quote:Orijinalden alıntı: ridvan_1905hdi aa merak edyorumSoru: MÜSİL VE KABIZ İLACINI AYNI ANDA ATSAK KIVAMI NE OLUR? Cevap: İÇ GÜVEYSİNDEN HALLİCE...
kardesim müsil cıvıklastıryo kabız ilacı cıvık olanı koyulastıryo farkı bu quote:Orijinalden alıntı: MirabLe ikisi aynı şey değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: ridvan_1905kardesim müsil cıvıklastıryo kabız ilacı cıvık olanı koyulastıryo farkı bu quote:Orijinalden alıntı: MirabLe ikisi aynı şey değil mi ? Alıntıları Göster dene bi bakalım ne olacak hep beraber görelim not: şaka yapıyorum ölür gidersin vebali bana kalır
quote:Orijinalden alıntı: murettepdene bi bakalım ne olacak hep beraber görelim not: şaka yapıyorum ölür gidersin vebali bana kalır Alıntıları Göster kabızlık ilacı diye birşey yok ki, kabızlık bir rahatsızlık bunun için ilaçlar var.
harbi öldürür mü ya hakkınızı helal edin quote:Orijinalden alıntı: murettep dene bi bakalım ne olacak hep beraber görelim not: şaka yapıyorum ölür gidersin vebali bana kalır
quote:Orijinalden alıntı: ridvan_1905harbi öldürür mü ya hakkınızı helal edin quote:Orijinalden alıntı: murettep dene bi bakalım ne olacak hep beraber görelim not: şaka yapıyorum ölür gidersin vebali bana kalır Alıntıları Göster Bu olur :
quote:Orijinalden alıntı: Sabri9135gol olur HOCAMAlıntıları Göster vodka redbul gibi bişey olur vodka kalp atışını yavaşlatır redbul ise kafein içerdiğinden kalp atışını hızlandırır
quote:Orijinalden alıntı: -Mctolga-vodka redbul gibi bişey olur vodka kalp atışını yavaşlatır redbul ise kafein içerdiğinden kalp atışını hızlandırırAlıntıları Göster dök bardapa iç olur
cok kesin konustun nası bu kadar emin olabiliosun quote:Orijinalden alıntı: 7he mcRp Bacaklarından akar
quote:Orijinalden alıntı: ridvan_1905cok kesin konustun nası bu kadar emin olabiliosun quote:Orijinalden alıntı: 7he mcRp Bacaklarından akar Alıntıları Göster Dene