Yukarıda Britayla ilgili yazılanlara katılıyorum. Çok kötü bir suyunuz yoksa alın derim. Ben biraz farklı bir konuya değinicem. Hem Alune hem de Marellayı kullandım. Brita sürahilerde hep aynı filtre olduğu için su artıma performansı aynı. Ama sürahiler arasında kararsız kalanlara Marella XL'yi tavsiye ederim. Bunun üstünde küçük bir kapak var. Orayı açıp suyu oradan dolduruyoruz. Aluna'da kapağı komple çıkarmak gerekiyor. Marella daha pratik. Almışken XL alın derim. Büyük olmasının avantajı da şöyle oluyor. Su yukarıdaki hazneden aşağıya geçerken filtrelenerek geçiyor. Çok hızlı akmıyor. O yüzden büyük alın bi kere doldurursunuz tepe tepe kullanırsınız. Mesela yemek yaparken suyum hep hazır. Kapasitesi tam ideal. Bu britaların hepsinde standart özellik olarak ağzındaki kısım gaga gibi açılıp kapanıyor. Onu çok sevdim. Sürahi normal şekilde dururken dışarıyla hiç bağlantısı yok, tamamen kapalı. Normalde sürahilerin o ağız bölümü açık oluyor. Brita hjyenik açıdan daha iyi. |
Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi (7. sayfa)
-
-
Tadı haricinde arıtma özelliği hiç yok. Sadece tadı düzeliyor. İçindeki partikülleri arıtmıyor. Partikül ölçen cihazla test ettik. 1ppm bile değişmedi arıtılan suda.
Musluk suyunun kalitesi kötüyse buna güvenmeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tadı gayet güzel,Abant cam damacana kullanıyorduk aynı zamanda da Brita XL vardı.Şöyle söylebilirim Abant tat olarak hindistan cevizi aroması olan içimi çok güzel bir su.Uludağ premium da aynı şekilde hoşumuza giden fiyatı bir tık yüksek su markaları.Evian,Fiji gibi suları kullanan birisi olarak İhlas’ın aroması ve ph değeri gayet güzel.Şöyle ki 1k fiyatı var aynı zamanda pompasız ancak verdiği performans fiyatının üzerinde.Pompa yani motorlu bir şekilde kullanmanız gereken durumlar sadece çeşmenizi açtığınızda şiddetli bir akış olmayan yapılarda gerekir.Bizde böyle sorunlar olmadığı için filtre sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum.Şuanda damacanalar rafa kalktı sadece İhlas kullanılıyor.Atık su ne kadar veriyor ölçmedim fakat su basınç barı gayet yüksek olduğu için hidroforu iyi olan bir binada 1 bardağa maksimum 1.5 bardak atık su verir.Farazi söylüyorum tabi bakmak lazım.Bu arada bu fiyatlara kendini kanıtlamış,servisi olan nsf onaylı arıtıcı bulmak imkansız desem abartmış olmam sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.gratis.com/brita-marella-cool-filtreli-su-aritma-surahisi-beyaz-24-l/urun/10145911?sku=10145911
90TL piyasadan en az 30 tl ucuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Damacanalar suyu tamamen arıtıyor ama suyun tadı çok kötü oluyor ve faydasız bi su ortaya çıkıyor. Britanın su tadı piyasadaki bazı damacana markalarından bile daha güzel. Ayrıca tamamen filtrelemediği için yararlı bileşenler kalmaya devam ediyor. Zaten belediyeler artık suyun temizliğini bakımını iyi yapıyor da kullandıkları kimyasallar suyun tadını bozuyor. O yüzden brita güzel alet
-
Alışveriş sitelerinde kasım indirimleri başladı. Filtresi bitenler varsa bu dönemlerde güzel indirimler oluyor. Stok yapmak lazım.
Daha önce hiç almamış olanlar da sürahi fiyatlarını kovalasın
-
Sürahinin reklamını çok duydum ama bulunduğum ilde sular normalin çok üzerinde kireçli,çaydanlığı temizledikten 3 gün sonra dibi kireçlenmeye başlıyor.Belki içmek için uygun olmayabilir ama en azından çay demlemek için bile olsa almamı tavsiye eder misiniz?Suların durumundan dolayı kararsız kaldım.
-
Eğer çok kireçli olması dışında kirlilik sorununuz yoksa içmek için de kullanılabilir çünkü kireci güzel şekilde filtreliyor. Tamamen engellemiyor belki ama büyük çoğunluğunu engelliyor. Bence tek filtreli olarak alın. Tadı hoşunuza giderse içersiniz. Baktınız hoş değil o zaman hem çay için hem de yemek için kullanırsınız. Kirecin azaldığını göreceksiniz. Bunla çay yapınca yumuşak içim lezzetli bi çay oluyor. güzel yani
-
Konudaki yorumlara güvenerek Getirden aldım. Az önce geldi. Harbiden güzel aletmiş. Elektronik bi cihaz olmadığı için pek inanmamıştım. İlginç gerçekten. Şimdi yedek filtreler için indirimleri kovalıyorum
-
Amazon'da 175 tl en düşük rakam hemen 6 aylık alman gerek.
Ben geçen hafta 188 e almıştım
-
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2017 den beri kullanıyorum. Sürahi malzemesi enteresan şekilde zayıf. Durduk yere kılcal çatlaklar oluştu.
Brita Desteğe yazdım. Ama 'Brita Destek' sürahiden daha enteresan çıktı.
Böyle bir şikayet genel olarak var olduğu halde, sürahiyi bizim çatlattığımızı söylediler.
O şekilde kullanıyorum ama, filtre fiyatı böyle olursa kullanmayı bırakacağım.
İçme suyu olarak zaten damacana alıyorum.
Merak edenler için TDS ölçümü yapabilirim.
-
Benim de sürahi çatladı Brita Facebookdan yazdım Ellerinde mavi sürahi parçası olmadığı için komple beyaz yeni sürahi hediye etmişlerdi.
Facebook dan yazın isterseniz.
-
-
Artık sıkıntı değil. Belirttiğim gibi. Ucuz filtre bulamazsam gözden çıkardım zaten.
-
Brita yurt dışında çok popüler bi marka. Daha önce Kanada ve Almanya'da misafirliğe gittiğim evlerde Brita kullanıldığını görmüştüm. Hatta su filtreli küçük mug'ları da var. İçinde şüphe olanlar varsa çekinmesin
-
Benim kargo bugün geldi. Tat olarak beğendim gayet güzel.
Bunu hem içmeye hem de yemeklerde ve çayda kullanırsak filtre ne kadar gidiyor? 1 ay dayanır mı?
-
600 liraya koçtaşta conax marka filtre satılıyor adam gibi musluğa takıyorsun 8 kademeli.
böyle saçma sapan sürahiyle arıtma mı olur 8 farklı filtreden geçiyor yine şüphe ediyorsun sürahiye 150 tl vereceksin zart zurt da filtre parası.
conax'ta 6 ayda bir alacaksın filtreyi 1 yıl almasan da gider.
almayın saçmalamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 9 Kasım 2021; 12:51:44 > -
Suyun kirliliğine göre filtrenin süresi değişiyor. Bizim sular içilmeyecek gibi değil ama hoş da değil. Normalde ayda 5-6 damacana söyleyip yemeği çayı musluk suyu ile yapıyorduk. Şimdi Britayı hepsi için kullanıyoz. Evde dört kişiyiz hesabıma göre bi filtre 25-30 gün gidiyor. Evde yalnız yaşıyorsanız çok daha uzun süre dayanır
-
Getir ve A101'de Marella XL modeli 99 TL, Amazon'da 113 TL şu an
Ben de bir süredir kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor. Kaçırmayın derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X