>>Bir Zaga Programý > >Müslüm Gürses - Ben þimdi düþünebildigime göre varým tabi. > >Okan Bayülgen - Bunu birisi daha söylemiþti baba > >Müslüm Gürses - Olabilir, bizden duymuþ söylemiþtir mümkündür o da > >bizim kardeþimizdir. > > > >************************* > > > >Zamaninda sarkilarindan birinde 'kapansin camiler,açilsin meyhaneler' > >cümlesi geçtigi için kasetleri toplatilan ve bu yonünü de çogu > >kimsenin bilmedigi arabeskçimiz, babamiz. > > > >************************** > > > >Seren Serengil: Ay cok guzel soylediniz, yani kendimi jiletleyesim > >geldi > >Muslum Gurses: Ne jileti, milenyuma girdik > > > >************************** > > > >Ornegin para konusunda bi yerde soole bisii demis : > >"Para amac degil arac olmali, cok afedersin kopege para versen yer > >mi? Ekmek versen yer".. > > > >************************** > > > >Reha Muhtar- Muslum Bey, Van Kedilerine sizin muziginizi > >dinletiyorlarmis. Yorumunuz nedir, efenim? > >Muslum Gurses- Eeee, burdan butun Van Kedilerine selam ediyor onlari > >opuyorum. > > > >**************************** > > > >Muslum Gurses ilk sahneye ciktigi kiyafetinin renginin lacivert > >oldugunu iddia eder, karisi duzeltir mordu diye: > >- Canim ha lacivert ha mor. Ne farkeder? > > > >*************************** > > > >Bir konserinde Paramparça'yý söyledikten sonra seyircilere: > >"Yaw kasedim çýkalý daha iki gün oldu hepiniz ezberlemiþsiniz > >parçayý helal olsun" > >diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses. > > > >*************************** > > > >Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye > >bir açı>>Bir Zaga Programý > >Müslüm Gürses - Ben þimdi düþünebildigime göre varým tabi. > >Okan Bayülgen - Bunu birisi daha söylemiþti baba > >Müslüm Gürses - Olabilir, bizden duymuþ söylemiþtir mümkündür o da > >bizim kardeþimizdir. > > > >************************* > > > >Zamaninda sarkilarindan birinde 'kapansin camiler,açilsin meyhaneler' > >cümlesi geçtigi için kasetleri toplatilan ve bu yonünü de çogu > >kimsenin bilmedigi arabeskçimiz, babamiz. > > > >************************** > > > >Seren Serengil: Ay cok guzel soylediniz, yani kendimi jiletleyesim > >geldi > >Muslum Gurses: Ne jileti, milenyuma girdik > > > >************************** > > > >Ornegin para konusunda bi yerde soole bisii demis : > >"Para amac degil arac olmali, cok afedersin kopege para versen yer > >mi? Ekmek versen yer".. > > > >************************** > > > >Reha Muhtar- Muslum Bey, Van Kedilerine sizin muziginizi > >dinletiyorlarmis. Yorumunuz nedir, efenim? > >Muslum Gurses- Eeee, burdan butun Van Kedilerine selam ediyor onlari > >opuyorum. > > > >**************************** > > > >Muslum Gurses ilk sahneye ciktigi kiyafetinin renginin lacivert > >oldugunu iddia eder, karisi duzeltir mordu diye: > >- Canim ha lacivert ha mor. Ne farkeder? > > > >*************************** > > > >Bir konserinde Paramparça'yý söyledikten sonra seyircilere: > >"Yaw kasedim çýkalý daha iki gün oldu hepiniz ezberlemiþsiniz > >parçayý helal olsun" > >diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses. > > > >*************************** > > > >Hakan Taþýyan ilk çýktýðýnda "arabeskin yeni peygamberi benim" diye > >bir açýklama yapar. > >Müslüm Gürses'e de bu açýklama hakkýnda ne düþündüðünü sorarlar. > >Cevap: - Ben öyle bir peygamber gönderdiðimi hatýrlamýyorumklama yapar. > >Müslüm Gürses'e de bu açýklama hakkýnda ne düþündüðünü sorarlar. > >Cevap: - Ben öyle bir peygamber gönderdiðimi hatýrlamýyorum
komik (sinirliyim pek gülesim gelmio kusura bakma)
bu arada bi editlesen iyi olur tekrar tekrar yazılmış kısımlar var
müslüm baba işte ne dese haklı
zaten benbu sozleri ve tavırları yuzunden seviyorum muslum babayı :) Sarkıları birkactanesi dısında hosuma gitmiyor.
Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye bir açıklama yapar. > >Müslüm Gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar.Müslüm Gürses biraz düşünür ve şu cevabı verir:
- Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.
Büyüksün Baba..
quote:
Orjinalden alıntı: RaCoN
Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye bir açıklama yapar. > >Müslüm Gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar.Müslüm Gürses biraz düşünür ve şu cevabı verir:
- Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.
Büyüksün Baba..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme