Bazı kaynaklar Cana'yı verip kafa kafaya takas yaptığımızı söylüyor. Yani yine kasadan para çıkmayabilir
Cana'yı veriyorsak zaten mantık olarak üstüne para ödemeleri gerekiyor.İki oyuncunun bonservisleri belli, Cana'yı verip üstüne bir de para verirsek bariz kazık yemiş oluruz.
Ayrıca sezon içersinde çok arayacağız Lorik gibi bir futbolcuyu, sonradan "bu ne ya ara pası atamıyor, gitsin" diyenler utanmasınlar da.
Inşallah olmuştur bu iş uzun zaman kaleci sıkıntımız kalmaz :)
yaa o çok bilmiş arkadaşlar inşallah böyle ben mosmor olurum da, muslere her maç 5 tane 1-1 kurtarır, her maç penaltı kurtarrır filan filan... konuyu çok farklı yerlere çarpıtmışsınız, defansa yabancı stoperden başka birşey alınmyacağı belli, sabri çağar servet üçlüsü ile, o kale bombardıman olucak...
ondan sonra, ben sizi görücem maç kurtarak kaleci ne demekmiş..
ayrıca bir arkadaş freyden daha yetenkli demiş :))
seria nın en az gol yiğen ikinci kalecisi diyen arkadaşlar hiç araştırmadılar sanırım ,
ondan sonraki 15 kişinin yedeiği gol sayısıda 40-50 arası :))
ki, italya ligi katı bir lig..
tekrar tekrar söylüyorum, inşalah müthiş bir performans sergiler ama hiç umut etmiyorum helede bizde böylesine berbat bir defans varken.
Herkes Cana'nın kalmasından yana. Tamam bende seviyorum ama Cana giderse de yıkılmam yani. Orta sahaya sağlam bi oyuncu alırız Cana gidince işte. Bence gitmesi bize Muslera'yı kazandıracaksa hemen şu dakika gidebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Rebellious22
yaa o çok bilmiş arkadaşlar inşallah böyle ben mosmor olurum da, muslere her maç 5 tane 1-1 kurtarır, her maç penaltı kurtarrır filan filan... konuyu çok farklı yerlere çarpıtmışsınız, defansa yabancı stoperden başka birşey alınmyacağı belli, sabri çağar servet üçlüsü ile, o kale bombardıman olucak...
ondan sonra, ben sizi görücem maç kurtarak kaleci ne demekmiş..
ayrıca bir arkadaş freyden daha yetenkli demiş :))
seria nın en az gol yiğen ikinci kalecisi diyen arkadaşlar hiç araştırmadılar sanırım ,
ondan sonraki 15 kişinin yedeiği gol sayısıda 40-50 arası :))
ki, italya ligi katı bir lig..
tekrar tekrar söylüyorum, inşalah müthiş bir performans sergiler ama hiç umut etmiyorum helede bizde böylesine berbat bir defans varken.
bizim defansa yada şuanki takıma buffon gelse nekadar maç kurtarabilir acaba :) takımı doğru düzgün bir kuralımda işleyen takımda maç kurtarsın bu adamda
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz Herkes Cana'nın kalmasından yana. Tamam bende seviyorum ama Cana giderse de yıkılmam yani. Orta sahaya sağlam bi oyuncu alırız Cana gidince işte. Bence gitmesi bize Muslera'yı kazandıracaksa hemen şu dakika gidebilir...
Cana nın gs de kalmasını isteyen hala var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Muslera Cana'yla takas edilmis. Bence Cana'yı tutmalıydık, cok yumusak, kırılgan bir kadromuz var. Boyle mucadeleci adamlar lazım bize
Arkadaş mücadele rakibe çift dalarak olmaz. Cana kasabın biriydi. Hantal olduğu için rakibe direk çift dalan biri. Pas yeteneğide sarptan farksızdı. Bence iyi oldu. Pinoyu vs. de göndermek lazım. Kaliteli ve zeki oyuncular şart fenerle, beşiktaşla rekabet edebilmek için.
quote:
Orijinalden alıntı: BatuB
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz Herkes Cana'nın kalmasından yana. Tamam bende seviyorum ama Cana giderse de yıkılmam yani. Orta sahaya sağlam bi oyuncu alırız Cana gidince işte. Bence gitmesi bize Muslera'yı kazandıracaksa hemen şu dakika gidebilir...
Bizim taraftara kalsa cana gitmesin pino gitmesin stancu gitmesin, culio gitmesin, kewell gitmesin, baroş gitmesin,neil gitmesin. Sanki bu adamlar bizi şampiyon yaptı.
quote:
quote:
Var.
Cana + 2 Milyon Euro = Muslera
Takas olmasa bile Cana'nın mutlaka gitmesi lazım. Bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu tipi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: rulaZz
quote:
Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
biz bu adamı alamyık bonservisi var
Bazı kaynaklar Cana'yı verip kafa kafaya takas yaptığımızı söylüyor. Yani yine kasadan para çıkmayabilir
Cana'yı veriyorsak zaten mantık olarak üstüne para ödemeleri gerekiyor.İki oyuncunun bonservisleri belli, Cana'yı verip üstüne bir de para verirsek bariz kazık yemiş oluruz.
Ayrıca sezon içersinde çok arayacağız Lorik gibi bir futbolcuyu, sonradan "bu ne ya ara pası atamıyor, gitsin" diyenler utanmasınlar da.
+1905
Üstelik Muslera'nın sözleşmesi seneye bitiyor ve Lazio ile yeni sözleşme yapmaya yanaşmıyor. Normal şartlarda 3-5 M euro versek direk satarlar ama anladığım kadarıyla yönetim para vermek istemiyor. İlk başta Muslera + 2M euroya Cana takası olacak denmişti ama şimdi Cana + 2M euro deniyor. Eğer böyle bir takas yaparlarsa feci kazık yemiş olacağız...
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
quote:
quote:
+1905
Üstelik Muslera'nın sözleşmesi seneye bitiyor ve Lazio ile yeni sözleşme yapmaya yanaşmıyor. Normal şartlarda 3-5 M euro versek direk satarlar ama anladığım kadarıyla yönetim para vermek istemiyor. İlk başta Muslera + 2M euroya Cana takası olacak denmişti ama şimdi Cana + 2M euro deniyor. Eğer böyle bir takas yaparlarsa feci kazık yemiş olacağız...
Arkadaş bırakınız şu seneye sözleşmesi bitiyor laflarını. Ne yani haazardında, Nuri Şahininde vs. ninde sözleşmesi seneye bitse alacakmıyız. Geçensenelerde Luganonunda Alexinde sözleşmesi bitti, Verseydi GS 5 miyon euro Alex e BJK de Luganoya Fener busene şampiyon olabilirmiydi. İşler işte öyle göründüğü gibi basit değil.
bu adamı hiç izlemedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla çok top sektiriyor dönen toplardan gol yeriz gibime geliyor ya hadi hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
quote:
quote:
quote:
+1905
Arkadaş bırakınız şu seneye sözleşmesi bitiyor laflarını. Ne yani haazardında, Nuri Şahininde vs. ninde sözleşmesi seneye bitse alacakmıyız. Geçensenelerde Luganonunda Alexinde sözleşmesi bitti, Verseydi GS 5 miyon euro Alex e BJK de Luganoya Fener busene şampiyon olabilirmiydi. İşler işte öyle göründüğü gibi basit değil.
Hazard'ı bize bırakmazlar ama Muslera o tarz birisi değil. Zamanında o dediğini Tomas ve Revivo'da yaptık hatırlarsan. O konuda oyuncunun takımıyla ilişkisi ön planda...
quote:
quote:
quote:
quote:
+1905
Bence 1 sene beklense alınmasa muslera rahat bir şekilde avrupanın sayılı takımlarına gider bana sorarsanız kazık yok canada bu sezon abartılcak bişi yapmadı sonuçta gitsede gitmesede farketmez ceyhun o açığı kapatabilir diye düşünüyorum.
Mükemmel kaleci, her Lazio maçını izleyen biri olarak, alınabilecek en iyi kaleci, 7 yıl garantisi var, top sektiriyo filan deniyor ama kimse gelen şutların kalitesinden bahsetmiyo, türkiyede şeu çeken yok ki, o yuzden hiç sorun olmaz, ayrıca şut çekseler bile muslera için onlar sorun olmaz.
İnşallah resmi olarak açıklanır. Ceyhun da çok iyi oldu, herkese hayırlı olsun..
quote:
quote:
quote: