|
Bildirim
|
Dava açın, kanıtlama sorumluluğu sizin değil, polis ekibinindir. Radar aracından çekilen görüntüler izlenir, görüntülerde kemerinizin takılı olmadığı açıkça belli değilse cezanız iptal edilir.
|
Alsana trafik polisi, aralarında birtane onurlu insan var ise gelin beni yakın anasını satıyım. Trafik Polisi görünce öldüresim geliyor artık.
|
Radardan kesilen emniyet kemeri ve hız cezalarında görsel kayıt sunmak zorunda emniyet, sunamazlarsa ceza iptal olabiliyor. Mahkemeye başvurursanız çok büyük ihtimal ceza silinecektir.
|
Herkese teşekkürler arkasını arayacağım. Beni durduklarında çok şaşırdım heralde hızdan çevirdi diye düşünürken emniyet kemeri dediğinde şok oldum. Zaten radar aracının görüntüleri istenirse orda takılı olduğu açıkca görülür, resmen ceza yazmak için çevirdiler. Nasıl olsa millet arkasını aramaz üşenir uğraşmaz diye düşünüyorlar heralde. Herkes böyle düşünürse ipin ucunu kaçırırız. Yarın sulh ceza mahkemesinde yazı işleri müdürü tanıdığım var ona bi danışdıktan sonra gelişmeleri aktarırım. Beni yanlış anlamayın paranın arkasında değilim sadece haksız yere ceza yazıldığı için uğraşıcam.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 14 Aralık 2014; 21:35:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 14 Aralık 2014; 22:18:02 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|