quote:Orijinalden alıntı: dogii quote:Orijinalden alıntı: Powerx* Gerçekten süper Özellikle sonuna çok güldüm " 2 Rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk " bu kısmı gerçekten çok güldürdü beni o kısmın güldürmesi lazım zaten
quote:Orijinalden alıntı: Powerx* quote:Orijinalden alıntı: dogii quote:Orijinalden alıntı: Powerx* Gerçekten süper Özellikle sonuna çok güldüm " 2 Rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk " bu kısmı gerçekten çok güldürdü beni o kısmın güldürmesi lazım zaten İşte bende o kısma güldüm gülmen lazım zaten
quote:Orijinalden alıntı: Powerx* quote:Orijinalden alıntı: dogii quote:Orijinalden alıntı: Powerx* Gerçekten süper Özellikle sonuna çok güldüm " 2 Rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk " bu kısmı gerçekten çok güldürdü beni o kısmın güldürmesi lazım zaten İşte bende o kısma güldüm işte o kısma gülmen lazım zaten
quote:Orijinalden alıntı: dogii quote:Orijinalden alıntı: Powerx* Gerçekten süper Özellikle sonuna çok güldüm " 2 Rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk " bu kısmı gerçekten çok güldürdü beni o kısmın güldürmesi lazım zaten
quote:Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci:: quote:Orijinalden alıntı: dogii quote:Orijinalden alıntı: Powerx* Gerçekten süper Özellikle sonuna çok güldüm " 2 Rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk " bu kısmı gerçekten çok güldürdü beni o kısmın güldürmesi lazım zaten Ss alındı