şaka tabi, fazla izleme fırsatım olmadı nasıl bir kaleci bilmiyorum, yorumlar genelde çok iyi olduğu yönünde umarım alamazsınız . Doni'yi alın siz çok iyi bakın o kaplan maşallah
güzel transfer, çok işimize yarıyacak
muslera yine yanlış alarm sanırım , bu dakkaya kadar yeni bir haber yok
star spor geçti şimdi albayrak konuşmuş , "kesin değil ama %90 bitti diyebilirz"
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Orijinalden alıntı: Rebellious22
dünyaca ünlü kaleci değil bu arkadaş... bize ligde en az 5 maç kurtaracak adam lazım. he beki bu çocuk uçacak 2 sene sonra belki, dünyanın en iyilerinden olucak ama patlamayabilirde. bize başarısını kanıtlamış, en azından bunu yer bunu kurtarır diyeceğimiz birşeyler olsaydı..
iyi kaleci ancak maç kurtaramaz, kaleni korur hatalı gol yemez, bu bize yetermi bilmiyorum
gol mu atıcaktı maç kurtarmak için?
resmi sitede görmeden inanmam , iyi transfer orası ayrı gelirse tabi...
adı geçen 30 yaşındaki saçma kalecilerden cok daha iyi bi transferdir.denildiği gibi 10 sene kaleci gerekmez
Kesin Galatasaray'da diye birsey yok saçma sapan haberler yapiyorlar bende ilk okudugumda inandim, ayni Klose transferine inandigim gibi fakat 100% garanti olmayan seyi neden böyle açikliyor lig tv anlamiyorum.
Muslera olmuş değil, olacak kalecidir. Taffarel gibi bir kaleci antrenörü ile o seviyeye gelecektir.
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
dünyaca ünlü kaleci değil bu arkadaş... bize ligde en az 5 maç kurtaracak adam lazım. he beki bu çocuk uçacak 2 sene sonra belki, dünyanın en iyilerinden olucak ama patlamayabilirde. bize başarısını kanıtlamış, en azından bunu yer bunu kurtarır diyeceğimiz birşeyler olsaydı..
iyi kaleci ancak maç kurtaramaz, kaleni korur hatalı gol yemez, bu bize yetermi bilmiyorum
gol mu atıcaktı maç kurtarmak için?
bak hocam sana kısaca şöyle analatayım. kaleci türü bir : aykut
bir gol yer dandirikten tüm takımı maf eder, normal pozisyonlarda bile hata yapar o gün o maçı bitirir, takım 5 gol atsa ne yazar.
kaleci türü iki:
muslera, normal pozisyonları kurtarır kalecilik görevini yerine getirir, takımı filan ateşlemez, kurtarılacak pozisyonu kurtarır hepsi bu..
ama birde frey gibi, cesar gibi casillas gibi üst düzey kaleciler varki, %100 lük gol olacak iki gol kurtarır, takım ateşlenir, karşı takım çöker...
Penaltıyı %90 kurtarır.
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
O kadarcık mı?
quote:
Bi kaleci başka ne yapabilir ?
İyi kaleci iyi.Dünyaca ünlü deyince Buffon'u bekledim kendi adıma Buffon,Reina falan bekliyordum ama performans olarak Dünyada ilk 10 arasındadır.Genç olmasına rağmen gayet tecrübeli bir isim ayrıca.Maç kurtaramaz denmiş kurtarır Muslera.Eskiden bariz hatalar yapıyordu fakat onu da minimize etti diyebiliriz.Birebirde ve penaltı atışlarını kurtarmada bayağı iyidir.Hırslıdır da her maç başka bir heyecanla oynar.(Bu tecrübesizken başına iş açmıştı gerçi ama şimdi aştı o sorunu.)Bana kalırsa Frey'den çok daha iyi bir isim.GS taraftarına ve camiasına hayırlı olsun diyelim, iyi transfer.
editlesemiydim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Bi kaleci başka ne yapabilir ?
3-5 çalım atar, topu totosuyla kontrol eder, sahada adam koşturur, uzaktan şut çeker sende bişey bilmiyorsun
İnşallah gerçektir.
quote:
Orijinalden alıntı: tugay289
quote:
Orijinalden alıntı: mj 23
Abartmayın ben pek beğenmiyorum çünkü topu anca tokatliyor
Topu tokatlamasinin neresi kotu...Zaten topu hep dogru yerlere celiyor. Rakibin ayagina filan gittigi yok. Hemen p.k atin zaten.
Hepsi kornere bizim en büyük zaafımız ne duran toplar.
Hiç mı elestirmicez sanki .ok atiyormusuz
Ayrıca taffarel bu adamı geliştirir tokat konusunda
Buffon cesar casillas seviyesinde degil çünkü gol olur dediğimiz pozisyonlarda is yok.ünal aysal in dediği kaleci muslera degildi
ntv spor : "tulun kesinleşmiş bişey yok dedi" şu tulundan bir transfer haberi alsak dişimi kırcam zaten