Şimdi Ara

Muşta kullanmanın cezası nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
142.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diabrek

Muşta kullanmanın cezasını bilmiyorum ama kayseride yasak

• ingiliz anahtarıyla daha fonksiyonel işlemler yapılabilir... dişlere göre ayarlayıp çekme, kulak koparma kafa yarma kemik kırma gibi... tırnak ta çekebilirsiniz
  • bu ülkede tinerci olucan arkadaş. git tak birine 1 haftaya salsınlar. ama tinerciden korunmak için muşta taşı 6 ay hapis. ne güzel ülke be.

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

12'' ingiliz anahtarı ile alışveriş merkezine almıyorlar. Görevliye bırakıp çıkarken alıyorsun. Sorun vb.. çıkarmıyorlar.
    Bilginiz olsun.

polis aramasında "tesisatçıyım ağabey" desek yerler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 11 Temmuz 2011; 21:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu ülkede tinerci olucan arkadaş. git tak birine 1 haftaya salsınlar. ama tinerciden korunmak için muşta taşı 6 ay hapis. ne güzel ülke be.

quote:

12'' ingiliz anahtarı ile alışveriş merkezine almıyorlar. Görevliye bırakıp çıkarken alıyorsun. Sorun vb.. çıkarmıyorlar.
    Bilginiz olsun.

Hak vermemek elde değil.. Adalet sistemimiz resmen geberin yoksa cezalandırılırsınız diyor.Şahsen suratıma muşta yiyen biri olarak şunları söylerebilirim..: Delikanlıyım diye ortalıkta dolaşıp kavgaya muştayla gelenin yaptığı ŞEREFSİZLİK'tir.Yani delikanlı adam kavgayı muştayla değil bileğiyle alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnReyiz

quote:

bu ülkede tinerci olucan arkadaş. git tak birine 1 haftaya salsınlar. ama tinerciden korunmak için muşta taşı 6 ay hapis. ne güzel ülke be.

quote:

Bilginiz olsun.

Hak vermemek elde değil.. Adalet sistemimiz resmen geberin yoksa cezalandırılırsınız diyor.Şahsen suratıma muşta yiyen biri olarak şunları söylerebilirim..: Delikanlıyım diye ortalıkta dolaşıp kavgaya muştayla gelenin yaptığı ŞEREFSİZLİK'tir.Yani delikanlı adam kavgayı muştayla değil bileğiyle alır.

+1 yukarıdaki arkadaşın kavgasına iyi bi örnek, teke tekte muşta çekilmez bana göre muşta çekmek için ya 3 e tek kalıcan(bir adama 3 kişi dalmak teke tekte muşta çekmek kadar şerefsizliktir bana göre), ya karşındaki tinerci, haplı, gaspçı olacak yani canına kast edecek. ama devlete göre dediğin gibi hiç önemi yok tinerci gelsin seni öldürsün ama sen muşta taşıyamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 11 Temmuz 2011; 21:57:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SnReyiz

quote:

quote:

Bilginiz olsun.

+1 yukarıdaki arkadaşın kavgasına iyi bi örnek, teke tekte muşta çekilmez bana göre muşta çekmek için ya 3 e tek kalıcan(bir adama 3 kişi dalmak teke tekte muşta çekmek kadar şerefsizliktir bana göre), ya karşındaki tinerci, haplı, gaspçı olacak yani canına kast edecek. ama devlete göre dediğin gibi hiç önemi yok tinerci gelsin seni öldürsün ama sen muşta taşıyamazsın.

Aynen.Benim de kastettiğim teke tek kavgalarda olmaz.Ama tinerci hapçı fln onlara karşı kullanılabilir bana göre.Sonuçta onlar insanı 5 kuruş için doğrayan insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

Muşta kullanmanın cezası nedir?

En başta bu fotoğraftaki gibi bir muşta her zaman çok hoşuma gitmiştir. Ülkemizde yasak olmasından ve pek bulunamamasından dolayı olsa gerek aşırı sempatim var. Ama 14 yaşındaki genç arkadaş gibi değil tabiki sadece koleksiyon amaçlı evde bulundurmak için. Bulsam biyerde direk alıcam.
  • Hiç gerek yok böyle şeylere. Benim favorim 1,5 Mt elektrik kablosu. Şu 3 lü prizlerin kablosundan :))
  • Bende yıldız var önüme gelene atıyorum.

Sadece koleksiyon amaçlı
  • muşta arayıpta bulamayan arkadaşlar özel mesaj atabilirler..
  • Bende var bitane. Bodyguard muştası. Polisin önünde sallaya sallaya gitmiştim eski mahallede :D
  •  Muşta kullanmanın cezası nedir?

Muşta kullanmanın cezası nedir?
  • ben hem cezası yok hemde daha hafif hemde güvenlikli yerlere girince ötmesin diye kendime meşinden veya cevizden yapıcam el becerim o konularda çok iyidir ayıptır söylemesi sınavımın geçmesini bekliyorum sadece ama usta marangoz bulsam hemen 4 tane falan yaptırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ben hem cezası yok hemde daha hafif hemde güvenlikli yerlere girince ötmesin diye kendime meşinden veya cevizden yapıcam el becerim o konularda çok iyidir ayıptır söylemesi sınavımın geçmesini bekliyorum sadece ama usta marangoz bulsam hemen 4 tane falan yaptırırım

el becerin iyiyse usta marangoz niye arıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangereusArabian

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ben hem cezası yok hemde daha hafif hemde güvenlikli yerlere girince ötmesin diye kendime meşinden veya cevizden yapıcam el becerim o konularda çok iyidir ayıptır söylemesi sınavımın geçmesini bekliyorum sadece ama usta marangoz bulsam hemen 4 tane falan yaptırırım

el becerin iyiyse usta marangoz niye arıyorsun

birader iyi okusan keşke, el becerim iyi yapıcam zaten sınavın geçmesini bekliyorum ama usta marangoz bulursam hemen yani sınavı beklemeden yaptırırım 4 tane dedim yani ugrasmam anlamında oke
  • Muş'ta kullanırsan cezası yokmuş

bu iğrenç espri için kendimle GURUR duyuyorum nihuhahahahahahaha.gif
  • Dayak yiyeceğin varsa zaten yersin gerek yok muştaya sana strongs kazandırmaz bu sadece denk getirirsen adamı yamultur okadar..
  • Bende Var Bir Tane BodyGuard Muştası Daha Kımseye Vurmak Nasip Olmadı Olmasınıda İstemem Yoksa Karşı Tarafın Hali Meçhul

İlk Önce Yakalandıgın Polisin İnsafına Baglı

Muştanın 6 ay dan 3 yıla kadar hapis cezası war

Ve 5 TLden 2000 TL ye kadar para cezası war

Kolay Gelsin :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.