Şimdi Ara

Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

Defans berbat, as kalecimiz yok, bernabeu'da real madride karşı oynucaz. +7 oynucam iddaada.

bize ne?

Sen boşver bunları sınavına ve derslerine iyi çalış. Ailen takdir belgesi bekliyor. Üzme onları. Futbol ile ilgilenecek çok zamanın olacak ilerde.

Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda

Yani? Ben Galatasaraylılığımı da yaparım sınava da girerim. Üzmeyin tatlı canınızı. Marifetmiş gibi konuşmaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Defans berbat, as kalecimiz yok, bernabeu'da real madride karşı oynucaz. +7 oynucam iddaada.

bize ne?

Sen boşver bunları sınavına ve derslerine iyi çalış. Ailen takdir belgesi bekliyor. Üzme onları. Futbol ile ilgilenecek çok zamanın olacak ilerde.

Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda

Yani? Ben Galatasaraylılığımı da yaparım sınava da girerim. Üzmeyin tatlı canınızı. Marifetmiş gibi konuşmaya devam edin.

Sen bu gidişle o sınavı zor kazanırsın. Türkçe'ye iyi çalış. Yetersizsin biraz.

Bize ne diye mesaj atmışsın. Hakkaten size ne kardeşim. Seni ilgilendirmiyorsa ne diye alıntı yapıyorsun. Ben senin bir sürü yorumunun altına bize ne yazabilirim. Ama gerçekten ilgilendirmediği için yazmıyorum.

• Burak'ı tek başına forvete koyan var. Ramos ve Pepe arasında ne yapacak diye düşündünüz mü?

Siz düşünmeden söyleyeyim, kaybolacak.
  • Son macta fln aydin iyi oynamisti tmm macta oynatmada bari kadroya niye almadi ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.