bunu yazmak icin girmiştim ^^ su yorumcuya uyuz oldum fenerli sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Zayıf yönü hava topları. Oda çok az. O konuda da kendini geliştirdiği takdirde başarısı daha da artacaktır. Zaten başarılı ve yetenekli kaleci.
Beni düşündüren şey bu takımın özellikle stoperlerin havadan gelen topların hemen hemen tamamını rakibe vermeleri. Her duran topu rakibe ikram etmesi. Şuan bir video hazırlıyorum. Yediğimiz gollerle ilgili.
Neyse. Umarım çok başarılı olur.
Taffarel var orda Eğer Taffrel'le anlaşırlar ve kendini geliştirirse kaleci avrupanın sıkıntısı var 20 m - 30 m na satarız
Şu kalecinıin önüne kapı gibi defans lazım ama o yok işte. Kaleci ne kadar iyi olursa olsun ona yardım edecek adam defanstır. Orta saha ve forvetimiz bir nebze iş görür ama defansımız çok kötü.
Beyler dün maçı izleyemedim nasıldı Muslera ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Şu kalecinıin önüne kapı gibi defans lazım ama o yok işte. Kaleci ne kadar iyi olursa olsun ona yardım edecek adam defanstır. Orta saha ve forvetimiz bir nebze iş görür ama defansımız çok kötü.
Aynen. En azından 1-2 kaliteli isim olsa bu takım çok başarılı olur. Mesela Serdar Taşçı alınsa stopere birde solbek alınsa defansın kalitesi oldukça artar.
Galatasarayımıza Hayırlı Olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Aynen. En azından 1-2 kaliteli isim olsa bu takım çok başarılı olur. Mesela Serdar Taşçı alınsa stopere birde solbek alınsa defansın kalitesi oldukça artar.
Bence hücumda yetersiziz. Oyun kurucu-gol attırıcı adam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: egejik
Top gelmedi kanka
Galatasaray'ımıza hayırlı olsun
Final maçına başlık açıp bütün forum izleyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Top gelmedi kanka
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Top gelmedi kanka
İyi o zaman, bizim takımda bol bol izleriz kendisini
quote:
lazio bu adamın yerine kimi alacak yada aldı bilgisi olan varmı...
Lazio Muslera'nın yerine Marchetti'yi aldı
Dayanamadım uyudum inşallah peru yenerde hemen gelir kalecimiz diye ama sabah baktım uruguay kupayı alacak gibi
Hayırlı olsun
final maçi ne zaman ?
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Dayanamadım uyudum inşallah peru yenerde hemen gelir kalecimiz diye ama sabah baktım uruguay kupayı alacak gibi
yensede yenilsede aynı zamanda geliyordu zaten. final maçıyla aynı gün 3. lük maçı var