Şimdi Ara

MuSLuMCu Stall (Atens) = Herzaman Güncellenecektir..Yeni iTemlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  MuSLuMCu Stall (Atens) = Herzaman Güncellenecektir..Yeni iTemlerle

.

.

.

70 weapon elixirs ve her türlu 8 lvl stone satiliktir oyundaki nickim MuSLuMCu dür muhtemelen her an onlinedir
    chest +1 ama istege gore +3 veya +4 yapilabilir diger itemlerdede istediginiz bi özellik olursa soylersiniz basarim fakat fiyatlarda degişiklik olur saygilarimla devami gelcek insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumcu38 -- 8 Şubat 2007; 16:43:16 >

• Kardeş bir şey merak ettim.Her türlü item basılır diyorsunda varmı hepsi.Yanmayacakmı pek açık gelmedi.Ne bileyim.Tüm malzemeler benden para senden diyorsun.Bana ilginç geldi.Cahilliğime ver.Neyse kolay gelsin.
  • kardeş şükür iyi kotu elimizde elemntimiz tabletimiz goldumuz olsun var be benim meslegim tablet işi
    element benim için sorun degil water 8 eart 6 wind 2 wind 4 bunlar bende gani gani fakat element ve tablet satma huyum yoktur elimden geldigince yapmaya calişiyorum bu resimlerdekiler hepsi elimden gecti
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Kardeş bir şey merak ettim.Her türlü item basılır diyorsunda varmı hepsi.Yanmayacakmı pek açık gelmedi.Ne bileyim.Tüm malzemeler benden para senden diyorsun.Bana ilginç geldi.Cahilliğime ver.Neyse kolay gelsin.

Onda var.
    Meraba ben adem MuSLuMCu abi
  • muslumcu ciddden nick in cok kotu ama oyunculugunu cok begeniyorum hele yazıları okudumda bir termos çay falan oh ohhh keyfler yerinde oyun oynuyorsunuz bunlar butun herkese bence ornek olsun aynen devam edin walla.

bu arada itemlere basıp bence iyi fiyatlardan sat devamlı alım-satım yap
  • eyvallah extraloop allahina kadar müslümcüyüz inkar etmiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

muslumcu ciddden nick in cok kotu

Güldürdün beni extra haksız da değilsin hani...

Ama oyunculuk deneyimi üst düzeyde müslümcünün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar ben inkar etmiyorumki müslümcü oldugumu ondan başkasini dinletemessiniz bana oyunculuk deneyimine gelince pek oyle profosyonel sayilmam kendimce yuvarlanip gidiyorum işte
  • Mütevazilik de üst düzeyde
  • eyvallah saol goruyosunya işte coluk cocukla ugrasiyoruz napalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muslumcu38

eyvallah saol goruyosunya işte coluk cocukla ugrasiyoruz napalim

öhöhöhö alınamdım
  • Akşam 8.00'de savas varmı=?
    Öyle bir seyler duydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.