Almadan önce elektronik bir ürün olduğunu sanıyordum. Üstündeki sayacı saymazsak elektronik bir yapısı yok. Ama teknoloji açısından çok güzel bir teknolojiymiş. Çünkü bi kere filtreyi koyduktan sonra ayarla, fişle, elektrikle işi yok. Suyu doldur, hazneden aşağıya filtrelenerek aksın ve iç. Bu kadar. Kolay, pratik, damacana bekleme derdi yok, lezzetli. Filtreleme işini de iyi yapıyor. Ben suyun temizliğinden, kalitesinden falan çok memnun kaldım. Ankara'da kullanıyorum. Ankara'da alınabilir bi cihaz. |
Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi (12. sayfa)
-
-
Ben konuya yazmayı unutmuşum
Ben de bursa merkezdeyim
normalde musluk suyunu içince bi acımsı tat var
İçen içiyordur tabii de bana hm güvenli gelmiyor hem de tadını sevmiyorum
O yüzden Brita almıştım. Gayet işimi gördü.
-
Benim günde 1-2 bardak zor su içen annem Brita kullandığımızdan beri günde 6-7 bardak falan su içebiliyor.
-
Ben de Bursa’da İnegölde oturuyorum Normalde musluk suyu içiyordum Britadan sonra suyumuz dört dörtlük oldu Hazır suya para vermem
-
Damacana suya 2 haftada bir zam gelmesinden sıkılıp aldık. Dışarda satılan sulara oranla ne kadar sağlıklıdır, ne kadar arıtır vs bilmiyorum ama en azından kireci önlüyor. Ankara çeşme suyu normalde pek içilecek gibi olmuyordu. Umarım uzun vadede bir zararını görmeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 6 Aralık 2021; 13:44:39 > -
Ben de ankaradayim nasıl hocam etkisini gördünüz mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim şebeke suyu aşırı kireçli 3 tane elektrikli şofben çöp oldu kireçten öyle söyliyeyim. ona ragmen brita vazifesini yapıyor. bir ay kadar çaydanlıkta kireç olmuyor. zaten dibinde hafif kireç görmeye başladım mı süreden bagımsız degistiriyorum. özellikle bu + olanı baya iyi, keşke a101 de sürekli satılsa.
-
Kullanan arkadaşların dikkatine. Bu filtreler bakteriyi ve mikrobu süzmez ve öldürmez. . Saglıgınıza dikkat ediyorsanız bilginize. Ben bunu yanlızca yemekte, makarnada çayda kullanacagım suda kullanıyorum. Tabi yogun bir şekilde kaynatarak kullanıyorum . Daha fazlası olamaz zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda yazan arkadaş bakteri-mikrop öldürmez demiş. Sağlık bakımından dediğim gibi bir bilgim yok fakat su tat olarak içilebilir durumda ve kireç olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 7 Aralık 2021; 11:6:5 > -
tüm krireci tabii almayabilir ama yeteri kadar alıyor önemli olan da o.
zaten benim derdim kireçten çok klor kokusuydu artık ondan da eser yok.
-
Benim Ankaradaki bir arkadaşım yaklaşık 10 yıldır şebeke suyunu direkt içiyor, evine damacana söylemiyor, herhangi bir rahatsızlığınıda görmedi.
Şayet biraz olsun içilebilir oluyor diye ben de geçtim bakalım siparişi, çünkü damacana fiyatları 17,50 TL oldu marketten alsam en uygun ve yakın olan 13 TL o bile oldukça pahalandı. Getir götür vs saymıyorum bile. Mecburen verdik siparişi. Teşekkür ederim hocam
-
Hocam sizin durum için Brita büyük nimet. Çünkü dediğiniz gibi içilebilir ama tadı kötü olan suları çok güzel hale getiriyor. Pişman olmazsınız. Özelden hangi modeli alayım diye sormuşsunuz. Ben marella xl modelini öneririm. haznesi büyük, sayacı var. üst kapağı açılıp kapanır olduğu için su doldurması kolay.
-
Ankara da çoğu kişi çeşme suyu içer suya para vermez.
Ben de Konya ve Ankara da suya para vermiyordum. Brita'yı aldıktan sonra Çeşme suyu ile arasındaki fark net bir şekilde belli oluyor insan içtikçe su içiyor.
-
ben bu britanın muadili bi yine yabancı markaını aldım amazondan. tadını beğenmedim çaya çorbaya koyuyoruz. ankara şebeke suyu için konuşuyorum
-
Teşekkür ederim arkadaşlar sipariş geçtim bakalım amazondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Britanın kalitesi konuda övüldüğü kadar var. Genelde bu kadar olumlu yorum olunca tırt ürünlerle karşılaşmıştım. Suyun temizliği kendini belli ediyo. Ufacık filtre nasıl bu kadar etki etti anlamadım valla
-
Ben şehir içi şebeke sularına asla güvenmiyorum. İşim gereği birkaç kez şahit oldum. Şebeke suyuna logar karışabiliyor. Ayrıca her şeyi geçtim.Su ana pompadan evin musluguna gelene kadar sokak sokak dolanıp igrenç borulardan geçiyor o su. O borular pas tutuyor. Ve suya agır metal karışıyor. En pahalı su arıtma sistemi bile agır metalleri ayıramıyorken el kadar filtreden agır metalleri bakteriyi mikrobu ayırmasını beklemeyin. İçmek için değil de en fazla yemekte kaynatılarak kullanılabilir. Onu da önermem ama işte O da maddi çaresizlikten ötürü oluru var. İçme konusuna hiç girmiyorum bile.
Ben şahsen sadece yemekte çayda kullanıyorum. Onu da kaynatıp tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 7 Aralık 2021; 21:20:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üst komşum bugün arıtıcı takmış. Bende brita olduğunu biliyordu. Bi karşılaştıralım dedik. Arıtma suyu tatsız, tuzsuz, yavan geldi. Brita ise epey lezzetli
-
Bizim iş yerindeki şebeke suyunda acı bir tat var hocam ve çay çok acı oluyor bundan dolayı. Acaba bundan alsak faydası olur mu tadına çayın? Kireç falan yok ama tamamen kireçsiz bir su.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 7 Aralık 2021; 21:31:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X