Şimdi Ara

Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Bu takımda Engin'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Ama herhalde kendisi antremanda falan saçmalıyor ki kadroya giremiyor hiç bir türlü.Yazık oysaki topu ayağında tutup ileri oynayabilen belki de tek oyuncumuz

Ceyhun antrenmanda ne gosteriyor olabilir de hep kadroya aliniyor? Ceyhun yerine koy Engini hem defans yapsin hem geriden topu Ceyhuna nazaran bin kat daha iyi cikarsin.

+1

Antremanlarda Ceyhun'un ne yaptigini cidden merak ediyorum. Bir sürü oyuncu sans bulamadan bu adam daha ilk mactan 11'de basladi. Maclardaki bu performansina ragmen hala takima girebiliyorsa, antremanlarda Yaya Toure falan kesilmesi lazim. Mancini ne görüyor bu cocukta merak ediyorum.

Bu tarz yapili oyunculari italyanlar libero olarak seviyorlar Muslera takasinda kullandigimiz Cana gibi yapili, atletik oyuncu diye oynatiyorlar.
    Orta saha yükünü azaltacak adam Yekta yada Emre colak yüzlerine bakmiyor cünkü fizik olarak zayif görüyor antreman ile alakasi yok.
    Umarim üstteki gibi bir kadro yapisi ile cikar ve buna kimse sesini cikarmaz agir bir skor alinirda yavas yavas hepsinin suyu isinir bu klubun artik yeni isimlere ihtiyaci var.
    Dürüst, Sardan, Adnan öztürk gibi isimlerin baskan olarak oralarda olmasi gerekiyor.

• Bu aydin nasıl bir oyunudur ki? hep oynat sonra gel kadroya alma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knicks

quote:

Orijinalden alıntı: qubee

Allah rızası için tek forvet çıkalım o da drogba olsun mancini. Nasılsa kalede eray varken yenilmemiz garanti koy tek forvetini gözünü seviyim bi izleyelim rahatça.

Tek forvet burak olmalıdrogbada bi sg olup gitmeli kendini gsden büyük görüyor kimsin la sen ? 35 ine gelmişsin her topun başında sen. Burağın selçuk varken sırf yıldız dşye drogba drogba demem

Tabi ya, Emirates Süper Kupa falan hepsini alırdık zaten drogba olsa nolur olmasa nolur. Juventus'da da kendi evinde balına puan aldık zaten drogba naptı ki? Hele beşiktaş maçında drogba boş boş dolaştı sahada topa vuramadı doğru düzgün dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aydın güzel oynuyordu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

quote:

Bu takımda Engin'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Ama herhalde kendisi antremanda falan saçmalıyor ki kadroya giremiyor hiç bir türlü.Yazık oysaki topu ayağında tutup ileri oynayabilen belki de tek oyuncumuz

Ceyhun antrenmanda ne gosteriyor olabilir de hep kadroya aliniyor? Ceyhun yerine koy Engini hem defans yapsin hem geriden topu Ceyhuna nazaran bin kat daha iyi cikarsin.

+1

Antremanlarda Ceyhun'un ne yaptigini cidden merak ediyorum. Bir sürü oyuncu sans bulamadan bu adam daha ilk mactan 11'de basladi. Maclardaki bu performansina ragmen hala takima girebiliyorsa, antremanlarda Yaya Toure falan kesilmesi lazim. Mancini ne görüyor bu cocukta merak ediyorum.

Bu tarz yapili oyunculari italyanlar libero olarak seviyorlar Muslera takasinda kullandigimiz Cana gibi yapili, atletik oyuncu diye oynatiyorlar.
    Orta saha yükünü azaltacak adam Yekta yada Emre colak yüzlerine bakmiyor cünkü fizik olarak zayif görüyor antreman ile alakasi yok.
    Umarim üstteki gibi bir kadro yapisi ile cikar ve buna kimse sesini cikarmaz agir bir skor alinirda yavas yavas hepsinin suyu isinir bu klubun artik yeni isimlere ihtiyaci var.
    Dürüst, Sardan, Adnan öztürk gibi isimlerin baskan olarak oralarda olmasi gerekiyor.

Simdiye kadar Ceyhun'un bir omuz omuza mücadeleye girip de rakibini saf disi biraktigini gördünüz mü? Ani bir müdahele yapip top kestigini? Yatarak, kayarak müdahalede buludugunu? Pres yapip, rakipten top kazandigini? Topla hizlandigini, dribling yaptigini? Vücudunu kullarak top sakladigini?

Ben nedense oradan oraya kosup, calim yedigini görüyorum. Topu saga cektiler mi Ceyhun pozisyon disi. Cünkü cabuklugu yok. Cevik bir oyuncu degil. Top ayagindayken de ayni sekilde. En yakinindaki oyuncuya alelacele pas vermekten baska bir katkisini gören oldu mu?

Fizikten kasit "uzun boylu" olmasiysa evet gercekten "uzun boylu". Ne yapalim yani Türkiye'de onbinlerce genc var o boyda. Hepsini futbolcu mu yapalim? Emre Colak bile fizigini Ceyhun'dan iyi kullaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

quote:

Orijinalden alıntı: Knicks

quote:

Orijinalden alıntı: qubee

Allah rızası için tek forvet çıkalım o da drogba olsun mancini. Nasılsa kalede eray varken yenilmemiz garanti koy tek forvetini gözünü seviyim bi izleyelim rahatça.

Tek forvet burak olmalıdrogbada bi sg olup gitmeli kendini gsden büyük görüyor kimsin la sen ? 35 ine gelmişsin her topun başında sen. Burağın selçuk varken sırf yıldız dşye drogba drogba demem

Tabi ya, Emirates Süper Kupa falan hepsini alırdık zaten drogba olsa nolur olmasa nolur. Juventus'da da kendi evinde balına puan aldık zaten drogba naptı ki? Hele beşiktaş maçında drogba boş boş dolaştı sahada topa vuramadı doğru düzgün dimi?

Takımı birbirine katacaksa hic bi halt yapmasın bi zahmet. 2 sene sonra çekecek gidecek takımın huzurunu bozmasın. Drogba geldide ne oldu baroşlu elmanderli kadroyla daha takım oyunu daha iyi oynuyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Defans berbat, as kalecimiz yok, bernabeu'da real madride karşı oynucaz. +7 oynucam iddaada.

bize ne?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

quote:

+1

Simdiye kadar Ceyhun'un bir omuz omuza mücadeleye girip de rakibini saf disi biraktigini gördünüz mü? Ani bir müdahele yapip top kestigini? Yatarak, kayarak müdahalede buludugunu? Pres yapip, rakipten top kazandigini? Topla hizlandigini, dribling yaptigini? Vücudunu kullarak top sakladigini?

Ben nedense oradan oraya kosup, calim yedigini görüyorum. Topu saga cektiler mi Ceyhun pozisyon disi. Cünkü cabuklugu yok. Cevik bir oyuncu degil. Top ayagindayken de ayni sekilde. En yakinindaki oyuncuya alelacele pas vermekten baska bir katkisini gören oldu mu?

Fizikten kasit "uzun boylu" olmasiysa evet gercekten "uzun boylu". Ne yapalim yani Türkiye'de onbinlerce genc var o boyda. Hepsini futbolcu mu yapalim? Emre Colak bile fizigini Ceyhun'dan iyi kullaniyor.

Ben Mancini nedne Ceyhunu tercih ediyor diye söyledim dostum yoksa bana benim kendi fikrime görede Yekta, Emre c yada Terimin arada yaptigi gibi Engini tercih ederim.
    Hem teknik hem pres anlaminda ama Mancini icin bu gecerli degil.

•  Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda
  • -----------------eray-------------
    eboue----semih---dany----hakan
    ----------melo---selçuk---------
    amrabat----sneijder----bruma
    --------------burak------------

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yarın şu şekilde çıkacağız diye düşünüyorum..

muslera (oynayabilirse)

eboue gökhan chedjou riera (hakan ama sanmıyorum)

umut(amrabat) selçuk melo bruma

drogba burak

sneijderi ikinci yarıya saklar düşüncesindeyim..
  • kontra takımı olarak çıksak iş yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

Orijinalden alıntı: emolity

quote:

Ben hala Muslerayi anlamadım açıkcası. Zamanında Hakan şükürün kırık parmakla oynadığını biliyorum. Bu kadar onemli bir maçta oynamak istiyorum demek, sorumluluk almak zor olmamalı

Basinda yazilanlar dogruysa Muslera oynamak istemis ama Mancini tam olarak iyilesmeden oynatmam ileride kalici sorunlar olabilir demis.

Tabiki oyuncu saglıgı daha onemli ama yakın ornek olarak Volkan çıkmış omuzla uzun sure oynadı. Üstelik yedeği Mert olsa dahi zor günlerde takımı yalnız bırakmadı. Ben de bunu beklerim açıkcası. Onu demek istemiştim hocam.

Volkan öyle yaptı fakat gelen her top gol oldu.2.si şuan ki Volkan ile o günkü Volkan arasında dağlar kadar fark var.Real maçı için Muslera'yı riske etmeye değmez.

• Mancini hala ceyhunu yaya toure sanıyor heralde
  •  Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda
  • quote:

Ben hala Muslerayi anlamadım açıkcası. Zamanında Hakan şükürün kırık parmakla oynadığını biliyorum. Bu kadar onemli bir maçta oynamak istiyorum demek, sorumluluk almak zor olmamalı

Volkanin omzu ve dizi çürüdü her mac oynuyor bizim muslera bi parmagini kirmis 1 ay yok. Kaleci la bu en fazla autlari kullanmazsin

• Eray
    Eboue Semih xxx Balta
    Melo Selcuk
    Bruma Sneijder Amrabat
    Drogba

• Kadroya Burak yazanlar var hala Madrid maçında yazanlar var sadece gülüp geçin beyler ilk maçtada Drogba sakatlanınca nasıl açıldılar gördük hala akıllanmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Defans berbat, as kalecimiz yok, bernabeu'da real madride karşı oynucaz. +7 oynucam iddaada.

bize ne?

Sen boşver bunları sınavına ve derslerine iyi çalış. Ailen takdir belgesi bekliyor. Üzme onları. Futbol ile ilgilenecek çok zamanın olacak ilerde.

Muslera, Aydın Yılmaz kadroya alınmadı! Semih, H.Balta, Sneijder kadroda

• Eray bu maçtan sonta tamam ya da devam diyebilir :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.