Şimdi Ara

Muslera Galatasaray'da (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
1
Favori
44.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla çok kanım ısındı bu adama,inşallah doğru haberdir.
  • selçuktan sonra içimin sineceği tek transfer olur ... iyi kaleci ...
  • videolardan izledigim kadarıyla hep çeliyor topları yani tuttugunu az gördüm.. inş sadece videolarda böyle denk gelmiştir... yan toplarda başarılı olsun yeter
  • biz bu adamı alamyık bonservisi var
  • Önemli olan; henüz 25 yaşında ve hocası Taffarel.

Hata yapınca bok atmazsan on numara kaleci olur.
  • Iste bu. Muthis kaleci muthis
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

biz bu adamı alamyık bonservisi var

Bazı kaynaklar Cana'yı verip kafa kafaya takas yaptığımızı söylüyor. Yani yine kasadan para çıkmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

biz bu adamı alamyık bonservisi var

Bazı kaynaklar Cana'yı verip kafa kafaya takas yaptığımızı söylüyor. Yani yine kasadan para çıkmayabilir

hadi bakalım

• Tum topları sektiriyor bu.
  • Çok yanlış şeyler yazmışınız bu adam alamayacağımız en iyi kaleci alınabilecek degil :D
  • ben umutluyum hatalı yediği goller olsa da ısrar edilirse iyi kaleci olabilir.

+
    Kerem İnan gibi Galatasaray'da yetişmiş bir kalecinin 2.kaleci olarak MİY'den acilen alınması gerektiğinide düşünüyorum.. aykut ufuk gibi bidonlara kalmamak için.
  • genç kaleci top ta sektirir herşeyide yapar yani bizde güven vermeye başlayabilcek mi o önemli
  • Umarım Cana verilmemiştir karşılığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

Umarım Cana verilmemiştir karşılığında

cana nın yerinde oynayabilcek o tarzda ikitane türk aldık , o mevkiye çok daha iyi top yapan bir yabancı şart şuan
  • NTVSpor yine çakallık peşinde. Muslera haberinde dikkatimi çekti, direkt yediği golleri -bilhassa topu sektirmesini- vermişler.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor - 00.07.05

Yakın zamanda bir konu açmayı düşünüyorum. Bizim aleyhimize yaptıkları yayınlarla ilgili. (20-25'e yakın örnek var elimde, 30'u bulur muhtemelen.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre
    NTVSpor yine çakallık peşinde. Muslera haberinde dikkatimi çekti, direkt yediği golleri -bilhassa topu sektirmesini- vermişler.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor - 00.07.05

Yakın zamanda bir konu açmayı düşünüyorum. Bizim aleyhimize yaptıkları yayınlarla ilgili. (20-25'e yakın örnek var elimde, 30'u bulur muhtemelen.)

Aynen bende farketmistim bunu
  • Simdi kesin geldi mi? Geldiyse cok iyi bence, daha iyi kimi alacagız ki?
  • Allahım sonunda her topu tutmaya çalışmayan bir kaleci verdin ya razı olsun.
  • muslera avrupanin en iyi kalecilerinden biridir..

ben gelecegine inanmiyorum gelirse inanilmaz olur.
  • Muslera Cana'yla takas edilmis. Bence Cana'yı tutmalıydık, cok yumusak, kırılgan bir kadromuz var. Boyle mucadeleci adamlar lazım bize
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.