Şimdi Ara

Radar ceza yazmış mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 şeritli yolda rampa çıkarken 140 ile giderken, karşı şeritten gezici radar ı gördüm. Frene bastım 110 120 civarı idi son hızım. Bunlar tersden çekiyormu? TOKAT iyice abarttı bu işi artık her tarafta radar var bıktım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 şeritli yol için 140 o kadar düşük ki ama kime ne anlatacaksın.

Gezici radardan hiç ceza yemedim gerçi normal radardan da hiç ceza yemedim. Bir kere tam yiyecekken ben başka aracı radar sanıp fren yaptım 20-30 metre sonra radar cidden varmış. Bu da böyle bir anı işte.

Neyse 4 şerit yollarda hız sınırı artmalı.
  • umarım cezayı yemişsindir. kurallara uy.
  • Merhaba, radar cihazı uzaktan hız ölçümü yapar fakat kilitlenme dediğimiz fotoğraflama anını 5-10 metre gibi bir mesafeden alır. Fotoğraf çekeceği ana kadar hızınız 132KM'nin altındaysa ceza yemezsiniz.
  • Radar herzaman açık olmuyor. Şans işi bunlar biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunu en iyi hissedecek olan sizsiniz...
  • Hemide o biçim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır tabelalar var. Ehliyet alırken nerde ne kadar azami hız olduğu öğretiliyor. Buna rağmen radarlara, hız cezalarına olan itiraza, kızgınlığa anlam veremiyorum. Dünyada artık aşırı hıza zerre müsamaha yok. Yeni kameralar vs. derken artık en ufak hız aşımında ceza yazılacaktır, o yüzden şimdiden can yanmadan kendinizi alıştırın derim.

Benim ve ailemin alışma süreci boyunca yediğimiz cezaların toplamıyla eli yüzü düzgün bir otomobil alabilirdik, o yüzden bunu polemik olarak değil içten bir tavsiye olarak değerlendirin.

Keza emniyet kemeri takmaya; otomobil kullanırken telefonla oynamamaya, yiyecek içecek tüketmemeye de kendinizi alıştırın. Bunlar can güvenliğimiz için. Artık trafikte artan araç sayısı ve artan seyir sürati ile beraber kaza riskimiz de artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radar mı yedim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi kaç güne gelir eve fotoğrafın :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 şeritli yol için 140 o kadar düşük ki ama kime ne anlatacaksın.

Gezici radardan hiç ceza yemedim gerçi normal radardan da hiç ceza yemedim. Bir kere tam yiyecekken ben başka aracı radar sanıp fren yaptım 20-30 metre sonra radar cidden varmış. Bu da böyle bir anı işte.

Neyse 4 şerit yollarda hız sınırı artmalı.
  • Karşı şeritte olan gezici radardan ceza gelmez diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 27 Mart 2019; 16:47:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.