Şimdi Ara

Muşta kullanmanın cezası nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
142.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşımanın, bulundurmanın, üretmenin, satmanın ve teminin kolaylaştırmasını sağlamak 6 aya kadar hapis ve 5 ytl den 10000 ytl ye kadar para cezası...

kullanmasıda kasıtlı adam yaralamaya girer. onun cezasıda ayrıdır.
  • Abi ya ne işin va muştala ilaha adam dövcem diyosan al bi bezbol sopası taşı. o da olmadı saglam bi odun bul kolundan 10cm kısa kes kolunun içine sakla fark etmezler genelde öyle dolaşıyorum. zaman götu kolucan kendini
  • Oha harbiden ağırmış cezası
  • bence gereksiz bişi
  • Muşta kullanmanın cezasını bilmiyorum ama kayseride yasak
  • Napcan adamın çenesini mi çıkarıcan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meraktan soruom sadece ogrenmek istedm yani kullandıgımdan deil bilgilenmek amaçlı
  • İlk ceza - Polis muştayı üzerinde yakalarsa eline alır kıçının derinliklerine sokar ki bu acı seni çok bağırtır.

Ve arkadaşın dediği gibi ardından gelen ceza :

Taşımanın, bulundurmanın, üretmenin, satmanın ve teminin kolaylaştırmasını sağlamak 6 aya kadar hapis ve 5 ytl den 10000 ytl ye kadar para cezası...
  •  Muşta kullanmanın cezası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 15 Kasım 2008; 10:00:11 >
  • Saglam bı yumrukla adamı knock-out yaparsın kalıcı bir sure için..
  •  Muşta kullanmanın cezası nedir?
  • Bugünlerde delikanlı gençliğimizde muşta, katana, mınçıka gibi sevdalar gitgide artıyor. Aman onlara uymayın.
    Polisin yerinde olsam ilk önce o aletleri taşıyanın üzerinde deneyip empati kurmalarını sağlarım. Bir defalığına tatsınlar bakalım karşı tarafa ne oluyor....
  • ben mınçıka almak istiyorum.nerden temin edebilirim???
    kavga amaçlı değil.çok sempatik bi alet bence
    ...
  • Thermatis inş sende muştayı kullanmaypta arkadaşlarına hawa atan tiplerden deilsindir
  • cezası gerçekten ağırmış. bende bu gün muşta siparişi verdim. verdikten sonra cezaları aklıma geldi. bunu alma amacım tamamen korunmak. bıçak veya silah taşımayı sevmem. çünkü büyük zararlar verebiliyor. ama muşta fazla zarar vermeden korkutuyor. malum trabzon da yaşıyorum. korunma şart
  • Bizim burada İstanbul / G.Osman Paşa'da sokaklarda satılıyor adam yere tezgah açmış geçen gün gördüm sordum 8 lira dedi. Ve satan kişiyi tanıyorum tezgah başında hep kitap okuyor aynı lise'den mezunuz. Acaba haberi yok mu yoksa şansına mı rast geliyor? O kadar büyük cezası var ise...
  • abi bu aralar kavga ettim çocuk rövanş istiyo aklıma muşta qeldi korunmak için 14 yaşındayım polise şikayet etseler çocuğu dövdükten sonra bna ceza verirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: deppfreeze

abi bu aralar kavga ettim çocuk rövanş istiyo aklıma muşta qeldi korunmak için 14 yaşındayım polise şikayet etseler çocuğu dövdükten sonra bna ceza verirler mi

gençlik nereye gidiyor ya daha bu yaşta kavga, rövanş peşinde. hadi bunlarıda geçtim, muşta gibi silahları da düşünüyorlar. daha sizin fizyolojiniz oturmamış, kendinize çok büyük zararlar verebilirsiniz. yetişkin birine vereceği hasarla size vereceği hasar bir olmaz.

yazık çok yazık
  • 14 Yaşında Ne kavgası oluyo ben onu anlamadım Hayır ne için kavga ediyorsunuz Bu arada muşta saldırı amacı dışında başka bi amaç için kullanamadığın için evet suç olmalı Sana 2 tane tavsiyem var Git bi tane deri eldiven al ön kemiklerin altına Plastik dik 4-5 tane jilet al ikiye kır ısıt deriyi kesip Plastiğe yapıştır veya git bi tane hançer benzeri birşey al bıçağın kını yoksa bile git bi tane sargı bezi al bacagına dola 2-3 kat sonra bıçağı koy 3-4 kat daha üstünden geç kendini savunacağın zaman çıkar
    Tabiki bu anlattıklarımın hepsi birer suç unsuru ama bide şu yandan bakmak lazım sokaklar tinerci dolu polis onlara değil bize suç atar bi olay olsa çünkü neden yanında keskin alet taşıyormuşsun ...(söylenicek çok fazla söz var ama söyleyebilecek çok az insan var)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.