
Bridge ile müzikleri cihazın müzik kütüphanesine aktarabilirsiniz!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
indirdim ama nasıl atcam müzikler nerde ve nereye atcam -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak5755
indirdim ama nasıl atcam müzikler nerde ve nereye atcam
Filzaya girip sırasıyla bunları takip edeceksin,
Private-var-mobile-library. En altta müsicboxtan inenleri göreceksin. Onları kopyalayıp müzik çalara yapıştıracsksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müziklere basılı tutunca sol alt köşede kopyalama işereti çıkar, seçtiğin müzikleri kopyala dedikten sonra, taşı simgesine tıklaman gerek. Sonrasında alltta bulunan yıldıza basıp müzik kütüphanesine giriyosun. En alt sol köşede pano işaretinr basıp yapıştıra tıklaman yeterlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X