Şimdi Ara

Aracım arıza yaptı EDS olan emniyet şeridine girdim, ceza yer miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün aracım maalesef hararet yaptı ibre en dibini gördü ve emniyet şeridine zar zor çektim arabayı. Daha önce de başıma gelmişti araç aşırı hararet yapınca stop ediyordu korktum yolda stop edecek diye hemen emniyet şeridinde çektim.EDS kamera vardı çok kısa mesafe ilerleyip durdurdum aracı tabiykide 4lüleri yakarak. Ceza yazılır mı ? Birde arkamdan çakarlı bir araç geliyordu makam aracı mi yoksa normal miydi bilmiyorum ondan dolayı da ceza yeme durumu olur mu makam aracının yolunu işgal etti vs. Diye ? Yanımdan geçti gitti..

Kaputu açtım ve bir müddet aracın soğumasını bekledim. Ardından yeteri kadar soğuduğunda araca su ekledim ve fan bağlantıyla oynayıp fanın sürekli çalışmasını sağladım. Ardından hızlanana kadar bir müddet daha emniyet şeridinde ilerledim yol vermedikleri için biraz mecbur emniyet şeridinde kaldım. Sonra yola geçip devam ettim.

EDS cezası yer miyim ? Eğer yersem, itiraz etme hakkım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O cezalari kamera goruntulerini inceleyen polisler ceza haline getiriyor.

Siz kaputu acmissiniz dortluleriniz yaniyormus en onemlisi durmussunuz. Emniyet seridinden gitmek yasak durmak degil.

Emniyet seridi ariza ve acil haller icindir.

Bence ceza kesmezler olduki ceza geldi umarim ariza yaptiginizda park ettiginiz bolgeyi hatirliyorsunuzdur.

Durumu aciklayan bir dilekce yazip itiraz edersiniz.

Caninizi cok sikmayin boyle seylere. Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, zaten kameranın hemen dibindeydim benim şansıma da tamda eds olan kısımda arıza yaptı :) park yaptığım yeri hatırlıyorum haftada 3-4 gün aynı yoldan gidiyorum hep.

Umarım sıkıntı çıkmaz ama dediğiniz gibi kaput+4lüler yandığı için sorun olmaz diye umuyorum. Tekrardan teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim.

• Eds olmasına rağmen tüm minibüsçüler otobüsçüler servis araçları d100 de emniyeti kullanıyor. Onlar ceza yemiyorsa ki her gün geçtiklerine göre yemiyorlar sizin ceza yemeniz ilginç olur.

• Emniyet şeridinde seyir ederseniz veya durup yolcu indirip bindirirseniz ceza yazıyorlar. Emniyet şeridi zaten arıza gibi durumlar için var, trafiği aksatmaması için konuluyor emniyet şeridi ceza yemezsiniz. Ayrıca çakarlı araçta o yolu kullanıyor diye bir şey yapamaz, aracınız arıza yapmış nerede duracaksınız sol şeritte mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.