Şimdi Ara

Muslera Galatasaray'da (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
1
Favori
44.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.corrieredellosport.it/calcio/calcio_mercato/2011/06/14-178219/Lazio%2C+ostacolo+Muslera%3A+dice+no+al+Galatasaray

Muslera : Galatasaray ile anlaşmadım.Ülkemde öyle bir demeç vermedim.

gibi şeyler söylemiş biri tam çevirirse sevinirim
  • Bu adamda yalan olacak gibi. Tulun yine eline gözüne buluştırmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

Corriero Dello Sport :

http://www.corrieredellosport.it/calcio/calcio_mercato/2011/06/14-178219/Lazio%2C+ostacolo+Muslera%3A+dice+no+al+Galatasaray

Muslera : Galatasaray ile anlaşmadım.Ülkemde öyle bir demeç vermedim.

gibi şeyler söylemiş biri tam çevirirse sevinirim

elbette

Lazio Muslera engel: o Galatasaray'a hayır diyor
    Uruguaylı kaleci transferi Lorik Cana, vizör biancoceleste yılında Arnavutluk'tan medyan zaman bile satın yavaşlatan aslında, Türkiye'de ya da en karmaşık az atlıyor: kaleci sadece on iki ay, bir yıl için sözleşme istedi ve sonra ve yine ücretsiz olarak Türk kulübü kabul edilemez talepleri yerinde

ROMA, Haziran 14 - Fren Muslera, hatta daha fazla, risk yetmezliği. Galatasaray kaleci transferi Uruguaylı Reja ve Dara düşünceler içine Arnavut zaman medyan Cana, Lorik bir atlama veya satın alma hatta yavaşlatan aslında, en az karmaşık. Muslera ve İstanbul'a gitmek için ikna olmayan web siteleri Türk bazıları tarafından rapor yalanladı iddiaları: Fernando gün içinde bu Celeste ile geri çekilme üzerinde olduğunu söylediğini değil, Uruguay röportajda herhangi bırakın. Terim ucu vardır yetiştirilen yorgun flört ve karşı geldik neredeyse Muslera olabilir. Türk kulübün bir düşünceleri girilen numara var başka, bu teknik direktör, Galatasaray İstanbul'da kaleci Taffarel ile Brezilyalı olan Doni Roma, sponsor olduk. Muslera bitirmek sprint bir olabilir sollamak içinde.

ENGEL - Lazio ve pencere de hala Cumartesi ve Cuma gecesi arasında bulunan Galatasaray liderleri ile anlaşma umutlarını kaydedebilirsiniz. Sorun başka yerde yatıyor. Yoksun yeni takım bir seçim anlayışı hiç acele arasında ve son kullanma için seyahat Türk ve Uruguaylı kaleci olan), 2012 Haziran 30 sözleşme (. Muslera ve özgür ol, yine on iki ay, sözleşme yıllık bir talep türk kulüp talep gördüğü kabul edilemez.

Diğer hizmetler ve anlayışlar Corriere dello Sport-Stadio içine

• tulun değiki ali gürsoy bakıyormuş bu transfere ve dün gs muhaberileri muslera ile anlaşıldı falan diyolardı
  • ya nasıl bir iş bu transferleri bitirselerde kurtulsak ya! bigün anlaşıyolar ertesi gün yalan oluyor -.-
  • ntvspor.net te muslera transferinin zora girildiği yazılmış, ne iştir anlamadım yaw,
  • Adam haklı. Dünyaca tanınmış kaleci diyerek Muslera'yı yıldız sınıfına sokmanın alemi yok. Orta sınıfın iyisi sayılır anca. Taffarel'den bir şeyler öğrenirse durum değişir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metind

ntvspor.net te muslera transferinin zora girildiği yazılmış, ne iştir anlamadım yaw,

• ne tıkırtı var ne sıkırtı , bu transfer dönemide saç baş yolmaya devam
  • Terim: Muslera yüzde 90 bitti

İtalyan internet sitesi, Lalaziosiamonoi.it’e konuşan Terim, “İmzalar atılmadan bir şey diyemeyiz. Ama Muslera uzun zamandır takip ettiğimiz bir kaleci. Henüz hiçbir şey resmiyet kazanmasa da bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 90 olduğunu söyleyebilirim. Her şey önümüzdeki günlerde netleşecek” dedi.
    Cim-Bom’un, Arnavut ön libero Lorik Cana’yı Lazio’ya vererek renklerine bağlayacağı Muslera önceki gün ülkesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray ile her konuda anlaştığını bildirmişti.

İtalya'daki haber:http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read&idnotizia=19424

• quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
    Terim: Muslera yüzde 90 bitti

İtalyan internet sitesi, Lalaziosiamonoi.it’e konuşan Terim, “İmzalar atılmadan bir şey diyemeyiz. Ama Muslera uzun zamandır takip ettiğimiz bir kaleci. Henüz hiçbir şey resmiyet kazanmasa da bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 90 olduğunu söyleyebilirim. Her şey önümüzdeki günlerde netleşecek” dedi.
    Cim-Bom’un, Arnavut ön libero Lorik Cana’yı Lazio’ya vererek renklerine bağlayacağı Muslera önceki gün ülkesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray ile her konuda anlaştığını bildirmişti.

İtalya'daki haber:http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read&idnotizia=19424

Terim İtalyanca konuştuysa kesin yanlış anlaşılmıştır.

• Bu kadar dallanır budaklanır transfer uzarsa illa ki aksilik çıkar. Acilen imza attırılmalı...
  • o sayfadaki tercümede hem Gs yönetici hemde oyuncunun acikalmalarinda bu isin hemen hemen bittigi yaziyor.
    Bu gazete calisanlari ayni sizin gibi Google Türkce cevirisimi yapiyor kaleci ispanyadan teklif aldim ama en iyisi Gsdan geldi diyor.
    ispanyadaki 2 takim icin GS teklif ettigi para 2.5 milyon euro ve prim vs vs ile 2.8 milyon euro ispanyol takimlari cok bulup istetklerinden vazgecmisler zaten o paralari ancak bizde verirler.
    5 senelik sözlesme icin sadece formalite kaldigini yaziyor.

Kimse bir seyler uydurmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

o sayfadaki tercümede hem Gs yönetici hemde oyuncunun acikalmalarinda bu isin hemen hemen bittigi yaziyor.
    Bu gazete calisanlari ayni sizin gibi Google Türkce cevirisimi yapiyor kaleci ispanyadan teklif aldim ama en iyisi Gsdan geldi diyor.
    ispanyadaki 2 takim icin GS teklif ettigi para 2.5 milyon euro ve prim vs vs ile 2.8 milyon euro ispanyol takimlari cok bulup istetklerinden vazgecmisler zaten o paralari ancak bizde verirler.
    5 senelik sözlesme icin sadece formalite kaldigini yaziyor.

Kimse bir seyler uydurmasin

Tamam işte benim verdiğim linkteki haber üstte yazdığım gibi %90 GS'de diyor. GS ile anlaşamadı diyen Coriere dello Sport.
  • iyi bir takım olmanın ilk şartı iyi bir kaleci bulmaktır.
    günümüz futbolunda kaleci çok önemli.
    bakalım görelim nasıl bir kaleciymiş
  • Büyük ihtimalle Muntari,Muslera,Reyes gelicek gibi görünüyor fakat defansımızda omzuyla bir türlü bir araya gelemeyen Zan var.Bakalım defansa kim gelicek en az 2 transfer şart ( 1 yerli 1 yabancı ).
  • bence hiç kimse gelmeyecek.haftalardır transfer masalları devam ediyor. daha kaleci bile alınamdı. Fatih Terim resmi sözleşme bile yapmamış. Belli ki bir sebebi var. Terim 3.kez geleceği bu kulüpten taraftarın küfürleri altında gitmek istemiyor. Görğün bakın istediği adamlar alınmazsa o da kaçacak...
  • evet diger linkteki olayda Muslara 1 sene sonra serbest kalacagi icin sadece 12 aylik kontrat imzalamak istemiyormus seneyede istedigi gibi davranacak yada daha yüksek ücret isteme imkani olucak serbest kalicagi icin.
    Gsda bunu kabul etmiyormus.
  • Muslera'da iki farklı iddia!

İtalyan basınında, Fernando Muslera'nın Galatasaray'a transferi konusunda birbiriyle oldukça zıt haberler çıkıyor.
    Bir kısım medya, Uruguaylı file bekçisinin Sarı-Kırmızılılar’ın yıllık 2.5 milyon Euro’dan 5 senelik sözleşme teklifini kabul ettiğini yazdı ve Muslera’nın, “Başta İngiltere ve İspanya olmak üzere farklı liglerdeki takımlardan teklif aldım. Ancak Galatasaray’ı seçtim çünkü beni çok istediklerini gördüm” demecine yer verdi. Ancak diğer basın organlarında, Cim Bom’un başarılı file bekçisine 3 senelik sözleşme önerdiği ancak Muslera’nın ilk etapta sadece 1 senelik kontrat istediği belirtilerek, bu transferin çıkmaza girdiği iddia edildi. Fatih Terim, İtalyan Lalaziosiamonoi.it internet sitesine yaptığı açıklamada, Muslera’nın transferinin yüzde 90 bittiğini söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ
    Muslera'da iki farklı iddia!

İtalyan basınında, Fernando Muslera'nın Galatasaray'a transferi konusunda birbiriyle oldukça zıt haberler çıkıyor.
    Bir kısım medya, Uruguaylı file bekçisinin Sarı-Kırmızılılar’ın yıllık 2.5 milyon Euro’dan 5 senelik sözleşme teklifini kabul ettiğini yazdı ve Muslera’nın, “Başta İngiltere ve İspanya olmak üzere farklı liglerdeki takımlardan teklif aldım. Ancak Galatasaray’ı seçtim çünkü beni çok istediklerini gördüm” demecine yer verdi. Ancak diğer basın organlarında, Cim Bom’un başarılı file bekçisine 3 senelik sözleşme önerdiği ancak Muslera’nın ilk etapta sadece 1 senelik kontrat istediği belirtilerek, bu transferin çıkmaza girdiği iddia edildi. Fatih Terim, İtalyan Lalaziosiamonoi.it internet sitesine yaptığı açıklamada, Muslera’nın transferinin yüzde 90 bittiğini söylemişti.

Bir sey anladiysam zenci olayim!!

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.