Şebekeden gelen su değişmiş olabilir belki daha fazla klorlu ve kireçli su geliyordur.. |
Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi (9. sayfa)
-
-
La bırak para vermeyin şunlara. Para tuzağı hepsi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'da üç filtreli marella xl indirime girmiş 177 tl
amazonBRITA Marella XL Akıllı Sürahi, Mavihttps://www.amazon.com.tr/BRITA-Marella-Ak%C4%B1ll%C4%B1-S%C3%BCrahi-Mavi/dp/B083YLJP52 -
Öncelikle bütün sürahilerimiz aynı filtreyi kullanır, filtrenin adı MAXTRA+’tır ve filtreleme performansı olarak aralarında fark yoktur.
Sürahi modellerimiz: Marella, Aluna, Style
Sürahiler arasında ebat ve tasarım farkı bulunmaktadır. Marella ve Aluna arasında kapak tasarımı olarak fark vardır. Aluna’da su doldurmak için bütün kapağı çıkarmanız gerekirken, Marella’da kapağın üstünde su dolumu için kapakçık bulunur. Bu sayede tek elle doldurabilirsiniz. Marella ve Aluna'da zaman sayacı olarak çalışan bir gösterge mevcuttur.
Style ürünü ise hem tek elle açılarak doldurulur hem de geçen zamanı ve kullanılan su miktarını göz önünde bulunduran LED göstergesi mevcuttur.
Marella ve Aluna’nın iki ayrı hacimli çeşitleri vardır:
Marella XL (mavi, beyaz ve grafit renk seçeneği): sürahi hacmi 3,5 litre , filtrelenmiş su kapasitesi 2 litre
Marella Cool (beyaz) : sürahinin toplam hacmi 2,4 litre, filtrelenmiş su kapasitesi 1,4 litre
Aluna XL (beyaz) : sürahi hacmi 3,5 litre , filtrelenmiş su kapasitesi 2 litre
Aluna Cool (beyaz) : sürahinin toplam hacmi 2,4 litre, , filtrelenmiş su kapasitesi 1,4 litre
Style’ın ise sadece XL boyu bulunmaktadır: sürahinin toplam hacmi 3,6 litre, , filtrelenmiş su kapasitesi 2,3 litre
-
marella xl aldık suyun tadı güzel görünüyor.
İçeriniği bilemiyorum belki bir ölçüm aleti alır denerim.
-
Brita ile alakası yok ama geçen gün tezgah altı arıtıcının atık su miktarını test edince gözlerime inanamadım ve almaktan vazgeçtim. Deneme amaçlı olarak 2,5 TL pet şişeye arıtılmış su doldurduk , atık su hortumunu da 5 lt bir şişenin içine koyarak bekledik, birkaç dakika içersinde 5lt şişeyi doldurdu ve ikinci 5 lt şişeninde yarısından fazlasını doldurdu. Yani 2,5 lt temiz su elde etmek için 8,5 lt suyu kanalizasyona döküyormuş , 3 katından fazla , resmen israf bu
-
İsraf değil arıtılmış su içiyorsunuz.
Temiz su içmek israf ise de önemli değil.
-
Tavsiyem https://forum.donanimhaber.com/su-aritma-cihazi-topladim-anlatiyorum--142262655
-
Arkadaşın evinde var, filtre kullanımı full olmaya başlayınca suyun tadı kötüleşiyor. Gerçi normal damacana suyu kadar güzel olmuyor tadı, ben çay..vs yapmak için kullanıyordum o evde kaldığım zaman. Pek bir esprisi yok gibi, ayrıca 19L su 13,50 TL.
-
güzelmiş bende alıp deneyeceğim
-
BRITA su filtreleme sistemleri, sadece işlem görmüş şehir musluk suyu veya içmek için güvenli olarak onaylanan özel kaynaklarla kullanılmak için tasarlanmıştır. Filtreli Sürahi BRITA, şehir şebekesinden gelen güvenli musluk suyundaki kloru, kireci ve ağır metalleri filtreliyor. BRITA sürahi zaten güvenli olarak gelen bu musluk suyunu daha keyifli içebilir hale getiriyor.
Bu şekilde denetlenen bir su kaynağı mevcutsa dilediğiniz yere taşıyıp kullanabilirsiniz.
Filtreli sürahilerde kullanılan MAXTRA+ filtre, 150 litreye kadar su filtrelemektedir.
-
MAXTRA+ filtrede kullanılan iyon değiştirici reçine, kireci ve kurşun-bakır gibi ağır metalleri filtrelerken iyon değişimi sayesinde yararlı olan kalsiyum ve magnezyum gibi yararlı mineralleri muhafaza etmektedir.
-
Satış sonrası destek, garanti gibi bir durum sözkonusu mu, yoksa "sattık, bitti" mi diyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 7-8 yıl tezgah altı su arıtma sistemi kullandım. Taşınırken bu su arıtma sistemimi sökmedim. Şuan Ankara ilinde yaşıyorum. Su arıtma arayışına girdim. Brita hep aklımın bir yerinde ama aşamalı tezgah altı sistemler, içilebilir 2,5 LT su için yaklaşık 8,5 litre atık su üretirken, brita atık su üretmeyerek bunu nasıl yapıyor @Brita. Markanızı almam için beni bilgilendirebilir misiniz? Neden tezgah altı su arıtma değil de Brita tercih etmeliyim?
-
Almadan önce hem YouTube'daki videoları izledim hemde burada yazılanlara bakarak aldım. Bi kesim pek işe yaramıyor derken diğer kesim beğendiğini söylüyordu. O yüzden nasıl bi şey çıkacağından şüphem vardı. Ben beğendim. İşe yaramıyor diyenler leş gibi suyu arıtmaya çalışıyor heralde. Ya da arıtma cihazı gibi sudaki tüm zararlı şeyleri öldürüp tertemiz saf su çıkarmasını mı bekliyor. Bu ürün tam olarak kendinden beklenileni yapıyor. Musluk suyumu kötü tadından dolayı içemiyordum. Çayda, yemeklerde çok kireç oluyordu. Şimdi bu dertlerim ortadan kalktı. Hatta ben normalde az su içiyordum artık daha fazla su içer oldum. Bence musluktan su içilen her evde (veya belediye tarafından şebeke suyuna bakım yapılan) mutlaka bu teknolojiye geçilmesi lazım
-
Ben getir büyükten kampanya kapsamında aldım içemediğiniz çeşme suyu içilebilir bir hale geliyor ama tadını damacana su ve arıtıcı tadında beklemeyin ama genel anlamda memnunum arıtıcım olmadığı için şuan benim için iyi bir ürün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu persembe a101 de 2 filtre 70tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 YIL osmoz sistemi kullanan biri olarak yeni evime brita aldım 20 gün kullandım açıkçası memnun kaldım
-
beş filtrenin yaptigini tek filtre is goruyormu diyorsun dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 21 Kasım 2021; 12:37:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X